Bakalım doğru mu anlamışım?
eski nişanlın:zırtapoz diyeceğim.
-Deli gibi severken ALDATILIP aptal yerine konmuşsun.bahaneler über komik ayrıca.
yok zekandan korkmuşmuş falan filan..ne yani?dur şunu bir aldatayım da zekasından olan korkumu bi yeneyim güzelliğinden 3,5 atıyorum yusufluyorum bu fobimi yenmeliyim mi demiş?
Yo dostum yo...bunları YEMİŞ OLAMAZSIN

-Üstelik aldatıldığın kişi ile evlenip yuva kurulmuş üstüne.
-Sonra sen nişanlıyken bu zırtapozla bir gece geçirip hiçbir suçu olmayıp seni sahiplenen,destekleyen ve çok sevdiğini söylediğin NİŞANLINI ALDATMIŞSIN.
-Bu zırtapoz epey bir çapkın ayrıca sadakat kavramını sakatatla karıştıran bir tip bunu sevgiliyken bile farketmişsin üstelik.
-Üstelik hala aptal yerine konuluyorsun ve de başına gelen korkunç bir şeyi sende hiçbir suçu olmayan zavallı bir adama yapıyorsun.
İnanılmaz karaktersiz birisisin öncelikle.Ona zekandan korkmamasını söyle,zira zeki bir insan oldugunu hiç sanmıyorum kusura bakma.Ayrıca şu an onu unutamamış değilsin sadece bir anda aldatılmanın şokuyla yaşayamadıklarını yaşamak ve içindekileri dökmek istiyorsun sadece..
Bir düşün bakalım.hadi tek suçu sana kol kanat germek olan adamı bıraktın,koşa koşa seni aldatıp aptal yerine koyan zırtapoza gittin..Peki, sonra ne olacak?..
Ne olacak sonra düşündün mü?Ben söyliyim bir kısmını..Tüm bu aşk masalı kalp kalp kalpler geçince zamanında sana yapılanı HATIRLAYACAKSIN.için öfke dolacak adamın karısı ve çocugunu gördükçe.bir hiç uğruna ortaya çıkan başka bir aile..İçin içini kemirecek ACABA YİNE ALDATILIR MIYIM?diye düşünmekten..Kocan aklına gelecek, onu bırakmasaydın diye sızlanacaksın pişmanlık..
Vee kavgalar...kavgalar... derin depresyonlar,buhranlar..
Zavallısın ve de budalasın.