- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.151
- 38
Siz ayrılmayın zaten.Carpayim ama sonra ne olacak? Erkek sonuçta özür dileyecek, şeytana uydum diyecek VS vs. Bende bitiyor olay. Ben ayrilmalimiyim yoksa devam mı etmeliyim.. Tabiki kendini affettirmek için herşeyi yapacaktır, özürler dileyecektir. Ben kendi içimde savaş veriyorum şuan. Ben bağırıp suratına vurunca evet yazdım aklıma geliyor merak ettim mi diyecek.....ben kendi kendimi sorguluyorum şuan ve sakin kalmaya çalışıyorum ki ne yapmalıyım diye düşünüyorum. Pişman olacağım adım atmak istemem
Siz ayrılmayın zaten.
Kadın cevap yazar mı diye içiniz içinizi yiyor.
Bir de kendinizi kandırıyorsunuz kocam çok aşıktı diye. Ya da kendisi aşık rolünü çok güzel oynamış. Çok aşık hali buysa artık...
Bu gidişle boşanmazsınız siz karıştırıp durmayın kocanızın hesabını da.
Haklısın hakkında hayırlısı olsun ana sana tavsiyem tam karar vermeden aileden biriyle paylaşma o zaman daha sıkıntılı olurCarpayim ama sonra ne olacak? Erkek sonuçta özür dileyecek, şeytana uydum diyecek VS vs. Bende bitiyor olay. Ben ayrilmalimiyim yoksa devam mı etmeliyim.. Tabiki kendini affettirmek için herşeyi yapacaktır, özürler dileyecektir. Ben kendi içimde savaş veriyorum şuan. Ben bağırıp suratına vurunca evet yazdım aklıma geliyor merak ettim mi diyecek.....ben kendi kendimi sorguluyorum şuan ve sakin kalmaya çalışıyorum ki ne yapmalıyım diye düşünüyorum. Pişman olacağım adım atmak istemem
Merhaba kızlar,
Foruma yeni üye oldum. Size sormak istediğim bir soru var.
1 senelik evli bir adam, neden 10 yıl önce aşk yasadigi kız arkadaşına, 10 yıl sonra mesaj atar ve "senin yerin ben de hep ayrı" der? Ve mesajlasmanin sonunda "Instagramdan takip etmek istiyorum izin verirsen, seni merak ediyorum" diye sorar?
Eşimin mesajlarını yakaladım. Şoktayım, çok kötüyüm...
Fakat evliliği yeni sayılır. Neden bu kadar hızlı macera arasın..
Carpayim ama sonra ne olacak? Erkek sonuçta özür dileyecek, şeytana uydum diyecek VS vs. Bende bitiyor olay. Ben ayrilmalimiyim yoksa devam mı etmeliyim.. Tabiki kendini affettirmek için herşeyi yapacaktır, özürler dileyecektir. Ben kendi içimde savaş veriyorum şuan. Ben bağırıp suratına vurunca evet yazdım aklıma geliyor merak ettim mi diyecek.....ben kendi kendimi sorguluyorum şuan ve sakin kalmaya çalışıyorum ki ne yapmalıyım diye düşünüyorum. Pişman olacağım adım atmak istemem
Ben olayı anlamadım kım kımı takıp etmıs kım kımı yakalamıs?
Heee anladım eşi hem seviyor hemde instagramdan ex askını mı şeyettiriyormus , değişik bir psikolojı allah yardımcısı olsun.Konu sahibinin eşi 10 yıl önceki sevgilisine msj atmış, yerin bende hep ayrı vs vs diye. Konu sahibide yakalamış ama eşine belli etmemiş. Eşinin kendisini de çook sevdiğini düşünüyorda
Senin eşin de ahlaksızlık var görgüsüzlük bencillik aç gözlülük varSizce amacı ne eşimin? Aşık mı? Çapkınlık peşinde mi? Bana hiç saygısı yok mu? Beni sevmiyor mu? Herşey yalanmiydi...