Evli erkeğe aşık olmak

Sizin gibilere yazacak o kadar çok şey var ki..
Ama burda metres dediğim için Ban yedim..

Yav bide utanmadan sıkılmadan konu açıyorsunuz. Edep edep edep..
Dilerim ki aynı durumla sinanirsiniz...

En iyisi adam alacağını alsın kadın da boyunun ölçüsünü alsın. Sonunda eşine dönsün. Sonra konu sahibi kadın hırsını alamasın adamın eşine her şeyi anlatsın. Boşansınlar adamın eşi ve cocuğu kurtulsun şu pislikten.

Lütfen adamı bırak görüşme konuşma o çocuğa o kadına yaşatmayın bu acıları lütfen o adamda sana aşık olduğuysa eğer zamanla unutur seni evine yuvasına çocuğuna dönsün bu acıyı yaşatma kimseye lütfen bırak bu adamı sadece kadını ve çocuğu düşünüyorum

Pislik adamdan farkınız olsun istiyorsanız adamı hayatınızdan çıkarın. Yoksa onunla aynı pisliğe bulaşmış olacaksınız.

madem bosanacakmis neden davasini acmamis simdiye kadar ?
şu 4 ay icerisinde mesela ??
allah askina kanmayin artik su erkeklerede yalanlarinada birde ben olmasamda bosanacakmis ne alaka sen varken bile bisanmaya ugrasmamis adam
yazik gunah degilmi cocuguna
sizde bir ananin babanin evladisiniz empati yapmak bukadar zor olmamali

Yeter artık yahu !
Ne buluyorsunuz bu evli barklı adamlarda.
Tonla bekar erkek varken neden evli biri ?
Evde Karısı çocuğu var baska kızlarla geziyor. Böylesine ne denir malum.

tabi kide bırakman gerek ve ortak arkadaşla da görüşmemen gerek! bu ne ya boşansın sonra gitsin sevgili yapsın böyle konularda tek üzüldüğüm kişi o evde ki kadın

Tmm o halde bosansin ve evlenin..
Yarin sende onu bogarsin.. ve o yine baskasindan hoslanir.. basina geldiginde anlarsin ne kadar kotu bi durum oldugunu.. aklin varsa uzak dur

Olur da bu adam senden bıkarsa, ortak arkadaşın ona yeni bir av bulur. Çünkü niyeti kötü değil.

Vay arkadaş yalanında böylesi görülmemiştir.
Neymiş çok anlaştığınızı görmüşmüş.,

Ya konuşmak da ne var? Bir de dirdirciymis eşi... Kendisi hiçbir şey yapmıyordur sütten çıkma ak kaşık..

Siz de bunları inanıyorsunuz öyle mi bırakın Allah aşkına.. sizin de bu durum hoşunuza gidiyor olmalı.. Yoksa böyle toplumun ahlakın hukukun kabul etmediği bir durumun içinde yer almazdiniz..

Hanımlar şuan görüşmüyorum eşine dönmesini istiyorum sırf oğlu için kaçkere yazıcam
Ama boşancağını biliyorum o yönde emin adımlarla ilerliyor fakat şunu biliyorum ben görüşmesem de bu dönemde ben olduğum için bana güvendiği için boşanıcak
Bu beni üzüyor keşke diyorum tanışmasaydık sevmeseydik
Bir de boşandığında napıcam devam edersek bu suça ortak mı olmuş oluyorum

Ne kadar ince düşüncelisiniz, dememizi mi istiyorsunuz? İki yüzlüsünüz.
Boşandıktan sonra evlenirsin, (tabi seninle evlenirse) arkadaşı yeni bir sen ayarlar sende evde vikviklersin.
Seni de diğer sen gibi kadınlara anlatıp durur artık.

Yok canıııımmm, masum aşkınız devam ediyor olur Bizi mi sınıyorsunuz ne yapıyorsunuz?!

Adamı hiç düşünmeden hayatımdan çıkaracağım gibi o ortak arkadaş denen şahısa da iki çift lafim olurdu

Oldu birde madalya taksınlar size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…