Evli erkeğe aşık olmak

Bayanlar zaten 1 aydır annesiyle yaşamaya başlamış evi terk etmiş fakat ben olmasam geri döner belki diyorum bazen de zaten kararını vermiş ben de sevdim devam edelim diyorum
Sürekli arıyor 1 aydır 1-2 kere açtım ve aramamasını söyledim fakat okadar belli ki sesinden beni çok sevdiği telefonu kapatınca pişman oluyorum

Ortak arkadaşımızın kötü bir niyeti Yok bana söylememe sebebi zaten sevmiyordu karısını boşanmak istiyordu ama biz çocuğu var diye biraz daha düşünmesini söylemiştik dedi.seni okadar sevdi ki kararım kesin artık sürekli karımla beni kıyaslayıp ben o deli sürekli konuşan kadına nasıl tahammül ettim diyormuş ve ben de ikinizin çok anlaştığınızı gördüm o da bana sen söyleme ben halledicem senden duyması aramızı bozar dedi diye sustum diyor

O deli karının koynuna girip çocuk yaparken aklı nerdeymiş bu pislik herifin.
Adam akşamları başka bir kadının koynuna giriyor size artığı kalıyor nasıl mideniz alıyor merak ettim.
Tamda kırdığınız yerden kırılın inşallah.

Peki sen böyle bir gerçeği gizlermiydin?
Bak bir arkadaşım da 6 ay sonra öğrendi sevgilisinin evli olduğunu adam patronumuzdu bilmiyorduk gerçekten.
Sonra adam itiraf etmişti, karımla ayrı odalardayız çocuklar için vs. vs. arkadaşım bitirdi tabii. 4 ay sonra adamın bir çocuğu daha oldu :) Adam arkadaşımla ilişkiye başladıktan sonra karısını hamile bırakmış.
tabii yine de sen bilirsin.

1 aydır annesiyle kalıyormuş evi terketmiş
Karısından tiksindindiği söyledi bana ağzını açınca sesini duyunca oda değiştiriyorum dedi
Aynı yatağa dahi girmiyorum artık ağlaması bile umrumda değil okadar sevgim merhametim bitti dedi

Sizi gerçekten anlamıyorum. Adam boşanmicak. Bunu anlayın sizi cepte tutuyor. Eve gidip karısının yatagına giriyor. Nasıl mideniz alıyor anlamıyorum. Erkek mi yok dünyada bırakın allah aşkına. Bu adam boşandı diyelim karısına çocuğunun annesine bunu yapan size mislini yapar. Karşısına çıkıp hesap bile soramazsınız ne bu adam müsvettesine ne de aldatıldığınız kadına. Sizde bir zamanlar evliyken ilişki yaşadınız demezler mi size?

Vicdanınız nasıl rahat anlamıyorum. Nasıl hemcinsinize bunu yaparsanız nasıl bu kadar kendinizi düşürüyorsunuz yerin dibine pes yahu.

Size söyleyeceğim çok şey var aslında ama susmam gerek. Deseydiniz ki evliymiş ayrılmaliyım kandırıldım amenna ama hala seviyorum diyorsunuz. Yazıklar olsun ne diyim başka.....

Hayır bunlar ayrılmak üzereler evi terketmiş bana da dedi boşanıcam hemen ben sensiz yapamam artık diyor

Evli ve bir çocuk annesiyim eğer eşim beni bir kadınla aldatıyorsa boşansam da aldığı kadını da aldatır. Alışmış kudurmuştan beterdir derler bence kimsenin yuvasına sebep olma o çocuğun ahını alma. Ve küçük bir dipnot yuva yıkanın yuvası olmaz.

gerçekten tebrik ederim bunca pis insanın arasında bir de evli erkekle beraber olduğunu gururla söyleyen canlı türevi eksikti zaten. Metreslik hangi ara bu kadar rahat dile getirilecek bir mesele oldu? Yaşattığını en kısa zamanda yaşaman dileğiyle. bu arada adam elbette sana karımı sevmiyorum yok karım söyle yok karım böyle yok ayrılıcam diyecek. yoksa senden istediğini nasıl alsın dimi

Ben hiçbirzaman aramadım onu nerdesin napıyorsun demedim o arayınca görüşmek isteyince görüştük o yüzden anlamadım evli
Olduğunu,bana hatta hiç mi özlemiyorsun beni dedi rahatsızlık vermek istemiyorum dedim işin gücün var dedim,işte o gün bana söyledi evli olduğunu
Hayatımı zehir etti bu kadın dedi durmadan arar kıskanır konuşur bıktırır okadar yoruldum ki sende buldum huzuru sessizliği sevgiyi dedi

İlk başta bilmiyormussunuz tamam. Artık biliyorsunuz. Uzak durun. Kaçın hatta. Denginizi bulursunuz elbet. Yeryüzünde tek erkek o kalmadı ya.

Yeter artık gına geldi böyle konulardan. Nerde görülmüş evli adamın karıma aşığım ölüyorum bitiyorum ama seninle de ilişki yaşıyorum dediği, nedense evdeki kadınlarla hep yatak ayrıdır, boşanılacaktır, çocuklar içindir bikbik.

Yahu bu kadın o kadar kötüyse çocuk niye yapmış, hadi yapmış niye boşamıyor. Ahlaksız.

Sizin de başınıza böyle bir olay gelmiş bilmiyormuşsunuz olabilir insanın alnında yazmaz evli bekar diye ama artık öğrenilmiş yani ne yapayım diye konu açmayın şuraya, ne yapacağınız belli değil mi?

Şuan metressin biliyorsun demi. Bilmem gereken bişey daha var. Senin sonunda tıpkı karısının sonu gibi olacak. Karısını boynuzlayan seni havada karada boynuzlar.Razıysan bize ne. Göreceğin halleri saydık zaten.

Benden bisey istediği Yok cinsellik hiç yaşamadık asla böyle bi konuyu açmadı
Yakışıklı işi gücü yerinde bi adam zaten öyle konularak ihtiyaç duyan biri değil

Evli olduğunu söyleyince iki tokat çak ve bir daha rahatsız ederse ailesine söyleyeceğini şöyle ve karımı sevmiyorum yok anlaşamıyoruz onlar hep klasik yalanlar, ve anında ilişiğini kes ,kendini kurtar,saçma sapan iş yapma. Şuan ikinci kadınsın

Metres değilim 1 aydır görüşmüyorum zaten o da hemen evi terketmiş
Boşanmak icin karısını ikna etcegini ama suan ikna olmadığını eninde sonunda olacağını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…