- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
konu sahibi o kadar güzel ve kaliteliymiş ki ürkmüş zavallı altında ezilmekten
hakkını yeme akıllı adammış nereden gireceğini biliyor lafa can evinden vurmuş iyi taktik
konu sahibi o kadar güzel ve kaliteliymiş ki ürkmüş zavallı altında ezilmekten
hakkını yeme akıllı adammış nereden gireceğini biliyor lafa can evinden vurmuş iyi taktik
herkes yaşattığının aynısı yaşamadan ölmesin ... o kızda yaptıklarının bedelini ödesin genç bir kızın yıllar önce yaşadıklarını hiç hesaba katmayın gününügün etmiş karının teki çocuk doğurunca ahllaklı olsun bu kız ahlaksız öylemi ?
karı gününü gün etmiş zengin adama kapağı atmış yılların emeğini hiç etmiş, şimdi onun yuvasını mı düşüneceğiz perişan olsun sokaklara düşsün inşallah...
Ahlaksizliga karsilik ahlaksizlik mi olmali? Neden allaha havale edip yoluna bakmiyorda bu yola giriyor? Ya birak Allah askina! Sen neyi savunuyorsun,neyin kafasindasin? Sacma sapan yorum yapip bu yazilari okuyan cahil kizlarin kafalarinida karistirma. Ayip be! Ahlaksizligin avukatligini yapma!herkes yaşattığının aynısı yaşamadan ölmesin ... o kızda yaptıklarının bedelini ödesin genç bir kızın yıllar önce yaşadıklarını hiç hesaba katmayın gününügün etmiş karının teki çocuk doğurunca ahllaklı olsun bu kız ahlaksız öylemi ?
Sen neyin kafasindasin ya. Ne ictin bana da soyle kiz.karı gününü gün etmiş zengin adama kapağı atmış yılların emeğini hiç etmiş, şimdi onun yuvasını mı düşüneceğiz perişan olsun sokaklara düşsün inşallah...
Aynen bence de başlığı kendine ithaf etmiş gibi, garip.Yalniz konu basligi da bi garip ha. Evli erkeklerin eski sevgilileri. Sanki bu konuyu adamin karisi acmis gibi bi baslik olmus. Bana cok celiskili feldi. O yuzden fake ya da bir erkek tarafindan yazildigini dusunuyorum ben hala.
Çocuğu yaparken eşini hiçte kalitesiz çirkin bulmuyormuş ama
yoksa zavallı adamı tuzağa mı düşürmüş bu hain kadın?
Ahlaksizliga karsilik ahlaksizlik mi olmali? Neden allaha havale edip yoluna bakmiyorda bu yola giriyor? Ya birak Allah askina! Sen neyi savunuyorsun,neyin kafasindasin? Sacma sapan yorum yapip bu yazilari okuyan cahil kizlarin kafalarinida karistirma. Ayip be! Ahlaksizligin avukatligini yapma!
herkes yaşattığının aynısı yaşamadan ölmesin ... o kızda yaptıklarının bedelini ödesin genç bir kızın yıllar önce yaşadıklarını hiç hesaba katmayın gününügün etmiş karının teki çocuk doğurunca ahllaklı olsun bu kız ahlaksız öylemi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?