Evli eski sevgilinin Instagramdan takip etmek istemesi

Herkese merhaba,

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama...
Ben yine eşimin mesajlarını yakaladım aynı kadına.

Bu sefer daha detaylı mesajlaşmışlar. Ona onu çok özlediğini, sarılıp eskisi gibi öpmek istediğini söylüyor.
Onun çok farklı olduğunu, çok güzel bir aşk yaşadıklarını yazmış. Bir de kadına sana kurban olurum aşkına ölürüm yazmış. Çok güzelsin çok seksisin sen harikasın aşık olunası harika bir insansın demiş. Görüşsek keşke bir gün geçirsek beraber demiş gözlerine bakarak geçirebilirim o günü yazmış.........

Çıldırcam.
Bunu yazdığım için özür dilerim ama nasıl bu kadar zayıf olabiliyorsunuz?
Biraz daha bekleyin, sevişirken yakalamayı falan mı düşünüyorsunuz ikna olmak için?

Rezil adam çapkınlık peşinde bu kız olmasa başkasına da yazar . Karakter yoksunu bi eşiniz var ben olsam kemiklerini kırar ağzını burnunu yamultur evden yollardim. Bide yeni evliymişiniz pis herif ya!

Cok benzer seyi 1 ay önce diğer taraflı yaşadım. 8 yıl önceki eski sevgilim (su an yeni evli) instagramdan beni stalklayıp esimle fotolarımızı sildiğimi görünce bana yazmıs nasılsın? Seni merak ediyorum yerin hep bende ayrı vs diye. Ben de teşekkür ederim iyiyim, ancak hoş bir şey değil bu mesajın eşin açısından çok incitici, rica ediyorum yazma dedim. Neden ki o görmez bir sey olmaz dedi çat sinirden engelledim tek kelime etmeden. İki duygu hissettim. 1. İyi ki o karaktersizden ayrılmısım 2. Su anki evliliğim de ihanet yüzünden bitiyor dolayısıyla böyle yavsaklıklara hiç tahammülüm yok.
Harikasınız. Adamın cevap vermesi de ayrı bir iğrenç. Yok karım görmez. Böyle karaktersiz birinden kurtulmuş olmanıza sevindim. Merak etmeyin, mutlaka hayatınız daha iyi ve siz daha mutlu olacaksınız. Geçmiş olsun diyorum.

Harikasınız. Adamın cevap vermesi de ayrı bir iğrenç. Yok karım görmez. Böyle karaktersiz birinden kurtulmuş olmanıza sevindim. Merak etmeyin, mutlaka hayatınız daha iyi ve siz daha mutlu olacaksınız. Geçmiş olsun diyorum.
Çok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin,hiç kimse düsmanlarım bile bu muameleyi haketmiyor.. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ama hayatını çalmak zorunda da değil. Soyları tükensin tüm iki yüzlülerin.

Merhaba kızlar,
Foruma yeni üye oldum. Size sormak istediğim bir soru var.

1 senelik evli bir adam, neden 10 yıl önce aşk yasadigi kız arkadaşına, 10 yıl sonra mesaj atar ve "senin yerin ben de hep ayrı" der? Ve mesajlasmanin sonunda "Instagramdan takip etmek istiyorum izin verirsen, seni merak ediyorum" diye sorar?

Eşimin mesajlarını yakaladım. Şoktayım, çok kötüyüm...
Canı sıkılmış kaşınıyor.

Bana da oldu aynısı...10-12 yıl onceki sevgilim evlenmiş.2 cocuklu falan bana yazdı...Naber nasılsın uzun zaman oldu falan...Once iyiyim sen nasılsın falan oyle arkadasca hal hatır soruyor gibi gelmişti...Tabi o zaman daha genctim daha şimdiki gibi erkeklerin çakallıklarını cok cozmus biri değildim😃 sonra evlendim falan dedi, "hanımla bu yaz umreye gittik" deyince bende bi şalter atması oldu...Biranda içimden ulan hıyarto madem dinine bu kadar düşkündün bana niye yazdın dedim...Al hanımını da git dedim yani

Merhaba kızlar,
Foruma yeni üye oldum. Size sormak istediğim bir soru var.

1 senelik evli bir adam, neden 10 yıl önce aşk yasadigi kız arkadaşına, 10 yıl sonra mesaj atar ve "senin yerin ben de hep ayrı" der? Ve mesajlasmanin sonunda "Instagramdan takip etmek istiyorum izin verirsen, seni merak ediyorum" diye sorar?

Eşimin mesajlarını yakaladım. Şoktayım, çok kötüyüm...
sizinle olan ilişkisi nasıl? görücü usulü mü evlendiniz?

Garip bi şekilde bu olay benim de başıma geldi. ben mesaj atılan kişiydim. Seneler sonra beni görmek için tutturan bir adam. Geçmişimizle bana yaşattıklarıyla ilgili özür diledi. Bir saat kadar mesajlaştık. Sonunda ayırdık yollarımızı tekrar.

Eşiniz sizi seviyor. Şüpheniz olmasın. Sadece ilişkinizde sizden göremediği ilgiyi alakayı heyecanı yine tanıdık birinden gidermeye çalışıyor olabilir. Bir de hala beni düşünüyor mu beğeniliyor muyum merakı.. o kadına özgü değil. Egosunu tatmin etmeye çalışıyor.

