Evli eski sevgilinin Instagramdan takip etmek istemesi

Samimi olarak sormak istediğim şeyler var . Öncelikle size göre bu bir aldatma midir ? (Bana göre öyle ama bir başkasına göre göreceli olabilir )
Siz yapsaydiniz böyle bir şeyi esiniz ne tepki verirdi ? dürüstçe kendinize bunun cevabını verin
Bence eğer ayrılmak falan filan gibi niyetjeriniz yoksa bir süre eşinize söylemeyin gözlemleyin onu ki kavga edip sonra affeden kadın olmayın çünkü daha çok yüz bulabilir esiniz . Napmayi düşünüyorsunuz ?

Bir sure izlemeyi düşünüyorum ben de zor olacak ama yapmalıyım. Bu bir aldatma, zihnen aldattı beni.. Zihninde dwmekki hala o kadın var. Belki benimle beraber olurken onu hayal ediyor, belki de ben onun kadar seksi çekici değilim tatmin etmiyorum belki... Tabiki bu bir aldatmadır.canimi çok yakiyor

Bir sure izlemeyi düşünüyorum ben de zor olacak ama yapmalıyım. Bu bir aldatma, zihnen aldattı beni.. Zihninde dwmekki hala o kadın var. Belki benimle beraber olurken onu hayal ediyor, belki de ben onun kadar seksi çekici değilim tatmin etmiyorum belki... Tabiki bu bir aldatmadır.canimi çok yakiyor
Aldatma durumunda boşanın diyen gruptayim çoğu zaman kişinin kendi kararı elbette .siz böyle bir durumda sineye çekmem boşarım derseniz vurun yüzüne gitsin .ama ayrılmam derseniz kendinizi daha çok yipratmayin görmeyin duymayın. Allah yardımciniz olsun umarım üzülmeden geçer bu olanlar .gelişmelerden haberdar edin bizleride. Zor bir durum cidden

ben de eski sevgiliniz size mesaj attı gibi anladım başlıktan. tabiki kabul etmeyin diyecektim. bu mesajı atan da buna cevap veren de karaktersizin önde gidenidir. ne yapacağınızı artık siz bilirsiniz.

Bence yürümek istemiş kıza, kendisini unuttu mu unutmadı mı bir yoklamak istemiş onu da becerememiş
Evlendi ya aslında kendini göstermek istemiştir ya da kadını etkilemek için o an öyle demiştir
Ama bu konuyu mutlaka konuş kır dök görsün kimin yeri kimde ayrıymış hatta eşyalarını da koy kapının önüne baksın bakalım yeri aslında nerdeymiş

Banada aylar önce 9 yıl önceki ex whatsapptan mesaj attı konuştuk o iki yıllık ben daha uzun zamandır evliyim evli olduğuzu hatırlattım baba olduğuna sevindiğimi söyledim foto attı kendi ve oğlunun. Bu konuşmanın eşim görürse iyi anlaşılmayacağını söyledim. Ertesi günler tekrar yazdı engelledim. Sonuç : benlede evlenmiş olsaydı eski sevgilisine yada yenisine yazacağını düşündüm karakter meselesi bu.. eş için zor bir durum.

Banada aylar önce 9 yıl önceki ex whatsapptan mesaj attı konuştuk o iki yıllık ben daha uzun zamandır evliyim evli olduğuzu hatırlattım baba olduğuna sevindiğimi söyledim foto attı kendi ve oğlunun. Bu konuşmanın eşim görürse iyi anlaşılmayacağını söyledim. Ertesi günler tekrar yazdı engelledim. Sonuç : benlede evlenmiş olsaydı eski sevgilisine yada yenisine yazacağını düşündüm karakter meselesi bu.. eş için zor bir durum.
Peki sen neden konuştun o da evli, sende..

Peki sen neden konuştun o da evli, sende..
Şaşırdım amacı neydi o kadar yıl geçmiş evliliğinden bahsetmedi hemen foto attı baba olmasına gerçekten sevindim bunuda ifade ettim derin bi sohbet değildi rahatsızda oldum zaten çok çapkındı düşündüm bu durulmamış üzüldümde eşine. Hiçte özel hissetmedim kaç eski sevgiliye yazmıştır kimbilir.. Engelledimde benlik bi durum yok.

Abi ne mideler var ya. Maşallah.

1 senedir evliyiz. Eşim atmış. Iki kere mesajlasmislar. Ben teli karıştırmıştim, gördüm ama hicbirsey demedim ama içim içimi yiyor. Kadın cevap vermemiş son mesajına ama önceden de eşimin bazı mesajları yanıtsız kalmış. Beni de çok seviyor yani biliyorum ama neden diyorum.. Ben bunu haketmedim..
Gördünüz ama bi şey demediniz? Ben olsam o evi dar etmiştim ona. Ne b*k yemeye milleti merak ediyor acaba. Beni de çok seviyor demeyin Allah aşkına! Böyle sevgi mi olur. Geçin karşısına hesap sorun. Neden böyle yapar diye kafanızı kurcalayan soruların muhattabı şu an yanınızda oturuyor, onunla uyuyorsunuz. Başlarım böyle aşkın ızdırabına diyip hesap sorun.. Bu ne beeee. Ben duramıyorum burda.

Ayy sinirimden geldim eşime anlatıyorum. Sen böyle bi b*k yesen kapı orda dedim. P P0lina nasıl duruyorsun onun yanında hiç bi şey yapmadan. Güzel bi dersi hak etti. Sen de eski sevgilini ara bul, şimdiki halinin fotosunu iste. Bi de göster bakalım o yanındakine. Ne diyecek çok merak ediyorum :sinirli:

Merhaba kızlar,
Foruma yeni üye oldum. Size sormak istediğim bir soru var.

1 senelik evli bir adam, neden 10 yıl önce aşk yasadigi kız arkadaşına, 10 yıl sonra mesaj atar ve "senin yerin ben de hep ayrı" der? Ve mesajlasmanin sonunda "Instagramdan takip etmek istiyorum izin verirsen, seni merak ediyorum" diye sorar?

Eşimin mesajlarını yakaladım. Şoktayım, çok kötüyüm...
Bunların hepsi mi böyle ya...geçmiş geçmiş geçmiş sürekli olmayanın özlemi..yaşadıklarınizi bilemem ama genelde burda bunları okuyorm eşimde öyle sınır oluyorum ....

Duruyorum işte belli etmiyorum, hastayım kırgınım biraz dedim. Baktım teline wc deyken, kadından mesaj yok ama olan mesajlar da silinmiş.....

X