- 24 Mart 2019
- 2.949
- 4.100
- 38
Bunu yazdığım için özür dilerim ama nasıl bu kadar zayıf olabiliyorsunuz?Herkese merhaba,
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama...
Ben yine eşimin mesajlarını yakaladım aynı kadına.
Bu sefer daha detaylı mesajlaşmışlar. Ona onu çok özlediğini, sarılıp eskisi gibi öpmek istediğini söylüyor.
Onun çok farklı olduğunu, çok güzel bir aşk yaşadıklarını yazmış. Bir de kadına sana kurban olurum aşkına ölürüm yazmış. Çok güzelsin çok seksisin sen harikasın aşık olunası harika bir insansın demiş. Görüşsek keşke bir gün geçirsek beraber demiş gözlerine bakarak geçirebilirim o günü yazmış.........
Çıldırcam.
Harikasınız. Adamın cevap vermesi de ayrı bir iğrenç. Yok karım görmez. Böyle karaktersiz birinden kurtulmuş olmanıza sevindim. Merak etmeyin, mutlaka hayatınız daha iyi ve siz daha mutlu olacaksınız. Geçmiş olsun diyorum.Cok benzer seyi 1 ay önce diğer taraflı yaşadım. 8 yıl önceki eski sevgilim (su an yeni evli) instagramdan beni stalklayıp esimle fotolarımızı sildiğimi görünce bana yazmıs nasılsın? Seni merak ediyorum yerin hep bende ayrı vs diye. Ben de teşekkür ederim iyiyim, ancak hoş bir şey değil bu mesajın eşin açısından çok incitici, rica ediyorum yazma dedim. Neden ki o görmez bir sey olmaz dedi çat sinirden engelledim tek kelime etmeden. İki duygu hissettim. 1. İyi ki o karaktersizden ayrılmısım 2. Su anki evliliğim de ihanet yüzünden bitiyor dolayısıyla böyle yavsaklıklara hiç tahammülüm yok.
Çok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin,hiç kimse düsmanlarım bile bu muameleyi haketmiyor.. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ama hayatını çalmak zorunda da değil. Soyları tükensin tüm iki yüzlülerin.Harikasınız. Adamın cevap vermesi de ayrı bir iğrenç. Yok karım görmez. Böyle karaktersiz birinden kurtulmuş olmanıza sevindim. Merak etmeyin, mutlaka hayatınız daha iyi ve siz daha mutlu olacaksınız. Geçmiş olsun diyorum.
Canı sıkılmış kaşınıyor.Merhaba kızlar,
Foruma yeni üye oldum. Size sormak istediğim bir soru var.
1 senelik evli bir adam, neden 10 yıl önce aşk yasadigi kız arkadaşına, 10 yıl sonra mesaj atar ve "senin yerin ben de hep ayrı" der? Ve mesajlasmanin sonunda "Instagramdan takip etmek istiyorum izin verirsen, seni merak ediyorum" diye sorar?
Eşimin mesajlarını yakaladım. Şoktayım, çok kötüyüm...
sizinle olan ilişkisi nasıl? görücü usulü mü evlendiniz?Merhaba kızlar,
Foruma yeni üye oldum. Size sormak istediğim bir soru var.
1 senelik evli bir adam, neden 10 yıl önce aşk yasadigi kız arkadaşına, 10 yıl sonra mesaj atar ve "senin yerin ben de hep ayrı" der? Ve mesajlasmanin sonunda "Instagramdan takip etmek istiyorum izin verirsen, seni merak ediyorum" diye sorar?
Eşimin mesajlarını yakaladım. Şoktayım, çok kötüyüm...
Bana da oldu aynısı...10-12 yıl onceki sevgilim evlenmiş.2 cocuklu falan bana yazdı...Naber nasılsın uzun zaman oldu falan...Once iyiyim sen nasılsın falan oyle arkadasca hal hatır soruyor gibi gelmişti...Tabi o zaman daha genctim daha şimdiki gibi erkeklerin çakallıklarını cok cozmus biri değildimsonra evlendim falan dedi, "hanımla bu yaz umreye gittik" deyince bende bi şalter atması oldu...Biranda içimden ulan hıyarto madem dinine bu kadar düşkündün bana niye yazdın dedim...Al hanımını da git dedim yani
Bence kesinlikle eşine soyleyindip not olarak benzeri başıma 1 hafta önce geldi.
Nereden baksanız 13 yıl önce lisedeki sevgilim.
Mesaj atmış. İlk buluşmamızı an an anlatan bir mesaj. Yıllar sonra beni mutlu gördüğüne mutlu olmuş vs vs.
En son da iyi geceler miniğim.. Yazmış . Ben şok oldum.
Hiç bir şey yazmadım. Sonra 2 gün sonra tekrar yazdıklarını silip kullanıcı adını değiştirip.
Merhaba zamansız benim.
Nasıl olduğunu sormak istedim tarzında başka bir mesaj atmış.
Ben evli değilim hayatımda kimse yok ama kendisi evli ve bir çocuğu var.
Böyle şeyler gördükçe gerçekten insanlara karşı olan inancımı , umudumu yitiriyorum.
Eşini tanımıyorum. Beni de ilgilendirmiyor.Bence kesinlikle eşine soyleyin