Allah hep güldürsün inşallahay kahkaha attımmm nolur banlamayın bu üyeyi çok haklı
Ortak arkadaşımızın kötü bir niyeti Yok bana söylememe sebebi zaten sevmiyordu karısını boşanmak istiyordu ama biz çocuğu var diye biraz daha düşünmesini söylemiştik dedi.seni okadar sevdi ki kararım kesin artık sürekli karımla beni kıyaslayıp ben o deli sürekli konuşan kadına nasıl tahammül ettim diyormuş ve ben de ikinizin çok anlaştığınızı gördüm o da bana sen söyleme ben halledicem senden duyması aramızı bozar dedi diye sustum diyorOrtak arkadaşınızı çıkar önce bi hayatından,böyle şey saklanır mı?
Ayrıca sevgili yeni üye; aldatan hiçbir erkeğin bugüne kadar “karımı seviyorum macera arıyorum ben” dediğini duyduk mu?
Zaten karımdan boşanacağım,aramız kötü demese seni kaybedecek belki de
Vazgeç bu sevdadan.
Çok ah alırsın.
O deli karının koynuna girip çocuk yaparken aklı nerdeymiş bu pislik herifin.Ortak arkadaşımızın kötü bir niyeti Yok bana söylememe sebebi zaten sevmiyordu karısını boşanmak istiyordu ama biz çocuğu var diye biraz daha düşünmesini söylemiştik dedi.seni okadar sevdi ki kararım kesin artık sürekli karımla beni kıyaslayıp ben o deli sürekli konuşan kadına nasıl tahammül ettim diyormuş ve ben de ikinizin çok anlaştığınızı gördüm o da bana sen söyleme ben halledicem senden duyması aramızı bozar dedi diye sustum diyor
Ortak arkadaşımızın kötü bir niyeti Yok bana söylememe sebebi zaten sevmiyordu karısını boşanmak istiyordu ama biz çocuğu var diye biraz daha düşünmesini söylemiştik dedi.seni okadar sevdi ki kararım kesin artık sürekli karımla beni kıyaslayıp ben o deli sürekli konuşan kadına nasıl tahammül ettim diyormuş ve ben de ikinizin çok anlaştığınızı gördüm o da bana sen söyleme ben halledicem senden duyması aramızı bozar dedi diye sustum diyor
1 aydır annesiyle kalıyormuş evi terketmişO deli karının koynuna girip çocuk yaparken aklı nerdeymiş bu pislik herifin.
Adam akşamları başka bir kadının koynuna giriyor size artığı kalıyor nasıl mideniz alıyor merak ettim.
Tamda kırdığınız yerden kırılın inşallah.
Hayır bunlar ayrılmak üzereler evi terketmiş bana da dedi boşanıcam hemen ben sensiz yapamam artık diyorPeki sen böyle bir gerçeği gizlermiydin?
Bak bir arkadaşım da 6 ay sonra öğrendi sevgilisinin evli olduğunu adam patronumuzdu bilmiyorduk gerçekten.
Sonra adam itiraf etmişti, karımla ayrı odalardayız çocuklar için vs. vs. arkadaşım bitirdi tabii. 4 ay sonra adamın bir çocuğu daha oldu :) Adam arkadaşımla ilişkiye başladıktan sonra karısını hamile bırakmış.
tabii yine de sen bilirsin.
Hayır bunlar ayrılmak üzereler evi terketmiş bana da dedi boşanıcam hemen ben sensiz yapamam artık diyor
Ben hiçbirzaman aramadım onu nerdesin napıyorsun demedim o arayınca görüşmek isteyince görüştük o yüzden anlamadım evliSizi gerçekten anlamıyorum. Adam boşanmicak. Bunu anlayın sizi cepte tutuyor. Eve gidip karısının yatagına giriyor. Nasıl mideniz alıyor anlamıyorum. Erkek mi yok dünyada bırakın allah aşkına. Bu adam boşandı diyelim karısına çocuğunun annesine bunu yapan size mislini yapar. Karşısına çıkıp hesap bile soramazsınız ne bu adam müsvettesine ne de aldatıldığınız kadına. Sizde bir zamanlar evliyken ilişki yaşadınız demezler mi size?
Vicdanınız nasıl rahat anlamıyorum. Nasıl hemcinsinize bunu yaparsanız nasıl bu kadar kendinizi düşürüyorsunuz yerin dibine pes yahu.
Size söyleyeceğim çok şey var aslında ama susmam gerek. Deseydiniz ki evliymiş ayrılmaliyım kandırıldım amenna ama hala seviyorum diyorsunuz. Yazıklar olsun ne diyim başka.....
Hayır bunlar ayrılmak üzereler evi terketmiş bana da dedi boşanıcam hemen ben sensiz yapamam artık diyor
Şuan metressin biliyorsun demi. Bilmem gereken bişey daha var. Senin sonunda tıpkı karısının sonu gibi olacak. Karısını boynuzlayan seni havada karada boynuzlar.Razıysan bize ne. Göreceğin halleri saydık zaten.Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Benden bisey istediği Yok cinsellik hiç yaşamadık asla böyle bi konuyu açmadıgerçekten tebrik ederim bunca pis insanın arasında bir de evli erkekle beraber olduğunu gururla söyleyen canlı türevi eksikti zaten. Metreslik hangi ara bu kadar rahat dile getirilecek bir mesele oldu? Yaşattığını en kısa zamanda yaşaman dileğiyle. bu arada adam elbette sana karımı sevmiyorum yok karım söyle yok karım böyle yok ayrılıcam diyecek. yoksa senden istediğini nasıl alsın dimi
Metres değilim 1 aydır görüşmüyorum zaten o da hemen evi terketmişŞuan metressin biliyorsun demi. Bilmem gereken bişey daha var. Senin sonunda tıpkı karısının sonu gibi olacak. Karısını boynuzlayan seni havada karada boynuzlar.Razıysan bize ne. Göreceğin halleri saydık zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?