Böyle tahminlerle öğrenemezsin ki, öylesine de olsa bir hesap açıp sosyal medyadan kontrol etmeni öneririm.
Bir an önce öğren daha da moda girmeden :)
Bir daha aynı arabaya binersen bebek oto koltuğundan konu açabilirsin belki
Çoğu evli erkek alyans takmıyor o yuzden alyans bir işaret değil. Hani sizde saklasa evli olabilir derdim ama belko boşanmak üzeredir yada boşanmıştır.
Gerci şöyle bir ihtimal de var adam rahat cool bir tip mi? Belki de evli ama sizinle güya arkadaşça takılıyor gibi gözüküp gün geçirme derdinde olabilir mi? Kimisi macera arıyor çünkü, sorsan kur yapmadım sevgili olmadım iyi niyetle
evine bıraktım diyebilecek biri olabilir.
Cok ilginc. Bebek oto koltugu olan araba eşinin olma ihtimali yuksek bence.
sosyal medya kullanmayan o ama :)
Ama bunu öyle sormayacaksın işte , ne bileyim mesela çocuğunuz kaç yaşında , kız mı erkek mi ? Gibi ..bilmiyorum hadsizlikte yapmaktan korkuyorum erken gibi sanki. Evet evliyim sen yanlış mı anladın seni alıp bırakmamı sadece yardım için falan derse apışıp kalmaktan korkuyorum
Ay nasıl okuma özürlüsüysem artık çok affedersin :)
O zaman ona açalım bir fake hesap
Ama bunu öyle sormayacaksın işte , ne bileyim mesela çocuğunuz kaç yaşında , kız mı erkek mi ? Gibi ..
valla kusura bakmasın da yardıma muhtaç biri değilsin , yardım isteyen de değilsin .. sabah kim kimi arayıp günaydınlaşırda seni de alayım der ki ?
Belli olmaz belki konu konuyu açar , boşanmışsa seni kaçırmamak için “kızım 4 yaşında ama annesiyle boşandık benimle yaşıyor” gibi mesela bir açıklama yapabilir , kısa kesiyorsa sakladığı birşeyler vardır diye düşünürüm ..Sadece çocuğuyla ilgili yanıtlarsa yine istediğim cevabı alamamış olacağım.
Evet mesela bir bayan hocam direk yan sitemde oturuyor, bir kere bile akşam seni bırakıyım demedi. adam benim için yolunu değiştirip geliyor.
Yaşının vermiş olduğu bir coolluk var evet ama öyle kendine bakan coollardan da değil :)))
Evet belki şuan duygusal olarak ona ilgim olduğunu anlayarak bile kendini tatmin edebilir. Böyle tipler de var.
Konuyu bebek koltuğundan aç. Ya da ya sende bebek bezi vs her şeyi biliyorsun. Çocuğun var sanırım de.bilmiyorum hadsizlikte yapmaktan korkuyorum erken gibi sanki. Evet evliyim sen yanlış mı anladın seni alıp bırakmamı sadece yardım için falan derse apışıp kalmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?