- 23 Nisan 2018
- 332
- 280
- 53
Neden kendi imkanlarinizla gidip gelmeyi tercih etmiyorsunuz ? Gerçekten meraktan soruyorum.
Sahsen is arkadasim beni eve biraksa.. karisi bildigi zaman bu durumdan rahatsiz olacak olsa arabaya binmezdim tekrar.
Yani kadinlar aslinda ama sinir olunca karı. Erkeklere de sinir olunca,pislikler.Karılar ne kız
Sürekli olan bir durum olmadığı için haftada bir iki kez bırakıyorlar. Tek kişi de değil yani bi o bi diğeri bi daha diğeri, yani bindiğim birinin arabasına ayda veya iki ayda bir biniyorum. İş yerim çok tenha sabahın karanlığında gidip akşamın karanlığında dönüyorum. Tek bayanım, benim dışımda da herkes araba ile geliyor, metroya da yaklaşık yarım saat yürüyorum. Açıkcası korktuğum için biniyordum önceleri şimdi de hem kışın hala korkuyorum hemde rahatıma geliyor. Bunuda inkar edemem.
Sinsi , kurnaz , erkeğin ilgisini görmek için kırk takla atan maskeli kadınlardan değilseniz , kendinize sadiksaniz , bu şekilde gitmek en mantıklısı tabiki.
Erkekler neden saklar eşlerinden anlamam. Ben saklamam, eşimde saklamaz.
Söylediğimde rengi değişir eşimin ama en azından saklamamamin gururunu yaşar.
Aynı şekilde bende.
Yollar kötü. Yol ayrımları sonrası otobüs , taksi sorunu olan evler var. Karanlıkla ise gidip karanlikta dönen biz kadınların işi zor.
Erkekler daha rahat. Dünyayı batıran onlar.
Çocuğu evliliği bile bile dile getiriyordur belki... Evli çocuklu olmasını umursamadan takılan kadınlar(erkekler) var bak mesela... Samimiyetinizi yanlış anlayıp cesaret alıyor olmasın?Bence de evlilikler bu kadar rahat olmamalı.
Cidden heyecan arayan bir tip olsa çlocuğu da gizlerdi diye düşünüyorum. Aklıma takılan da bu.
Bu da ihtimaller dahilinde tabii..Adam belki arkadaş modunda ama siz hemen aşık olmuşsunuz.
cunku karsi cins, gideri varsa asik olmaliyiz her turlu :)Ayrıca işte tam da bu sebepten eşimin genç bir kadını evine ya da başka bir yere bırakmasını asla istemem. Ne kadar çabuk aşık oluyoruz anlam veremiyorum. Adam belki arkadaş modunda ama siz hemen aşık olmuşsunuz. Ülkece ne zaman bu moddan çıkacağız merak ediyorum?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?