Evli erkeğe aşık olmak

Evli olup seninle görüşen adam karaktersiz ama bunu bilip sana söylemeyen ortak arkadaş ondan daha karaktersiz. Ayrilacaksiniz tabiki o adamdan ne karısına ne size yar olmaz. Böyle pisliklerden uzak durun

Saf olan inanir bu dedigine onun ya
Zaten bu eşlerini aldatan pisliklerin hep uydurdugu yalanlardan biri degilmi.Rabbim dusman basina wermesin.Bu arada sen ne diyelim bekliyosun al koca et mi diycez.O zavalli karisinin yerinde asla olmak istemezdim.Kimsede istemez hemen ayril empati kur birde başkasinin nikahinda koynunda olan adami sewiyorum demez misin nefret sardi icimi su kelimenle.Kapansin bu konu

zaten hep öyle olur bu hovarda zampara erkekler karılarıyla anlaşamazlar boşanacak olurlar...
bu herif önce seni kıvama getirmiş yemekti 4 ay gezip tozmaydı ...cinsellikten uzak ..sanırsın ki çok namuslu allahın zamparası..seni kendine aşık edip güvenini sağladıktan sonra evli olduğunu itiraf ediyor..
tabi senin kör olmuştur evdeki karısını varsa çocuğunu gözün görmeyecektşr.
sonra gelsin yatak gitsin yatak..
adam metres istiyor..

Supersin yaguldurdun beni

Öff bi bitmediniz metresler. senin olmayanı seviyorum demen zaten ahlakını ortaya koyuyor. Buraya gelip konu açacağına adamı uzaklaştır kendinden. Ne yapalım boşanması için gaz mı verelim adama? Empatiden yoksunsunuz diyeceğim de ahlak eksikliği daha zor önce onu bi düzeltin.

Ya Allah aşkına bu yalanlara nasıl inaniyorsunuz siz?
Daha boşanmadan başkasıyla görüşecek kadar ahlaksız bir insanın davranisini hiç mi sorgulamiyorsunuz?
Siz kendinize yakistiriyorsaniz yıllarca saf gibi bekleyin metres olun. Kendinize gelin bu kadar mı saygınizi yitirdiniz kendinize.
Başlarım aşkına duygusuna adam EVLİ! EŞİ VAR! COCUGU VAR! BOSANMAYACAK! YALAN SOYLUYOR!

2 sene de bir şey mi ben 6 sene bekleyeni biliyorum hem de hâlâ

Adam evli mi? Evet evli.
Daha neyi soruyorsun ben anlamadım.
Dua et. Kadın Hürrem çıkmasın
Valla liğme liğme eder(im) seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…