Evli erkeğe aşık olmak

Esinahmet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
257
14
28
43
Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?

Ah canım benım uzak dur..
Daha 2gün önce buna benzer bi konu. Vardı..
ınanma derım.. ve cok dıkkatlı ol

Madem öyle bosansaymis halihazırda bosanmak üzere olduğu eşiyle.siz inanıyor musunuz şimdi o kadının boğucu dırdırcı bir kadın olduğuna...4 ay boşanmak için çok yeterli bir süre.hir celsede bitiyor iş bir de çocuk var yapmayın Allah aşkına kendinize yazık etmeyin

Saka mi bu? Adami ve adamin evli oldugunu soylemeyen arkadasimi hayatimdan cikarir, bir daha bu duruma dusmemek icin ne gerekiyorsa yapardim.

Bekarlara kıran mı girdi kızzz
Boşanınca düşünürsün ben ne yapsam diye şimdi uzak dur adam sana öyle der eve gider karısının koynuna girip ikinciyi yapar he bide senle de olur sonra dımdızlak kalakalırsın

Üzgünüm şimdilik kuş öldü beybi canlanırsa düşünürsün.

Şaka mısınız????

Su devirde hala yeşilçam palavralarina inaniyorsunuz ya, pes! Pembe panjurlu eviniz de olacak mi?
Bosan da gel diyemeyecek kadar aciz misiniz?
Ben de bir kadinim diyemeyecek kadar gurursuz musunuz?
İlk ogrendiginizde terk edip iliskinizi bitiremeyecek kadar muhtac misiniz?

Son düzenleme:
Cinsel anlamda birşey yapmadığınız onunla yaşadıklarını masum yapmaz. E hadi bilmiyordun şimdi öğrendin ve yapman gerekeni yap. Sana yalan atıyor atmasa bile neden başkasının mutsuzluğundan mutluluk alıyorsun.

Boşansın madem sonra ne yaparsan yap ama o zamana kadar uzak dur,bu kadar düşünme yeteneğin vardir herhalde

Hiç düşündünüzmü ne pislikler yapiyorki karısı onu boğuyor.Boşasın karısını evlenin kadinda kurtulmuş olur bu ş......den sizde belanizi bulmuş olursunuz.Tüm bu tarz evli erkeklerin klasik lafıdır karimi sevmiyorum mutsuzum boşanacagim ahlaksiz pisligim diyecek hali yok yada tek eşlilik bana gore degilmi diyecekti.Siz gibi kıt akıllilarda inaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…