• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli erkeklerin eski sevgilileri..

5 yıl süren üniversitenin ilk yıllarında başlayan bir ilişkim oldu. Ankara da geçen doludizgin yıllarda masal gibi bir ilişki yaşadım.Çok sevdim çok sevildim her şeyin ilkini birlikte yaşadık. Ailevi sorunları okulu bitirme derdi askerlik her derdine sevincine ortak oldum.Bilenler bilir 7. caddenin tüm cafeleri, anılarımızla dolu. Bazen kavga da ederdik tabi çok kıskançtı. Dekoltemi, makyajımı hatta ojemin rengini bile kıskanırdı. Bende onu kıskanırdım, çapkınlık genlerinde vardı ama duysam terk edeceğimi bildiği için yapmazdı.Ailesiyle görüşürdüm sık sık babası beni bir başka severdi. Annesiyle arkadaş gibiydik. Her şey çok güzeldi. Askerlik dönüşü evlilik planları yapıyorduk. Ama birden ona bişeyler oldu. Beni aldattı hemde demediği lafı bırakmadığı bi kızla.Beni gözünden kıskanan adam geçmişi oldukça kalabalık çok rahat bir kızla beni aldattı. Bunu duyunca hemen ayrıldım. Annesi aradı kızı hiç istemiyoruz, sen bir an önce gel dedi. Ben ise beni aldatan bir adamın peşinden asla gitmeyecek kadar gururluydum.Çok zor günler geçirdim ama zamanla alıştım kabullendim beni aldattığı kızla bir yıl sonra evlendi. Hiç bişe yapmadım, içimde kalanları bile söylemeyip sustum.Biraz zaman sonra hayatıma harika bir adam girdi bütün acılarımı geçirmeye çalıştı. Tüm geçmişimi bilmesine rağmen yanındayım birlikte atlatıcaz dedi. Evlenmek gibi bir niyetim yokken beni ikna etti. Sonunda nişanlandık.İlk aşkımı unuttuğumu bile sandım bir süre ta ki o gelene kadar. Bir gün hiç birşey yokken beni bulması imkansızken beni buldu.Kapıma geldiği o gece içimdekileri söylemek için aldım onu içeri.Hesap sordum önce. Neden dedim? Nasıl yaptın bunu bize dedim. Başladı anlatmaya korktum dedi. Senden, güzelliğinden, mesleğinden, ailenden, kalitenden korktum. Sana yetememekten, ailenin beklentilerini karşılayamamaktan korktum ve kaçtım.Senin gibi beklentileri olmayan, daha basit daha eğitimsiz, daha çirkin biriyle evlenirsem daha mutlu olurum sandım dedi. Seni kıskanmaktan, zekandan korktum dedi. E şimdi niye burdasın dedim? Seni geri istiyorum, karım hamile o çoçuğu bile istemiyorum dedi. Ama nişanlıyım dedim ben de evliyim deyip yüzüğünü çıkarıp koydu önüme sen de çıkar yeniden başlayalım dedi. Çocuk olunca dayanamadım..Yapamadım hayır dedim güzel bir gecenin sabahında arkasından bakarak uğurladım karısının yanına. Ama o vazgeçmedi aradı şarkılar dinletti hediyeler gönderdi ikna etmek için elinden geleni yaptı. Aklım karışmasın diye evlendim hemen. Ama sanırım hata yaptım, muhteşem bi adamla evliyim ama ilk aşkımı hiç unutamadım. Hala yalvarıyor ara ara telefonla konuşuruyoruz. Eşimle boşanmanın eşiğine geldik onun çoukları var ama maddi durumu iyi çocuklarının nafakasını fazlasıyla verir. Hala mutluluk şansımız olabilir mi? O çocuklar mutsuz evde büyüyeceklerine mutlu bir babanın çocukları olabilir mi? Hiç saygı kalmamış evliliklerinde karısını defalarca aldatmış, hamileyken hem de. Karısı her şeyi biliyo ama hırs yapmış iyice bırakmaz yani.. Hiç saygı duymadığı bir karısı var. Bende onu hiç unutamadım. Sanırım DÖNÜCEM ONA, HER ŞEYİ GÖZE ALICAM...

