Evli erkeğe aşık olmak

Ben böyle ikinci bir kadın yüzünden 10 yıllık evliliğimi bitirdim.
Eski eşin ne yapıyo o kadınla mutlu mu diye bir sor evet çoookk mutlular eski eşim soğuk dükkanda şişme yatakta yatıyo kadın da paralı bir kadındı ama çok seviyodu bizimki şimdi niye beraber diiller bilemiyorumm

Keşke...
Bide romantik saf temiz aşık methileri düzmezler mi utanıp sıkılmadan.
Hayatta garip bir denge/dengesizlik var malesef.evliliklerde çok çok nadirdir iki tarafında onursuz ahlaksız olduğu...illa bir taraf ahlaklıdır sadıktır ve acı çeker. İnşallah boşanır o parazit ve layık olduğu! kişiye yerine kavuşur.Dengi dengine çalsın davul...

hı benimki de önce kendini bekar tanıtmışs sonra evli olduğunu öğrenince kadın biraz trip atmış sonra devam etmişler onlar da cinsellikte vardı tabi ama eski eşimi kadın çook mutlu ediyomuş bu satırları yazarken bile canım yanıyor ya ah ahhhh bu hırs bu acılar bitecek mi ki

ha birde ortak arkadaş var
öncelikle o ortak arkadaşınız falan değil. adamın arkadaşı.
siz onun için evli adamın kucağına atılacak piliçsiniz. o arkadaşın gözünde bundan fazla ederiniz yok.

Arkadaş arkadaşın pe..ngidir diye boşuna demiyorlar..
Safım hala her denileni gerçek kabul ediyor. Eşekten düşmüşe dönecek haberi yok..

Belasını bulmuş işte eski eşte.

Daha neler göreceğiz , okuyacağız hanım abla.
Eskiden sahiden böyle konulara denk gelmezdik. Şimdi baksana duruma...
Dünya nasıl kötü bir yer haline geldi.

Niye böyle oluyor anlamak mümkün değil.

Ohh olsun eski esinize... Degerinizi anlamistir. Gul gibi karin varken ne isin var elin kadinlariyla... Size mutluluklar dilerim

Arkadaş arkadaşın pe..ngidir diye boşuna demiyorlar..
Safım hala her denileni gerçek kabul ediyor. Eşekten düşmüşe dönecek haberi yok..

hayır birde bozacının şahidi şıracıyı aramış benim yüzümden boşanmıyorlar dimi diye. kandırılmalara doyamamak bu olsa gerek. az akıl yahu.
adamın cidden boşanacağını sanıyor olması ayrı bir akıl vehameti ..

Ektiğini biçersin net.. Çok konusuyor ayrılcam diyen adamın yanında heralde lal olacaksın ki seni de bırakmasın

Aman yarabbi senin durumun çook mühim..
Sana ne yazılsa nafile.
O "sensiz yapamam" diyen dürzü seni elde edince de başka kızlara diyecek aynısını. Emin ol.

Bu saflıkla işin çok zor. Kim ne derse doğru geliyor demek ki sana.

O kadın ona göre deli olabilir, ama o adam müsvettesinin her dediğini doğru sanacağına "koynuna zorla mı girdi? çocuğu da zorla mı yaptı? insan en azından çocuğunun annesine karşı biraz saygılı olur" diyebilecek kadar kendine saygın olsun..

Aileler çocuk büyütmeyi sadece karın doyurup okula göndermek sanınca böyle değer yargısı olmayan insanlar meydana çıkıyor işte..

Arkadaşı da seni resmen kullandırmış bunu da bil..

Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi

Hayatın boyunca, 1 karaktersiz yüzünden bir kadının ahı ile yaşayacaksın, 1 tane çocuğun mutsuzluğuna sebep olacaksın.
Bu vebal ve vicdanla yaşayabilirsen o haysiyetle aşkına kaldığın yerden devam et.

Arkadaşını da koruyor üstelik akıllara zarar
Bunlar tezgahı kurmuş zaman kaybı anlatmaya çalışmak. Yaksın başını. Ben o çocuğa acırım bir tek.

Birilerinin hırsı ve açgözlülüğü yüzünden parçalanmış ailenin çocuğu olarak büyümek zorunda kalıyorlar..
Dilerim o çocuğun vebali ömür boyu rahat vermesin onlara..

Şimdi boşanıp senle evlense sende asla ona sonsuz güvenmeyeceksin. Eve geç gelse telefonu açmasa şüphelenip aynı evdeki karısı gibi davranmaya başlayacaksın. O da o zaman kendine başka " sessiz" metresler bulacak. Sen başkasının küçücük cocuguna acımadıgın gibi başkası da seninkine acımayacak. Nasıl hoşuna gitti mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…