evli erkeklerin eski sevgilileri..

hadi bu adama tekrar döndün istediğin olmadı adam tekrar karısına dönerse ki bunu yapar o zaman sende kocanamı dönücen yoksa yaralarını sarmak için başka bir kurban mı bulucan hadi buldun bu adam alışmış ya yine geldi oooo tam yılan hikayesi hemde anakonda yılanı dön baba dönelim

Heyecan arıyor eski sevgilin, asla bu heyecan sen olma, yazık günah o kadına, o çocuklara

herkes yaşattığının aynısı yaşamadan ölmesin ... o kızda yaptıklarının bedelini ödesin genç bir kızın yıllar önce yaşadıklarını hiç hesaba katmayın gününügün etmiş karının teki çocuk doğurunca ahllaklı olsun bu kız ahlaksız öylemi ?

Bence boşanın kocanızdan gidin sizi aldatan şeref yoksunu adamla evlenin tam birbirinize göresiniz çünkü eşiniz de kendi kalitesinde bir insan bulur belki bu sayede sizinle vaktini harcamaz bundan sonra.

Yalniz konu basligi da bi garip ha. Evli erkeklerin eski sevgilileri. Sanki bu konuyu adamin karisi acmis gibi bi baslik olmus. Bana cok celiskili feldi. O yuzden fake ya da bir erkek tarafindan yazildigini dusunuyorum ben hala.

karı gününü gün etmiş zengin adama kapağı atmış yılların emeğini hiç etmiş, şimdi onun yuvasını mı düşüneceğiz perişan olsun sokaklara düşsün inşallah...

Konusahibi cok ahlakli masallah...

Karisini sevmiyormusta defalarca aldatiyormus konu sahibi bu seref yoksunu adama gidecek yazik imanmis adama sen adamla evlenince aynisini sanada yapacak boynuzlari yiyeceksin kocana yazik aldatiyorsun kocani

Ahlaksizliga karsilik ahlaksizlik mi olmali? Neden allaha havale edip yoluna bakmiyorda bu yola giriyor? Ya birak Allah askina! Sen neyi savunuyorsun,neyin kafasindasin? Sacma sapan yorum yapip bu yazilari okuyan cahil kizlarin kafalarinida karistirma. Ayip be! Ahlaksizligin avukatligini yapma!

Yalniz konu basligi da bi garip ha. Evli erkeklerin eski sevgilileri. Sanki bu konuyu adamin karisi acmis gibi bi baslik olmus. Bana cok celiskili feldi. O yuzden fake ya da bir erkek tarafindan yazildigini dusunuyorum ben hala.
Aynen bence de başlığı kendine ithaf etmiş gibi, garip.

Avukatlığını yapıyor çünkü kendide aynı durumdaymış nedeni bu

eski sevgili ne olacak peki? konu sahibi onunla evlenip, sonra boynuzlasın o zaman ne dersin? hani o öyle yapmıştı ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…