Çocuk olunca dayanamayıp "güzel geceyi" birlikte mi geçirdiniz, e güzel ne diyelim :KK53::KK53:

Bence adam bunları gerçekten söylemiş olabilir. Hatunu nereden vuracağını çok iyi biliyor. Egosu yüksek bir kadın var karşımızda.
Ay valla banlanacaksamda banlanayim. Ego yuksek ama akil mantik =0
Adam aldatip evleniyo cocuk sahibi oluyo, ondan sonra geliyo sacma sapan ayrilik bahanesi sunuyo, bu da saf gibi inaniyo. Ooo ben cok guzelim, ben cok kaliteliyim, ben cok şuyum ben cok buyum. Peh
Bana bunlari yapan adamin yuzune bile tukurmem tukurugume yazik.

Bence fake degil fake olsa soguk kanli yazardi, konu sahibi gayet duygusal, ahlaksizsin denilince bile agrina gidiyo

Yani ne diyeyim bilemedim ben bu aptalligi illa yapıcam gibi yazmışsın yap o zamanda seni tekrar boynuzlayinca konu açma çok kizarim

5 yıl süren üniversitenin ilk yıllarında başlayan bir ilişkim oldu. Ankara da geçen doludizgin yıllarda masal gibi bir ilişki yaşadım.Çok sevdim çok sevildim her şeyin ilkini birlikte yaşadık. Ailevi sorunları okulu bitirme derdi askerlik her derdine sevincine ortak oldum.Bilenler bilir 7. caddenin tüm cafeleri, anılarımızla dolu. Bazen kavga da ederdik tabi çok kıskançtı. Dekoltemi, makyajımı hatta ojemin rengini bile kıskanırdı. Bende onu kıskanırdım, çapkınlık genlerinde vardı ama duysam terk edeceğimi bildiği için yapmazdı.Ailesiyle görüşürdüm sık sık babası beni bir başka severdi. Annesiyle arkadaş gibiydik. Her şey çok güzeldi. Askerlik dönüşü evlilik planları yapıyorduk. Ama birden ona bişeyler oldu. Beni aldattı hemde demediği lafı bırakmadığı bi kızla.Beni gözünden kıskanan adam geçmişi oldukça kalabalık çok rahat bir kızla beni aldattı. Bunu duyunca hemen ayrıldım. Annesi aradı kızı hiç istemiyoruz, sen bir an önce gel dedi. Ben ise beni aldatan bir adamın peşinden asla gitmeyecek kadar gururluydum.Çok zor günler geçirdim ama zamanla alıştım kabullendim beni aldattığı kızla bir yıl sonra evlendi. Hiç bişe yapmadım, içimde kalanları bile söylemeyip sustum.Biraz zaman sonra hayatıma harika bir adam girdi bütün acılarımı geçirmeye çalıştı. Tüm geçmişimi bilmesine rağmen yanındayım birlikte atlatıcaz dedi. Evlenmek gibi bir niyetim yokken beni ikna etti. Sonunda nişanlandık.İlk aşkımı unuttuğumu bile sandım bir süre ta ki o gelene kadar. Bir gün hiç birşey yokken beni bulması imkansızken beni buldu.Kapıma geldiği o gece içimdekileri söylemek için aldım onu içeri.Hesap sordum önce. Neden dedim? Nasıl yaptın bunu bize dedim. Başladı anlatmaya korktum dedi. Senden, güzelliğinden, mesleğinden, ailenden, kalitenden korktum. Sana yetememekten, ailenin beklentilerini karşılayamamaktan korktum ve kaçtım.Senin gibi beklentileri olmayan, daha basit daha eğitimsiz, daha çirkin biriyle evlenirsem daha mutlu olurum sandım dedi. Seni kıskanmaktan, zekandan korktum dedi. E şimdi niye burdasın dedim? Seni geri istiyorum, karım hamile o çoçuğu bile istemiyorum dedi. Ama nişanlıyım dedim ben de evliyim deyip yüzüğünü çıkarıp koydu önüme sen de çıkar yeniden başlayalım dedi. Çocuk olunca dayanamadım..Yapamadım hayır dedim güzel bir gecenin sabahında arkasından bakarak uğurladım karısının yanına. Ama o vazgeçmedi aradı şarkılar dinletti hediyeler gönderdi ikna etmek için elinden geleni yaptı. Aklım karışmasın diye evlendim hemen. Ama sanırım hata yaptım, muhteşem bi adamla evliyim ama ilk aşkımı hiç unutamadım. Hala yalvarıyor ara ara telefonla konuşuruyoruz. Eşimle boşanmanın eşiğine geldik onun çoukları var ama maddi durumu iyi çocuklarının nafakasını fazlasıyla verir. Hala mutluluk şansımız olabilir mi? O çocuklar mutsuz evde büyüyeceklerine mutlu bir babanın çocukları olabilir mi? Hiç saygı kalmamış evliliklerinde karısını defalarca aldatmış, hamileyken hem de. Karısı her şeyi biliyo ama hırs yapmış iyice bırakmaz yani.. Hiç saygı duymadığı bir karısı var. Bende onu hiç unutamadım. Sanırım DÖNÜCEM ONA, HER ŞEYİ GÖZE ALICAM...
saygı duymadığı karısımı varmış. bak çok güldüm buna. hiç aynaya bakmış mı. aynaya baksın ve esas saygıyı haketmeyen, şeref yoksunu adamı görsün.
birde kendine bakmadan suçsuz masum karısına çamur atmazmı bu adamcıklar. pehh:KK14:

