Ya sorsanaEşimle bir ortak arkadaşımız vardı, aynı ortamda bulunup tanışmıştık sonra konuşa konuşa hoslandik ve aileler tanıştı, nisan oldu. Sonra birkaç ay içinde evlendik. Çok mutluyuz ama bunu yakalayınca şok oldum.. Belki de hep bunu yapıyordu bilmiyorum aynı evde yaşayınca insan kurcalıyor bazen. İyi ki bakmışım... Ama dünyam yıkıldı, ne yapicam bilmiyorum..
Eşimle bir ortak arkadaşımız vardı, aynı ortamda bulunup tanışmıştık sonra konuşa konuşa hoslandik ve aileler tanıştı, nisan oldu. Sonra birkaç ay içinde evlendik. Çok mutluyuz ama bunu yakalayınca şok oldum.. Belki de hep bunu yapıyordu bilmiyorum aynı evde yaşayınca insan kurcalıyor bazen. İyi ki bakmışım... Ama dünyam yıkıldı, ne yapicam bilmiyorum..
Ya sorsana
Ne kadar sakinsin
Ben olsam yıkmuştım ortalığı
Anladığım kadarıyla öyle aşık olup da evlenmemişsiniz, biraz "artık yaşımız geldi" diyerek evlenmişsiniz gibi. Eşinizin eski sevgilisini unutamadığını düşünüyorum, sizinle evlenirken muhtemelen hala aklı biraz da olsa ondaydı. Evlendikten sonra da bunun daha da farkına vardı, eskiye özlemi arttı.
Bence yüzüne vurun, gerekirse ayrılın. Kendinize yazık
Kadına mı bağlı yani senin evliliğin?Sakin kalmak için kendimi zorluyorum. Sakın kalıp plan yapmam lazım. İçim yıkık dökük ama bi anlık öfke ve sinirlere yanlış adım atmak istemiyorum. Bu akşam yine bakıcam kadın yazmış mı diye.
34 yaşında..Kadına mı bağlı yani senin evliliğin?
Kadınla konuş bare
Ne diyeyim
Bu adam başkasına da atar yarın msj bundan yüz bulmazsa
Kaç yaşında eşin?
Neden ergen gibi davranıyor
Takipte kal bakalım34 yaşında..
Takipte kal bakalım
Kadın ne yapıcak?
Varya Allah belasını versinKadına sanki cinsel bir arzusu var gibi geldi. Ona hala spora gidip gitmediğini sormuş konuşmanın başlarında, foto atmadan önce .... Fotodan sonra iltifat etmiş vay vay, zaten güzeldin daha guzellesmissin, aynısın yaşlanma is sin hatta daha iyisin yazmış..... Canım çok sıkkın..
Evet bir sene olacak bir aya.Gerçekten üzüldüm daha yeni evliymişsin
Yerinde olsam mesajları suratına çarpa çarpa hesabını sorardım.Evet bir sene olacak bir aya.
Düzenledim. Teşekkür ederim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kadına bir de çok güzeldin zaten iyice guzellesmissin, falan yazmış. Kadın da teşekkür etmiş. Birbirimizi çok acıttık, özellikle ben, beni affet çok pişmanım seni üzüp el kaldırdığım için demiş benim kocam. Kadın da bunun Okadar kolay olmadığını söylemis.. Kadın en son bidaha konuşmayalım hoscakal demiş. Benim ki 2 gün sonra yine mesaj atmış. Sonra da özür dilerim rahatsız ettiysem yazmam bidaha demiş. Kadın da önemli değil demiş. Sonra son ricasiymis beyefendinin ınstagramdan takip etmek istiyormuş. Kadın cevap verdim bilmiyorum ama dün baktım çaktırmadan hala cevap yoktu. 3 gün cevap atmadiysa daha yazmaz dimi??
Benim de evli baş belası bir eski sevgili var 10 yılı da geçti iki çocuğu var adamın hala engellediğim halde başka başka hesaplar alıp yazıyor en son evlendiğimi söyledim inanmadı yurtdışına taşınıyorum dedim 6 aydır sesi çıkmıyor ama hortlar yine kesin yani o eşinizin eski sevgilisinin bıkkınlığını çok iyi anlayabiliyorum ben eşinizin derdi de şu ayrıldığı eski sevgilisine aşık hala emin olun bu böyle sizle evlenmeden öncede yoklamıştır sürekli reddedilmiştir ve sizle evlenmiştir bana çok aşık diyerek kendinizi kandırırsınız sadece adam unutamamış konu cinsellikse sizle yaşamıyormu cinsellik 1 yıllık evli bu adam daha bence her iki durumda da çok küçük düşürücü yol yakınken ayrılmak en mantıklısı ama siz sanırım ama beni seviyor diye kendinizi buna inandıracaksınızMerhaba kızlar,
Foruma yeni üye oldum. Size sormak istediğim bir soru var.
1 senelik evli bir adam, neden 10 yıl önce aşk yasadigi kız arkadaşına, 10 yıl sonra mesaj atar ve "senin yerin ben de hep ayrı" der? Ve mesajlasmanin sonunda "Instagramdan takip etmek istiyorum izin verirsen, seni merak ediyorum" diye sorar?
Eşimin mesajlarını yakaladım. Şoktayım, çok kötüyüm...
Yerinde olsam mesajları suratına çarpa çarpa hesabını sorardım.
Yazmaz umarım. Ama yazsa da yazmasa da malesef eşinin kafasını kurcaladığı gerçeği var kenarda..
Vicdan azabı çekmek için 10 yıl mı beklemiş?
Madem pişman olmuş "affet hakkını helal et" de bitir. Takip isteği, iltifatlar falan işin içindeyse bambaşka boyut kazanıyor olay..
Sen sorunca da kesin "pişmandım özür dilemek için yazdım" der.
Takip listesinde yok dimi kadın?
Eşimle bir ortak arkadaşımız vardı, aynı ortamda bulunup tanışmıştık sonra konuşa konuşa hoslandik ve aileler tanıştı, nisan oldu. Sonra birkaç ay içinde evlendik. Çok mutluyuz ama bunu yakalayınca şok oldum.. Belki de hep bunu yapıyordu bilmiyorum aynı evde yaşayınca insan kurcalıyor bazen. İyi ki bakmışım... Ama dünyam yıkıldı, ne yapicam bilmiyorum..