Evli eski sevgilinin Instagramdan takip etmek istemesi

Duruyorum işte belli etmiyorum, hastayım kırgınım biraz dedim. Baktım teline wc deyken, kadından mesaj yok ama olan mesajlar da silinmiş.....
Bence sakin ol daha yeni evlisiniz evlilikte eşin daha olgunlaşmamış. Mesajları okuduğunu eşine söyle neler hissettiğini anlat arayı fazla soğutma konuyu çözün eşin saçmalamış daha ileriye gitmesine izin verme..

Kadın mesaj atmıs olursa yeni konuşmalar olacak. Gerçi canım daha ne kadar yanabilir ki... Sizce kadın yeşil ışık yakar mı kızlar? Kadınla mi konuşsam!?
Kadinla konusmak mi?
Ilk once esinin agzina etmen gerekmiyor mu?

Kadini rahatsiz eden ilk mesaji atan kocan...

Katılıyorum. Kızıyoruz burda biz ama içinde tutup kafanda kurup çığ oluşturacağına sıcağı sıcağına konuş. Sakin bi dille. Ben dili ile. Sonuca göre süründür bi de bence.

Kesinlikle, kocan evli olduğunu umursamayıp yazıyorsa kadın niye umursasın ki.
Yani..
Konu sahibi kocasiyle yuzlesmeyi bile dusunmuyor
Inkar edecek ya da kabul edip ozurler dileyecek ben se affedicem vs diyor

Ama kadina ulasip konussam mi diyor

Hayretlik bir sey

Kadin hatali yani
Ona ayar cekmek lazim
Kocaya degil

Konuşcam ama inkar edecek biliyorum. Oyuzden sessiz kalıp izlemeyi düşünüyorum. Bi daha olursa kanıt olarak fotosunu cekicem. İçim içimi yiyor ama iler
Kocan da cok sevmis onu anlasilan

10 sene aradan sonra ilk mesaji atan kocan hatirlatirim.

Belki sadece beğenidir yani geçici birşeydir belki, ozaman neden onunla evlenmedi? Yeni bir sayfa açamadı onunla sonra benimle mi evlendi yani.. İçim içimi yiyor ama konuşmaya cesaretim yok henüz. Boşanmak istemiyorum ama bu şekilde de nasıl yaşanır bilmiyorum.

Haklısınız ama kolay olmuyor bunu kabullenmek

10 yıl sonra mesaj atıyor kadına senin yerin ayrı diye. Pek geçici gelmedi bana.

Benim başıma geldi mesela, "evli" "eski" sevgilim de (çok da eski değil, bir sene önce beraberdik) bana insta.dan takip attı, kabul ettim ve bakalım ne yumurtlayacak yine dedim(çünkü daha önce de başka şekilde konuşmaya çalıştı) Kısa sürede mesajı da atmış, ben bi güzel kalayladım bunu ama çokta iyi yaptım, bir daha ses seda yok, sıkıysa yazsın bir daha. Takipten de çıkardım tabi. Onun eşi de bi yakalasa, görse o kadar çok isterdim ki. Pislik bunlar, baştan aşağı pislik.

Ben 10 senedir mesajlaşmayip ilk defa şimdi mesajlastiklarini sanmıyorum. Konuşmaları sanki eşim ara ara hep konuşmayı denemiş gibiydi
Daha kötü o zaman
Demek ki evlendiginiz gunden beri mesajlasma var belki senin demene gore.

Belki siz nisanliyken belki 3 gunluk evliyken bile..kim bilir....

Yani daha kotu.
Umarim oylesi degildir

Ben size aşağı yukarı ne olacağını söyleyeyim. Siz bunu affedeceksiniz, daha doğrusu öyleymiş gibi yapacaksınız. İlk zamanlar sizi el üstünde taşıyan adam bi kaç aya kalmaz özüne dönecek. Sonra siz "bu evliliği kurtarsa kurtarsa bi çocuk kurtarır, hem adam da eve bağlanır" diyeceksiniz. Hamile kalacaksınız. Sonra her şeyine göz yumduğunuz adam "onu affeden bunu da affeder" deyip, hamileliği de kendince çok haklı bi gerekçe görerek sizi tekrar aldatacak. Sonra siz hamile, yada yeni doğum yapmış biri olarak tabi ki yine boşanmayacaksınız. Çocuk doğacak, büyüyecek, 2. olacak. Siz affedemeyen ama unutamayan biri olarak paranoyak, kindar, agresif birine dönüşecek bu evliliğe hem kendinizi, hem çoluk çocuğu heba edeceksiniz. Ama o adam hiç değişmeyecek. Değişse de, siz geçmişi hiç bir zaman içten affedemeyeceksiniz. Yine paranoyak, mutsuz biri olacaksınız. Hemen hemen bunun gibi şeyler... İstisnalar var mıdır? Vardır herlalde.

Ama siz yine de boşanmayın tabi. Erkek sonuçta, arada böyle "ihtiyaçları" olabilir. Hem bütün erkekler yapıyor, nikahını kaptırma falan filan (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…