- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Aman yarabbi senin durumun çook mühim..
Sana ne yazılsa nafile.
O "sensiz yapamam" diyen dürzü seni elde edince de başka kızlara diyecek aynısını. Emin ol.
Bu saflıkla işin çok zor. Kim ne derse doğru geliyor demek ki sana.
O kadın ona göre deli olabilir, ama o adam müsvettesinin her dediğini doğru sanacağına "koynuna zorla mı girdi? çocuğu da zorla mı yaptı? insan en azından çocuğunun annesine karşı biraz saygılı olur" diyebilecek kadar kendine saygın olsun..
Aileler çocuk büyütmeyi sadece karın doyurup okula göndermek sanınca böyle değer yargısı olmayan insanlar meydana çıkıyor işte..
Arkadaşı da seni resmen kullandırmış bunu da bil..
Olur da bu adam senden bıkarsa, ortak arkadaşın ona yeni bir av bulur. Çünkü niyeti kötü değil.Ortak arkadaşımızın kötü bir niyeti Yok bana söylememe sebebi zaten sevmiyordu karısını boşanmak istiyordu ama biz çocuğu var diye biraz daha düşünmesini söylemiştik dedi.seni okadar sevdi ki kararım kesin artık sürekli karımla beni kıyaslayıp ben o deli sürekli konuşan kadına nasıl tahammül ettim diyormuş ve ben de ikinizin çok anlaştığınızı gördüm o da bana sen söyleme ben halledicem senden duyması aramızı bozar dedi diye sustum diyor
Ortak arkadaşımızın kötü bir niyeti Yok bana söylememe sebebi zaten sevmiyordu karısını boşanmak istiyordu ama biz çocuğu var diye biraz daha düşünmesini söylemiştik dedi.seni okadar sevdi ki kararım kesin artık sürekli karımla beni kıyaslayıp ben o deli sürekli konuşan kadına nasıl tahammül ettim diyormuş ve ben de ikinizin çok anlaştığınızı gördüm o da bana sen söyleme ben halledicem senden duyması aramızı bozar dedi diye sustum diyor
Hanımlar şuan görüşmüyorum eşine dönmesini istiyorum sırf oğlu için kaçkere yazıcam
Ama boşancağını biliyorum o yönde emin adımlarla ilerliyor fakat şunu biliyorum ben görüşmesem de bu dönemde ben olduğum için bana güvendiği için boşanıcak
Bu beni üzüyor keşke diyorum tanışmasaydık sevmeseydik
Bir de boşandığında napıcam devam edersek bu suça ortak mı olmuş oluyorum
Yok canıııımmm, masum aşkınız devam ediyor olurHanımlar şuan görüşmüyorum eşine dönmesini istiyorum sırf oğlu için kaçkere yazıcam
Ama boşancağını biliyorum o yönde emin adımlarla ilerliyor fakat şunu biliyorum ben görüşmesem de bu dönemde ben olduğum için bana güvendiği için boşanıcak
Adamı hiç düşünmeden hayatımdan çıkaracağım gibi o ortak arkadaş denen şahısa da iki çift lafim olurduSelam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Hanımlar şuan görüşmüyorum eşine dönmesini istiyorum sırf oğlu için kaçkere yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?