Merhaba kızlar,
Foruma yeni üye oldum. Size sormak istediğim bir soru var.
1 senelik evli bir adam, neden 10 yıl önce büyük aşk yaşadığı ama canını da yaktığı kız arkadaşına, 10 yıl sonra mesaj atar ve "senin yerin ben de hep ayrı" der? Ve mesajlasmanin sonunda "Instagramdan takip etmek istiyorum seni izin verirsen" diye sorar?
Macera peşindedir çünkü. :)
Adam cıvık, her dediğine inanmamak lazım.Merhaba kızlar,
Foruma yeni üye oldum. Size sormak istediğim bir soru var.
1 senelik evli bir adam, neden 10 yıl önce büyük aşk yaşadığı ama canını da yaktığı kız arkadaşına, 10 yıl sonra mesaj atar ve "senin yerin ben de hep ayrı" der? Ve mesajlasmanin sonunda "Instagramdan takip etmek istiyorum seni izin verirsen" diye sorar?
Eşini hayatının aşkı diye adlandıran adam neden bunu yapar ki??
adam karaktersiz olursa evlendiği gün bile macera arar. Ne demek ya evlenmişsin artık, 10 yıl öncede kalan kızı neden rahatsız ediyorsun, sizi ne yerine koyuyor utanmaz... Karısına da yazık bu arada.Fakat evliliği yeni sayılır. Neden bu kadar hızlı macera arasın..
Evlenseniz, eşiniz eski aşklarınızla irtibat içinde olmanızı hoş mu karşalayacak yani? Hayır, hadi istek at, onay verirse, takip et ama "Senin benim için yerin hep ayrıydı" diye mesaj göndermek, ciddi bir olta atmak değil midir sizce?10 yıl mı
Ömür geçmiş ya hala 10 yıl önceki sevgilinizi mi hatırlıyorsunuz.
Yapmayın ya adam bir arkadasa bakıp çıkacak
İnstagram da takip etmek ciddi bir adım mı
Yarın siler engeller
Zor değil
Bu kadın kimKadın cevap vermemiş son ricasina. Medeni bir şekilde konuşmuş. Birbirlerine foto atmışlar şimdiki hallerini ve konuşmayi bitirmiş kadın uzatmak istememiş sanırım onunda ilişkisi var biriyle. Ama adam 2 gün sonra yine mesaj atmış son bir ricam var, izin ver seni takip edeyim diye..
Bana ne bağırıyorsun yaEvlenseniz, eşiniz eski aşklarınızla irtibat içinde olmanızı hoş mu karşalayacak yani? Hayır, hadi istek at, onay verirse, takip et ama "Senin benim için yerin hep ayrıydı" diye mesaj göndermek, ciddi bir olta atmak değil midir sizce?
Bu kadın kim
Niye bilmece gibi konuşuyorsun
Eşin mi atmış kıza msj?Eşimin eski sevgilisi...
Bana ne bağırıyorsun ya
Konu sahibi ben miyim
Ben 10 yıl önceki sevgilimi hatırlamam bile