Evli eski sevgilinin Instagramdan takip etmek istemesi

Duymak acı vericek ama eşin seni sevmiyor seviyor gibi gözüküyor ama sevmiyor
Seven insan eski sevgilisini bırak baska bir kadına mesaj atmayı aklına getirmez
Al karsına acık acık bende bulamadıgın ne diye konus
Bu senin yakaladıgın bi mesajlasma belki yakalamadıgın daha neleri var

Çünkü bunu yapan evli adam karaktersizdir ve haysiyetsizdir..

Engellemeyip mesajlaşmaya devam eden kadının da pek ondan aşağı kalır yanı yoktur..

Eşinizle nasıl tanıştınız? Cok üzülerek okudum konuyu, eşiniz belli ki o kız kimse unutamamış. Yani sizi cok seviyor olabilir ama böyle evdeki karımı cok seviyorum deyip eskiyi de kafasına kazımış olan karaktersiz adam cok.

Evliligin getirdigi sadakat yukumlulugune bagli degil. Gonul bagliligi da zayif.
Konusmalisin bize yazdigin gibi karsina alip ona da sormalisin.
NEDEN?

Kusura bakma da seven hali buysa sevmeyen halini düşünemiyorum.
Bu ikiyüzlülüğü bilip nasıl normal evlilik yaşanır ki?
İster 1 aylık evli olsun, ister 20 yıllık. İnsan biraz karakter sahibiyse zamanın önemi yoktur..

Konuyu düzenle bence eski aşık sensin sanılıyor çünkü..

sor bakalım Instagram'dan takip edip de ne yapacakmış, eline ne geçecekmiş?
uyuz oldum eşinize, ben olsam olay çıkarırdım. siz yine sakin kalmışsınız tebrikler :')

Kendi kocası baska kadına mesaj atmıs

eee ne fark edecek. O zaman diğer türlüsü yani.
Adam eski sevgilisine mesaj atmış, kurtarılacak nesi var? Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.

Konu sahibi üzüldüm adına. Kocana güzel bi ders vermen lazım.

Düzenledim. Teşekkür ederim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kadına bir de çok güzeldin zaten iyice guzellesmissin, falan yazmış. Kadın da teşekkür etmiş. Birbirimizi çok acıttık, özellikle ben, beni affet çok pişmanım seni üzüp el kaldırdığım için demiş benim kocam. Kadın da bunun Okadar kolay olmadığını söylemis.. Kadın en son bidaha konuşmayalım hoscakal demiş. Benim ki 2 gün sonra yine mesaj atmış. Sonra da özür dilerim rahatsız ettiysem yazmam bidaha demiş. Kadın da önemli değil demiş. Sonra son ricasiymis beyefendinin ınstagramdan takip etmek istiyormuş. Kadın cevap verdim bilmiyorum ama dün baktım çaktırmadan hala cevap yoktu. 3 gün cevap atmadiysa daha yazmaz dimi??

Eşimle bir ortak arkadaşımız vardı, aynı ortamda bulunup tanışmıştık sonra konuşa konuşa hoslandik ve aileler tanıştı, nisan oldu. Sonra birkaç ay içinde evlendik. Çok mutluyuz ama bunu yakalayınca şok oldum.. Belki de hep bunu yapıyordu bilmiyorum aynı evde yaşayınca insan kurcalıyor bazen. İyi ki bakmışım... Ama dünyam yıkıldı, ne yapicam bilmiyorum..

Öncelikle çok üzüldüğümü belirteyim. Ancak burada kadının tekrar yazıp yazmaması çok da önemli değıl. Eşinizle sakince konuşmanız ve tavrınızı göstermeniz gerek. Adam silme gereği bile duymamış.

Bişey dicem de banlanırım

Bu nasıl bir mesaj ya? Git hakkını ara bu nedir. Yeri ayrıymışmış

Bazen bazıları 10 yıl değil binlerce yılda geçse unutulmaz özlersin elinde olmaz bu insani birşey ama yanındaki insana hürmetten uzak durursun senin yerin ayrı diyipte iki kişiyi idare edecek karakter o..luğu yapmazsın senin kocan bu beni seviyor oda beni sevsin herkesin özeli benim diyen yedi kocalı hürbüz un erkek versiyonu tamam yaşadık güzeldi bitti ama o kızda mutlu olsun huzur vereyim Yok
Onu mutlu edemedim karımı edeyim bari hiç yok
Keşke yanlızlıktan geberse
takip edip ona hava atacak onun da kafasını karıştıracak karanlık karaktersiz biri işte 5 para etmez

sürekli giydiğin yenisini alınca kenara koyduğun,ama seneler sonra dolabın köşesinde görünce sevinip giymek istediğin pijama gibi giyince o alışılmışlık hissini hatırlayıp cıkartacak

oovvv ben tersini anladım sizin eski sevgili olduğunuzu. Ama siz eş olan kişisiniz. Amanın. Direk boşanma nedeni. Pislik herif. Fikri, zihniyeti bozuk. Bugün o kadın olmasa ilerde bir başkasına çok kolay yazar bu adam. Allah kolaylık versin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…