evli erkeklerin eski sevgilileri..

Az kaldı konu sahibini masum ilan etmeye.Ortada tek bir masum var o da eski sevgilinin günahsız bebeği.Geri kalanları al birini vur ötekine.

Aynen utanmadan nisanliyken evli eski sevgiliyle GUZEL GECE GECIREN evliyken de telefonla iletisim kuran kadini masum ilan ettiler

Bu arada eski sevgilinin tek cocugu yok, hem cocugu var hem hamile yeni bebege karisi. Ayrica bu beni o kadinla aldatmisti diyo ama bakalim o zaman kizin haberi var miydi adamin sevgilisi oldugundan? Zaten sonra adam bunu terk edip kizla evlenmis. Kiz (adamin karisi) masum olabilir detay vermedi o konuda

Sonra hepsi uşağa

Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz yaa

Sakın 2-3 şarkının 4-5 tatlı lafın gazına gelme .. O adam 5 para etmez kocana sımsıkı sarıl

konuyu dikkatli okumamışsın tatlım,bu zırtapoz konu sahibinden başka kadınlarla da aldatmış o karısını defalarca hem de.yani o kadın bedeli çoktan ödemiş.ayrıca kimse öteki kadına ahlaklı demedi konuları saptırmayalım.
ama konu sahibi burada çark ederse iğrenç birşey yapmış oluyor,evet.

Tebrik ederim cevabınız için.

Bazilari kendini batakliga cekmeden akillanmaz. Allah seni korumus, cigeri bes para etmez o adamdan bi sekilde ayirmis zamaninda. Hatta karsina harika bi adamda cikarmis ama sen illa camura bulanmak istiyon. Ben aslinda ne senin kocana ne o pisligin karisina ne de bebege uzuldum. Cunku kocan senin gibi bir kadindan kurtulmus olacak. Onun karisi da ayni sekilde. Bebege gelince, anasini aldatan yemedigi halt kalmamis bir babanin yaninda buyucegine hic olmazsa onurlu annesiyle buyur, Allah korur onu biseycik olmaz. Olan size olur.

Güzel gece derken biz yanlış anladık herhalde. Şu konularda da kınama,yargılama laflarına ayar oluyorum.Kendileri de birilerini kınamış ki başlarına gelmiş demek.Her neyse...

Evet,orası muamma...Kadına kızıyoruz ama konu sahibinin anlattığı da nalıncı keseri gibi kendine hep.

Neyse yakıp gidecek belli.Mune beni yakmadan kaçayım.

ne olmalı yani şimdi o kız bunu yaptı diye aynı şekilde mi cevap vermeli.
ayrıca kız ne kadar istese de ne kadar araya girse de adam adam olsaydı o kızı seçmezdi yakgel ile sevgisine sahip çıkardı.
onunla evli olurdu.ama adam diğer kızı seçmiş evlenmişler çocuk yapmışlar işte demek ki sevdi çocuk yaptı.
bi sürü saçma yalan söylüyor adam oyuncu işte rolünü iyi yapıyor.
şimdi yakgel ile birleşince ödeşilmiş mi oluyor.

aynen bende bezdim yeminle kınaya kınaya bitiremiyorlar buradan yediğim bedduayı ömrümde yemedim

nasıl yani arkadaşım o kadını hamile bırakan adam biriyle evlenirken birini terk etmiş o kadının suçu ne şimdi yakgelin dediği o çok güzel gecede demiş ya senden guzeli yoktu oydu buydu diye bu adam hamile eşine kimbilir ne dedi ne diyor.ne o hamilenin suçu var nede yakgelin kocasının ortada ne yaptığını bilmeyen zavallı bir adam var ve ona kanan bir yakgel var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…