Sizin yazdıklarınız dışında arkadaşların yorumunu okuyamadım elbet yazan olmuştur..

Kocan yatak peşinde canım yabancı uyruklu eski sevgilisini tercih etmesinde olan sebepte bu Allah biliyor ya böyle bişey yakalasam akşamına eve bile giremez benim kocam cümle aleme rezil ederim donuna kadarda alırım NET.

Ağırlığını koy ağzına s.. sen korkma o senden korksun gücünün farkına var gazlamak değil amacım ama göz göre göre bunu yapan adam daha yakalamadığın neler yapmıştır ??
Yada bu yaptıkları sadece ilerde yapıcaklarının bir fragmanıdır.
Adam içine karaktersizlik işlemiş belli..
Bütün mesaj kayıtlarını al en detayına kadar herşeyi kendi telefonuna kaydet..
Daha da farklı delliler varsa kaydet sonra direk mahkemeye..
Kendinizi şöyle rezil insanlarla yaşamaya hapsetmeyin sevgide bir yere kadar bu saatten sonra seviyorum onsuz yapamam ayaklarına girme hala seviyorum diyorsan zaten bir psikoloğa gitmelisin.

ilk konunuzun devamını getirmemişsiniz.
İlk olayda yüzleştiniz mi mesela eşinizle ?
Yoksa hiçbir şey söylemeden devam mı ettiniz ?
Bunlar önemli.

Gerçi her türlüsünde de ayrılmanız gerekirdi. Çocuk yok bir şey yok sizi sevmeyen adamın yanında ne işiniz var.
İspat edin veya edemeyin siz biliyorsunuz ya siz görmüşsünüz. Kimseyi ikna etmek zorunda değilsiniz.
İlk konunuzda da bahane yaratarak ayrılmamışsınız. Yine ayrılmayacaksınız eminim ki.

O halde takibi bırakın en azından bunları görüp kendinizi üzmemiş olursunuz.

Bunun bir garip versiyonunu da ben yaşadım, bana mesaj atıldı ancak ben yeni evliydim eski sevgilim değil. Bana unutamıyorum, son kez göreyim vs dedi. Farkındamısın ben evlendim dedim yani profil resmim eşimle gelinlikle, soyadım değişmil. Bir de baya uzak şehire calısmaya gitmişti, ordan cıkmıs gelmiş suradayım sadece seninle son kez konusup gidicem dedi. Baktım bu baya ciddi, ben de engelledim😅 gitmedim tabii
Bana da oldu aynısı...10-12 yıl onceki sevgilim evlenmiş.2 cocuklu falan bana yazdı...Naber nasılsın uzun zaman oldu falan...Once iyiyim sen nasılsın falan oyle arkadasca hal hatır soruyor gibi gelmişti...Tabi o zaman daha genctim daha şimdiki gibi erkeklerin çakallıklarını cok cozmus biri değildim😃 sonra evlendim falan dedi, "hanımla bu yaz umreye gittik" deyince bende bi şalter atması oldu...Biranda içimden ulan hıyarto madem dinine bu kadar düşkündün bana niye yazdın dedim...Al hanımını da git dedim yani

dip not olarak benzeri başıma 1 hafta önce geldi.

Nereden baksanız 13 yıl önce lisedeki sevgilim.
Mesaj atmış. İlk buluşmamızı an an anlatan bir mesaj. Yıllar sonra beni mutlu gördüğüne mutlu olmuş vs vs.

En son da iyi geceler miniğim :KK43: .. Yazmış . Ben şok oldum.
Hiç bir şey yazmadım. Sonra 2 gün sonra tekrar yazdıklarını silip kullanıcı adını değiştirip.
Merhaba zamansız benim.
Nasıl olduğunu sormak istedim tarzında başka bir mesaj atmış.

Ben evli değilim hayatımda kimse yok ama kendisi evli ve bir çocuğu var.

Böyle şeyler gördükçe gerçekten insanlara karşı olan inancımı , umudumu yitiriyorum.

Konu sahibi öncelikle konuma çok üzüldüm. İlk mesaj yakalamasinda sadece merak olabileceğini düşünmüştüm ama ikinci yakalamada eşinizin "Keşke sana yeniden sarılıp öpebilsem çok seksisin çok güzelsin" mesajlari çok da iyi niyetli olmadığını gösteriyor. Ben dahi beynimden vurulmuşa döndüm siz ne yaşadınız o an bilemiyorum. Şuan nasılsınız? Dilerim bu kanserli kitleden kurtulmuşsunuzdur.
P P0lina

dip not olarak benzeri başıma 1 hafta önce geldi.

Nereden baksanız 13 yıl önce lisedeki sevgilim.
Mesaj atmış. İlk buluşmamızı an an anlatan bir mesaj. Yıllar sonra beni mutlu gördüğüne mutlu olmuş vs vs.

En son da iyi geceler miniğim :KK43: .. Yazmış . Ben şok oldum.
Hiç bir şey yazmadım. Sonra 2 gün sonra tekrar yazdıklarını silip kullanıcı adını değiştirip.
Merhaba zamansız benim.
Nasıl olduğunu sormak istedim tarzında başka bir mesaj atmış.

Ben evli değilim hayatımda kimse yok ama kendisi evli ve bir çocuğu var.

Böyle şeyler gördükçe gerçekten insanlara karşı olan inancımı , umudumu yitiriyorum.
Bence kesinlikle eşine soyleyin

X