Onu ben dedimde açıkca yazmak istemedim:)
Ya siz zaten her türlü adamı haklı görüyorsunuz. Bu kadar erkek zihniyetiyle yaklaşan birini görmedim. Yaşayın ve görün. Ama ilerde aldatılırsanız hiç üzülmeyin. Sizin gibi cesaretli(!) kadınlar bu ahlaksız erkeklerin ekmeğine daha çok yağ sürer.1 aydır annesiyle kalıyormuş evi terketmiş
Karısından tiksindindiği söyledi bana ağzını açınca sesini duyunca oda değiştiriyorum dedi
Aynı yatağa dahi girmiyorum artık ağlaması bile umrumda değil okadar sevgim merhametim bitti dedi
Şu yaşattığını yaşarsın inşallah, senin ve senin gibiler yüzünden karısına böyle yapıyor. Olurda bu adam sana kalırsa hiç merak etme aynı yollardan sende geçeceksin.1 aydır annesiyle kalıyormuş evi terketmiş
Karısından tiksindindiği söyledi bana ağzını açınca sesini duyunca oda değiştiriyorum dedi
Aynı yatağa dahi girmiyorum artık ağlaması bile umrumda değil okadar sevgim merhametim bitti dedi
He he tamam evet.1 aydır annesiyle kalıyormuş evi terketmiş
Inşallah kadın boşanmaz sende çatlarsın hasetinden.Metres değilim 1 aydır görüşmüyorum zaten o da hemen evi terketmiş
Boşanmak icin karısını ikna etcegini ama suan ikna olmadığını eninde sonunda olacağını söyledi
Aynen duygularımı yazmışsınızzaten sen her şeyin kılıfını hazırlamışsın ne söylesek boş. ister ayrı yaşasın isterse evine uğramasın bu adamın evli olduğu gerçeğini değiştirmez. düşün ki ileride evlendin eşinle zor bir dönemden geçiyorsunuz. eşin kafasını dinleyeceğini söyleyerek annesine gitti. bu süreçte kendisine bir METRES buldu ve heyecan yaşıyor. sen de çoluğunla çocuğunla bekliyorsun ki eşin düzelecek yanına gelecek. evliliğiniz düzelecek diye. işte bunu yaşamanı istiyorum.
4 ay evli olduğunu en azından bir gariplik olduğunu nasıl anlamadınız? Yanınızda telefonu da mı çalmadı üstelik çocuğu da var. O çocuğa ait hiç mi bir iz yoktu telefonunda arabasında konuşmalarında vs. ? Ayrıca herkes söylemiş ben de söyleyeyim bir kere aldatan her zaman aldatır bir kişiyi aldatan herkesi aldatır.
Dayanamadım valla yazdım. Nitelikli pe..ng bir de romantik ortam yaratmış arkadaşı için..
O çocuğa yazık. Zamparalık peşindeki babayı ara ki bulasın çocuğa ilgi gösterecek diye..
Biz haftasonları görüşüyorduk hafta içi çalışıyordum 1-2 kere telefonu çaldı bi kızın onu rahatsız ettiğini söyledi ismi de Aylin diye yazıyordu telefonunu zaten kurcalamak gibi bi durum yoktu oğluyla ilgili biseyi o yüzden görmedim4 ay evli olduğunu en azından bir gariplik olduğunu nasıl anlamadınız? Yanınızda telefonu da mı çalmadı üstelik çocuğu da var. O çocuğa ait hiç mi bir iz yoktu telefonunda arabasında konuşmalarında vs. ? Ayrıca herkes söylemiş ben de söyleyeyim bir kere aldatan her zaman aldatır bir kişiyi aldatan herkesi aldatır.
Oyyyy kıyamama sana. Bu nasıl bir iyi niyet , bu nasıl bir masumiyet bu nasıl bir saf temizliktir. İçim eziklendi sana.Çalıştığım için yazamıyorum bayanlar
Hakaret etmişsiniz ama sorun değil çünkü benim bi günahım Yok
Boşanmak isteyen bir adamı sevdim sadece
Sevgi bitmiş aralarında zaten suan görüşmüyorum döner belki çocuğu babasız büyümesin diye
Ama döncek gibi değil kendisine de söyledim başkasının mutsuzluğundan nasıl mutluluk cıkarabiliriz diye
Bana ne mutluluğu dedi dünyaya bir kere geldim ve oğlum icin bu mutsuzluğa dayanamam dedi 8 yıllık evli 35 yaşındaki bir adama ne diyebilirim
Biz haftasonları görüşüyorduk hafta içi çalışıyordum 1-2 kere telefonu çaldı bi kızın onu rahatsız ettiğini söyledi ismi de Aylin diye yazıyordu telefonunu zaten kurcalamak gibi bi durum yoktu oğluyla ilgili biseyi o yüzden görmedim
Uzak duracaksınız hepsi bu kadar sizde diyorsunuz belki geri döner diye yazıktır günahtır biraz vicdan.Çalıştığım için yazamıyorum bayanlar
Sevgi bitmiş aralarında zaten suan görüşmüyorum döner belki çocuğu babasız büyümesin diye
Ama döncek gibi değil kendisine de söyledim başkasının mutsuzluğundan nasıl mutluluk cıkarabiliriz diye
Bana ne mutluluğu dedi dünyaya bir kere geldim ve oğlum icin bu mutsuzluğa dayanamam dedi 8 yıllık evli 35 yaşındaki bir adama ne diyebilirim
Çalıştığım için yazamıyorum bayanlar
Adamdaki bencilliğe bak. Dünyaya bir kere gelmiş de çocuk için katlanamam.Çalıştığım için yazamıyorum bayanlar
Ağzınıza sağlıkOyyyy kıyamama sana. Bu nasıl bir iyi niyet , bu nasıl bir masumiyet bu nasıl bir saf temizliktir. İçim eziklendi sana.
Hadi ordan şarlatan sinsirella.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?