Ne dersi ? KPSS puanınız kaç? KK ya kaç puanla atadılar sizi? Mülakat zor muydu? Çok sorum var size? Ben de ders vermek istiyorum.Nekadar yanılıyorsunuz o gerçekti bu tamamen beni aşağılayan evli bayanlara bi dersti
Genelde öyle derler ama bişey yapmazlar. Ben doğuda görev yapıyorm hergün neler görüyoruz bir bilseniz. Eşiyle zorla evlendirilenler, boşanmak üzere olanlar, eşi yurt dışında olanlar, eşini sevmeyenler, kaçalım gidelim diyenler, her yere gelirim diyenler, töre yüzünden evlenenler gelmeyin kızlar bu oyunlara Allah korusun.
Kendisi potansiyel metres adayı. Hemde öyle güçlü bi adayki bunun için anket yapacak kadar da kendinden emin.bütün kriterleri de taşıyor. Hadi şimdi onu hedefine ulaştıracak evli adamlarda sıra.sizde insanlarla dalga gecmeyin sizi. sosyal sorumlulul projesinde mi gorevli ettiler insanlara anket yapiyorsunz siz kimsinz
koca koca diye bagiriyor iste ama. sunu unutmasin ki her zamn kullanilmis ikinci el. bir bir mendil olcakKendisi potansiyel metres adayı. Hemde öyle güçlü bi adayki bunun için anket yapacak kadar da kendinden emin.bütün kriterleri de taşıyor. Hadi şimdi onu hedefine ulaştıracak evli adamlarda sıra.
Alengirli olayli kimin eli kim cebinde diziler niye tutuyor saniyorsunSanki yeterince populer degilmis gibi niye bu konunun reklami
Yapiliyor? Cevap yazilmayan konularin yapilsa ya
Kaosla beslenirizSanki yeterince populer degilmis gibi niye bu konunun reklami
Yapiliyor? Cevap yazilmayan konularin yapilsa ya
Gerçekten mi? Ben onu kaçırmışım. Borç para falan verdiğini hatırlıyorum da bu kadar umutsuz vaka olduğunu bilmiyordum. İnşallah faketir diyeceğim de gerçekse de şaşırmam, sağlıklı bir kafanın ürünü değil iki türlü de.
olaya öyle bakarsak adam da kullanılmış, ikinci elkoca koca diye bagiriyor iste ama. sunu unutmasin ki her zamn kullanilmis ikinci el. bir bir mendil olcak
Sen buradaki insanlara ders verecekNekadar yanılıyorsunuz o gerçekti bu tamamen beni aşağılayan evli bayanlara bi dersti
Bu o muymusssOnu da yonetime sor bilemem artik canm.. ben daha yeni ilk defa yorum yaptim simdi 2 dakka sonra sahte oldugunu yazdilar yirttim yani yosa bende tutamazdim kendimi.. baska bi uyeligi daha varmis konu sahibinin esinahmet diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?