Son düzenleme:
Kusura bakmayin ama eski sevgiliniz s...sizin onde gideni ise sizinde ondan kalir pek bir yaniniz olmamis....
Nasil ahlak anlayisidir bu ya...
Boyle sacma sapan basinizdan gecen olaylari normalmis gibi yazarak gelecege cok ama cok cirkin ornek oldugunuzunda farkindasinizdir umarim...

Sizi aldatarak gitmiş bir adam, şimdi karısını aldatarak size geliyor.. Ve sizde muhteşem esinizi aldatiyorsunuz.. hemde hiç haketmeyen bir adam için ailenizin huzurunu kaçırıyorsunuz.. Eğer eşi bahsettiği gibi sürekli aldatiyorsa bu hikâyeden tek zararlı çıkan zavallı eşiniz.. BenCe boşanin sevmediğiniz birinden kurtulur hemde eşinize daha çok hakettiği biriyle beraber olur.. Ama bence asla eski sevgilinize dönmeyin.. sizden sıkılInca başka kucaklara koşacak..

Benim eski sevgilimde daha evliyken kapima gelmisti .. gerçi evliliği ayrıldığımiz sürede olmuştu kısa zaman içinde.. sırf evlilik için.. bir kere dinledim ve bidaha hiç gorusmedim..

Bu arada aldatmadım diyeceksiniz.. ama aldatmak sadece fiziksel değildir ..

kafanız o herifteyken siz bu kocayı boşarsınız.heleki güzel bir gece sonrası ooo ooo çoktan boşadınız bile :KK57:

Koca başka biriyle evlenecek, konu sahibi ona geri dönecek. Adam karısını konu sahibiyle aldatıp ayrılma planları yapacak............
oysa olanları unutup sevgisini içine gömse.,
eski sevgili ve karısı ne halt ederse etsin belki devam ederler.
yakgel arkadaşımız kocasını sevmeye çalışıp belki daha da fazla sever.
içinde vicdan azabı olmadan kimsenin ahını almadan mutlu mesut yaşayıp giderler...

ya bı kere KADIN olan kadına bunu yapmaz sen ne ahlar alcagını bılıyor musun benım de 5 yıllık unıversıtemde ankarada muhtesem bı ılıskım oldu severek ayrıldık ustelık senın gıbı boynuzla da terk edılmedım yıllaarrr yıllaaarr gectı tam 4 yıl sonra adamla msnde karsılastık yazıstık hep benı sevdıgını,kımseyı yerıme koyamadıgını bla bla anlattı...benım de oylesıne bı ılıskım vardı..buna ragmen ne dedım ona : BEN EVLIYIM LUTFEN ARAMA ..dedım neden??bıten bıtmıstır sen o yıllarda yasadıklarını su an yasayamazsın ustelık bız bekardık ama gerek duymadım hala sevıyorum ama o EWLI ERKEKLERIN ESKI SEVGILILERI BI KOSEDE KENDI HAYATLARINA BAKSINLAR..mılletın hayatını altust etmesınler!!!

