- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.803
- 1.423
- 60
Senle evlense bile , ki zor ihtimal, aynısını sana da yapacak.
Kişiliksizlik abidesi.
Sizi tanıştıran arkadaşında berbat bir tip.
Bunun adı varda burada söylenmez..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senle evlense bile , ki zor ihtimal, aynısını sana da yapacak.
Kişiliksizlik abidesi.
Sizi tanıştıran arkadaşında berbat bir tip.
Ne kadar çabuk yeni arayışlara girmiş öyle diye düşünmediniz mi?Ortak arkadaşımıza sordum gerçekten benim icin ayrılmıyor değil mi diye zaten 1 aydır ayrılar annesiyle yaşıyor dedi
Anladım ben ablacığım :)Bunun adı varda burada söylenmez..
Anladım ben ablacığım :)
Kendini banlatmaya değmez...
Daha neler göreceğiz , okuyacağız hanım abla.Konuya değmez zaten.
zaten sen her şeyin kılıfını hazırlamışsın ne söylesek boş. ister ayrı yaşasın isterse evine uğramasın bu adamın evli olduğu gerçeğini değiştirmez. düşün ki ileride evlendin eşinle zor bir dönemden geçiyorsunuz. eşin kafasını dinleyeceğini söyleyerek annesine gitti. bu süreçte kendisine bir METRES buldu ve heyecan yaşıyor. sen de çoluğunla çocuğunla bekliyorsun ki eşin düzelecek yanına gelecek. evliliğiniz düzelecek diye. işte bunu yaşamanı istiyorum.
ha birde ortak arkadaş var
öncelikle o ortak arkadaşınız falan değil. adamın arkadaşı.
siz onun için evli adamın kucağına atılacak piliçsiniz. o arkadaşın gözünde bundan fazla ederiniz yok.
Ben böyle ikinci bir kadın yüzünden 10 yıllık evliliğimi bitirdim.
Eski eşin ne yapıyo o kadınla mutlu mu diye bir sor evet çoookk mutlular eski eşim soğuk dükkanda şişme yatakta yatıyo kadın da paralı bir kadındı ama çok seviyodu bizimki şimdi niye beraber diiller bilemiyorumm
Daha neler göreceğiz , okuyacağız hanım abla.
Eskiden sahiden böyle konulara denk gelmezdik. Şimdi baksana duruma...
Dünya nasıl kötü bir yer haline geldi.
Arkadaş arkadaşın pe..ngidir diye boşuna demiyorlar..
Safım hala her denileni gerçek kabul ediyor. Eşekten düşmüşe dönecek haberi yok..![]()
Ben böyle ikinci bir kadın yüzünden 10 yıllık evliliğimi bitirdim.
Eski eşin ne yapıyo o kadınla mutlu mu diye bir sor evet çoookk mutlular eski eşim soğuk dükkanda şişme yatakta yatıyo kadın da paralı bir kadındı ama çok seviyodu bizimki şimdi niye beraber diiller bilemiyorumm
Arkadaş arkadaşın pe..ngidir diye boşuna demiyorlar..
Safım hala her denileni gerçek kabul ediyor. Eşekten düşmüşe dönecek haberi yok..![]()
Ortak arkadaşımızın kötü bir niyeti Yok bana söylememe sebebi zaten sevmiyordu karısını boşanmak istiyordu ama biz çocuğu var diye biraz daha düşünmesini söylemiştik dedi.seni okadar sevdi ki kararım kesin artık sürekli karımla beni kıyaslayıp ben o deli sürekli konuşan kadına nasıl tahammül ettim diyormuş ve ben de ikinizin çok anlaştığınızı gördüm o da bana sen söyleme ben halledicem senden duyması aramızı bozar dedi diye sustum diyor
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
hayır birde bozacının şahidi şıracıyı aramış benim yüzümden boşanmıyorlar dimi diye. kandırılmalara doyamamak bu olsa gerek. az akıl yahu.
adamın cidden boşanacağını sanıyor olması ayrı bir akıl vehameti ..
Ben hiçbirzaman aramadım onu nerdesin napıyorsun demedim o arayınca görüşmek isteyince görüştük o yüzden anlamadım evli
Olduğunu,bana hatta hiç mi özlemiyorsun beni dedi rahatsızlık vermek istemiyorum dedim işin gücün var dedim,işte o gün bana söyledi evli olduğunu
Hayatımı zehir etti bu kadın dedi durmadan arar kıskanır konuşur bıktırır okadar yoruldum ki sende buldum huzuru sessizliği sevgiyi dedi