- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.022
Abuk sabuk yorum yapıyorsun okuduğunu anlamadanBağırdığımı nerden çıkardınız. Çok tuhaf
Owww işler kızısırEşin mi atmış kıza msj?
Doğru düzgün yazmıyor ki konuyuOwww işler kızısır
:)Doğru düzgün yazmıyor ki konuyu
Kız şunu yapmış adam bunu yapmış
Doğru düzgün anlatsa yorum yapıcaz
Terbiyesiz. Sizli bir şekilde gayet düzgün bir soru yazdım. Asıl sen okudunu anlamadan yorum yapmışsın, bana dediğine bak.Abuk sabuk yorum yapıyorsun okuduğunu anlamadan
Ben dedim ki adamın niyeti belli takılcak eski sevgilisiyle .konu sahibi eski sevgili sandım uyardım boşver muhattap olma dedim
Anla öyle yorum yap bir daha
Offf kes yaTerbiyesiz. Sizli bir şekilde gayet düzgün bir soru yazdım. Asıl sen okudunu anlamadan yorum yapmışsın, bana dediğine bak.
BacımHala şoktayım. Biraz anlayış. İçimi direk dökmek istemedim.
Otursun anlatsın o zaman:)
Belki mesajları yakalayan kendisidir o sinirle kendini ifade edememiş olabilir cok gitmeyelim üstüne
Sizce ne kadar süre geçmeli macera araması için?Fakat evliliği yeni sayılır. Neden bu kadar hızlı macera arasın..
Bacım
Baştan anlat bi
Eşin mi mesaj atmıs kız mı ona mesaj atmıs
Ne kadardır evlisiniz
Hala şoktayım. Biraz anlayış. İçimi direk dökmek istemedim.
Kocan karaktersiz bir çapkın.Eşimin eski sevgilisi...
Kusura bakmayın ama eşiniz sizi çok sevse başka arayışlar içine girmezdi. Karşınıza alın konuşun, ne diyecek bakalım.1 senedir evliyiz. Eşim atmış. Iki kere mesajlasmislar. Ben teli karıştırmıştim, gördüm ama hicbirsey demedim ama içim içimi yiyor. Kadın cevap vermemiş son mesajına ama önceden de eşimin bazı mesajları yanıtsız kalmış. Beni de çok seviyor yani biliyorum ama neden diyorum.. Ben bunu haketmedim..
1 senedir evliyiz. Eşim atmış. Iki kere mesajlasmislar. Ben teli karıştırmıştim, gördüm ama hicbirsey demedim ama içim içimi yiyor. Kadın cevap vermemiş son mesajına ama önceden de eşimin bazı mesajları yanıtsız kalmış. Beni de çok seviyor yani biliyorum ama neden diyorum.. Ben bunu haketmedim..
Seni çok mu seviyor?1 senedir evliyiz. Eşim atmış. Iki kere mesajlasmislar. Ben teli karıştırmıştim, gördüm ama hicbirsey demedim ama içim içimi yiyor. Kadın cevap vermemiş son mesajına ama önceden de eşimin bazı mesajları yanıtsız kalmış. Beni de çok seviyor yani biliyorum ama neden diyorum.. Ben bunu haketmedim..