Evli mi, değil mi?

Direkt sormak uygun gelmiyorsa size ki bencede direkt sormayin henuz cok erken. Farkli konulardan konu acin cocugundan fln bahsederse calisan anne cocugu olmak zordur gibi seyler sorun esinizde bankaci galiba diye konuya girin sohbet icinde

I Imsh3kill egitimli kendi ayaklari uzerinde duran bi kadinsiniz ustelik daha 26 yasindasiniz.adam evliyse zaten gorusmezsiniz.ama bosanmis ve cocuklu bi adamla da niye gorusesiniz.bekar adamlar tukendi mi.ben olsam istedigi kadar sempatik olsun cocuklu bir adamla gorusmem 26 yasinda bekar ve isim gucum varsa.cunku bi sure sonra evlenmek isteyeceksiniz.ve her hafta sonu cocugunu gormek zorunda olan bir baba, onun eski esi durumlariyla yuzleseceksiniz.ne gerek var daha adama kapilmamisken uzaklasin bence evli ya da bekar fark etmez.

Adam evli, herhangi bir duygusal şekilde size yaklaşmamış, fazladan atılmış bir mesaj yok. Akşam bırakmış, sabah almış ki bana çok abartılacak bir durum gelmedi bu. Evet sizin ilginizi çekmiş, aradığınız özellikler mevcut diye belki de..

Bizde alyans takmiyoruz ama 6 yildir evliyiz :) kusura bakma arkadasim bana erken samimiyet gibi geldi hemen arabaya binmeler falan hos olmamis ayroca o yastaki adamin evli olabilecegi dusuncesi onceden olusmus ve aastirmis olmaloydin acil uzaklas

Ben tanımadığım bir adamın arabasına binmem
Bu bence çok samimi bir davranış
İlk tanıştığım da erkek arkadaşlarımın arabasına bile binmedim gelip alayım dediler hep hayır dedim prensip meselesi kendim gittim buluştum
Ki evli olmadıklarınada emindim
Sen daha bunu bilmeden adamın arabasıyla gidip geliyorsun yanlış anlama ama erkek açısından rahat bir kız ben buna yürürüm diye düşünüyor şu an .erkekleri çok iyi tanırım .bugün araba yarın ev der
Diyorsan bende rahatım diyecek bir şey yok.ama duygusal bir birliktelik istiyorsan bu adam yanlış adam .sonra gelip ağlama.mantıklı ol biraz.insan kendini bile bile niye ateşe atar?

Yazdıklarınıza göre büyük ihtimal evli. Daha ileri gidemiyor çünkü. Erkeklerin kafası o kadar çalışmadıgından çok dikkatli davranmıyordur. Bu devirde dikkat çekmeyen bayan kalmadı artık zaten. Erkeklerin amaçları belli. Tedbiri elden bırakmayın yine de siz.

Direkt sormak uygun gelmiyorsa size ki bencede direkt sormayin henuz cok erken. Farkli konulardan konu acin cocugundan fln bahsederse calisan anne cocugu olmak zordur gibi seyler sorun esinizde bankaci galiba diye konuya girin sohbet icinde
Direk sorsa ne varda? Ne için Erken? Siz bir yerde çalışıyorsunuz diyelim, erkek çalışma arkadaşınız var.. Merhaba, günaydının ötesinde arabasına biniyorsunuz.. Nereli, nerede oturuyor, ailesi ile mi yalnız mı yaşıyor, dolayısıyla evli mi bekar mı konuşmaz mısınız? Normal arkadaşlar sorarlar, arabasına binecek kadar ilerledi ise zaten sorarlar konuşurlar..

Benim iş arkadaşlarımda evli/nişanlı. Beni de her fırsatta sağolsunlar eve bırakırlar, Yol üstü olduğu için. Eşlerine söylediklerini de sanmıyorum. Yani elbette doğru değil ama iyilik olarak yaparlar, herhangi bir art niyet olmaksızın. Bir günden bir güne de birinden bile şüphe etmedim. İş yerinde zaten hepsi ile ağız ağıza çalışıyorum bu sebepten eve bırakmalarında bir sakınca görmüyorum ben.
Senden tek farkım özellikle sabahları arayıp senide evinden alayım dememeleri. Akşam bırakırlar sadece. Birde aramızda herhangi bir mesajlaşma arama olmaz. Mesai saatleri dışında aramamaya özen gösteririm her zaman ve seviyemiz her daim sizli bizlidir asla daha yakın bir samimiyete izin vermedim. Onlar sen desede her zaman siz diye hitap ederim, yani aramızda mutlaka bir mesafe bırakırım ben.

Ama sizdeki durum yol değiştirme vs. beni biraz rahatsız etti açıkcası.

Bencede evli ama net anlamak için görüşünce bu ekranda ki tatlı kız kim diyerek Net öğrenirsin yaz buraya sonucu merak ettim istemsizce

Neden kendi imkanlarinizla gidip gelmeyi tercih etmiyorsunuz ? Gerçekten meraktan soruyorum.

Karılar ne kız

Neden belirsiz olan bir şey için sırf işi var karizmatik diye etkileniyorsunuz? Adamın evli olduğunu anlamak çok mu zor? Her şey ortada. Karım bankacı, oto koltuğu, iki farklı araba. Daha ne yapsın ki bu adam?
Adam evlilik cüzdanını size gösterse bile “belki eski cüzdandır” dersiniz bence.
Heyecana gerek yok.

Sahsen is arkadasim beni eve biraksa.. karisi bildigi zaman bu durumdan rahatsiz olacak olsa arabaya binmezdim tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…