Bakalım doğru mu anlamışım?
eski nişanlın:zırtapoz diyeceğim.
-Deli gibi severken ALDATILIP aptal yerine konmuşsun.bahaneler über komik ayrıca.
yok zekandan korkmuşmuş falan filan..ne yani?dur şunu bir aldatayım da zekasından olan korkumu bi yeneyim güzelliğinden 3,5 atıyorum yusufluyorum bu fobimi yenmeliyim mi demiş?
Yo dostum yo...bunları YEMİŞ OLAMAZSIN :rolleyes:
-Üstelik aldatıldığın kişi ile evlenip yuva kurulmuş üstüne.
-Sonra sen nişanlıyken bu zırtapozla bir gece geçirip hiçbir suçu olmayıp seni sahiplenen,destekleyen ve çok sevdiğini söylediğin NİŞANLINI ALDATMIŞSIN.
-Bu zırtapoz epey bir çapkın ayrıca sadakat kavramını sakatatla karıştıran bir tip bunu sevgiliyken bile farketmişsin üstelik.
-Üstelik hala aptal yerine konuluyorsun ve de başına gelen korkunç bir şeyi sende hiçbir suçu olmayan zavallı bir adama yapıyorsun.

İnanılmaz karaktersiz birisisin öncelikle.Ona zekandan korkmamasını söyle,zira zeki bir insan oldugunu hiç sanmıyorum kusura bakma.Ayrıca şu an onu unutamamış değilsin sadece bir anda aldatılmanın şokuyla yaşayamadıklarını yaşamak ve içindekileri dökmek istiyorsun sadece..
Bir düşün bakalım.hadi tek suçu sana kol kanat germek olan adamı bıraktın,koşa koşa seni aldatıp aptal yerine koyan zırtapoza gittin..Peki, sonra ne olacak?..
Ne olacak sonra düşündün mü?Ben söyliyim bir kısmını..Tüm bu aşk masalı kalp kalp kalpler geçince zamanında sana yapılanı HATIRLAYACAKSIN.için öfke dolacak adamın karısı ve çocugunu gördükçe.bir hiç uğruna ortaya çıkan başka bir aile..İçin içini kemirecek ACABA YİNE ALDATILIR MIYIM?diye düşünmekten..Kocan aklına gelecek, onu bırakmasaydın diye sızlanacaksın pişmanlık..
Vee kavgalar...kavgalar... derin depresyonlar,buhranlar..
Zavallısın ve de budalasın.

Son düzenleme:
bi de daha çirkin biriyle evlenirsem mutlu olurum sandım demiş adam...

zeka küpü maşallah :KK70:

konu sahibi o kadar güzel ve kaliteliymiş ki ürkmüş zavallı altında ezilmekten:KK53:
hakkını yeme akıllı adammış nereden gireceğini biliyor lafa can evinden vurmuş iyi taktik

ya bu konu sahıbının tek derdı bahcelıde gezdırecek adam bulmak sanırım yenı koca eskıye göre fakır..bu da gezıp tozacak adam arıyor nafakayı verınce dımdızlak kaldıgınızda bahcelıı degıl tozludereyı gezemıycen haberın var mı:):):):)

Kadınlar kulübü linç timi deyince kızıyorlar bana bir de :KK43:
ya bı kere KADIN olan kadına bunu yapmaz sen ne ahlar alcagını bılıyor musun benım de 5 yıllık unıversıtemde ankarada muhtesem bı ılıskım oldu severek ayrıldık ustelık senın gıbı boynuzla da terk edılmedım yıllaarrr yıllaaarr gectı tam 4 yıl sonra adamla msnde karsılastık yazıstık hep benı sevdıgını,kımseyı yerıme koyamadıgını bla bla anlattı...benım de oylesıne bı ılıskım vardı..buna ragmen ne dedım ona : BEN EVLIYIM LUTFEN ARAMA ..dedım neden??bıten bıtmıstır sen o yıllarda yasadıklarını su an yasayamazsın ustelık bız bekardık ama gerek duymadım hala sevıyorum ama o EWLI ERKEKLERIN ESKI SEVGILILERI BI KOSEDE KENDI HAYATLARINA BAKSINLAR..mılletın hayatını altust etmesınler!!!
alt üst edip gidenlerinde yanına kar kalsın :;)

Back