- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Az kaldı konu sahibini masum ilan etmeye.Ortada tek bir masum var o da eski sevgilinin günahsız bebeği.Geri kalanları al birini vur ötekine.
Çocuğu yaparken eşini hiçte kalitesiz çirkin bulmuyormuş ama
yoksa zavallı adamı tuzağa mı düşürmüş bu hain kadın?
Evet bi yerde yazdi basina gelen bilir diye :)Avukatlığını yapıyor çünkü kendide aynı durumdaymış nedeni bu
Hayatının hatasını yapıcaksın yapma desekte yapıcaksın belli
Körler sagirlar birbirini agirlar! Kendisine yoldas buldu nasil sarip sarmaladi. Bik bik ötüyo ama bilmiyo ki vakitsiz öten horozun kafasi kesilir!Avukatlığını yapıyor çünkü kendide aynı durumdaymış nedeni bu
herkes yaşattığının aynısı yaşamadan ölmesin ... o kızda yaptıklarının bedelini ödesin genç bir kızın yıllar önce yaşadıklarını hiç hesaba katmayın gününügün etmiş karının teki çocuk doğurunca ahllaklı olsun bu kız ahlaksız öylemi ?
Bak, o adamdan bir halt olmaz. Adam bile diyesim gelmiyor da neyse.
Sen onun için bitirilmemiş bir projesin. Korkaklığının, çaresizliğinin ve beceriksizliğinin kanıtısın. Zamanında göze alamadığı ama içinde kalmış hevessin. Sen onun için bir meydan okumasın. Elde ettiği an, biteceksin onun için. Bu çok belli.
Dürüst olmak gerekirse karısına zerre acımadım. Madem bile bile aranıza girdi, o zaman aynısını yaşamayı hak etmiş. Ama şimdi durum farklı, o adamın çocukları var. O çocukların günahını alamazsın. Her şey para değil, nafakasını ödese de baba sevgisinden mahrum kalacaklar. Bu adamdan zaten baba olmaz ama eğer olur da onunla bir ilişkiye başlarsan, kendini o çocukların mutsuzluğundan sorumlu hissetmeyecek misin?
Böyle bir rezilliğin içinde olmayı kendine yakıştırıyor musun?
Sen de aşık değilsin bu adama kabul et.. Bize masal anlatma. Seninki de o kadına meydan okuma. Sen geldin, aldın elimden ama bak eşşek gibi döndü bana, şimdi senin canın yansın diyorsun içten içe. Hissettiğin kibri ve galibiyeti aşkla karıştırıyorsun.
Sen aşık olsan, sırf o çocukların hatrına, bu adamın yüzüne bakmazdın. Gerçekten sevsen, benim yüzümden çocuklarından mahrum kalmasın der, evine, ailesine gitmesini isterdin. O adamı gerçekten sevsen, başka bir adamla birlikte olamazdın, uyuyamazdın..
Yapma kendine bunu, hayal aleminden çık. Eşini aldatma, kandırma, yazık etme. Olur da böyle bir hata yaparsan, en büyük pişmanlığın eşini kaybetmen olacak.
Aynen utanmadan nisanliyken evli eski sevgiliyle GUZEL GECE GECIREN evliyken de telefonla iletisim kuran kadini masum ilan ettiler
Bu arada eski sevgilinin tek cocugu yok, hem cocugu var hem hamile yeni bebege karisi. Ayrica bu beni o kadinla aldatmisti diyo ama bakalim o zaman kizin haberi var miydi adamin sevgilisi oldugundan? Zaten sonra adam bunu terk edip kizla evlenmis. Kiz (adamin karisi) masum olabilir detay vermedi o konuda
ne olmalı yani şimdi o kız bunu yaptı diye aynı şekilde mi cevap vermeli.herkes yaşattığının aynısı yaşamadan ölmesin ... o kızda yaptıklarının bedelini ödesin genç bir kızın yıllar önce yaşadıklarını hiç hesaba katmayın gününügün etmiş karının teki çocuk doğurunca ahllaklı olsun bu kız ahlaksız öylemi ?
Aynen kocasini yakacak 5 para etmez adama gidecek adam kendinide boynuzlayacak burda bir daha konu acar eski sevgilime dondum beni boynuzladi diye herhaldeyakgel sizin yorumunuzu beğenmiş ...demek o adama gidicek ve ona değer veren adamı yakıcak...hakkaten yakgel olucak..
Güzel gece derken biz yanlış anladık herhalde.Şu konularda da kınama,yargılama laflarına ayar oluyorum.Kendileri de birilerini kınamış ki başlarına gelmiş demek.Her neyse...
Evet,orası muamma...Kadına kızıyoruz ama konu sahibinin anlattığı da nalıncı keseri gibi kendine hep.
Neyse yakıp gidecek belli.Mune beni yakmadan kaçayım.
herkes yaşattığının aynısı yaşamadan ölmesin ... o kızda yaptıklarının bedelini ödesin genç bir kızın yıllar önce yaşadıklarını hiç hesaba katmayın gününügün etmiş karının teki çocuk doğurunca ahllaklı olsun bu kız ahlaksız öylemi ?
Bu nasıl bir üslup böyle?karı gününü gün etmiş zengin adama kapağı atmış yılların emeğini hiç etmiş, şimdi onun yuvasını mı düşüneceğiz perişan olsun sokaklara düşsün inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?