Evli erkeğe aşık olmak

sizin gibiler yuzunden evli barkli insanlarin yuvasi dagiliyor ask falan degil bu evli oldugunu ogrendigin gun bitirmeliydin daha bide soruyo musun tabiki sevmiyorum digek karima asigim ama senlede go ul eglendiriyorummu diyecek ne hileceksim senle evlendikten sonra baska birinede bunlari solemedigini solemese bile sen bu suoheyle mutlu olabileck misin

Böyle şeyi kalkıp burda sormaları yokmu.... ögrendiğin an koşa koşa uzaklaşman lazımdı... karısını ister sevsin ister sevmesin sanane... adam evliymiş demi bitti olmalıydı... biz kimizde dinlicen gııı sennn ... kıtlık mı var hala napim diyosun.... yuva yıkan kadın imajında barınıp o küçük çocugun gözünde düşman olarak kalmak hoşuna gidecekse koş sarıl adama ... tövbe tövbee valla böyle aklı havada kadınlara kızıyorum bu konularda... biraz ahlak biraz gurur yaa.... pessss

Genelde öyle derler ama bişey yapmazlar. Ben doğuda görev yapıyorm hergün neler görüyoruz bir bilseniz. Eşiyle zorla evlendirilenler, boşanmak üzere olanlar, eşi yurt dışında olanlar, eşini sevmeyenler, kaçalım gidelim diyenler, her yere gelirim diyenler, töre yüzünden evlenenler gelmeyin kızlar bu oyunlara Allah korusun.

Bu dünya da bekar erkek mi bitmiş :kızgın: evli adamların peşinden koşuyorsunuz :oha: diyorum yani!

Genelde öyle derler ama bişey yapmazlar. Ben doğuda görev yapıyorm hergün neler görüyoruz bir bilseniz. Eşiyle zorla evlendirilenler, boşanmak üzere olanlar, eşi yurt dışında olanlar, eşini sevmeyenler, kaçalım gidelim diyenler, her yere gelirim diyenler, töre yüzünden evlenenler gelmeyin kızlar bu oyunlara Allah korusun.

Dogudaki kumalarin bundan cok hakki var.Adam bunla yatmaz cocuk yapmaz maddi destegi yok.Bu adama bakiyor.Bunlar bence kanka sevgili degil.

sizde insanlarla dalga gecmeyin sizi. sosyal sorumlulul projesinde mi gorevli ettiler insanlara anket yapiyorsunz siz kimsinz
Kendisi potansiyel metres adayı. Hemde öyle güçlü bi adayki bunun için anket yapacak kadar da kendinden emin.bütün kriterleri de taşıyor. Hadi şimdi onu hedefine ulaştıracak evli adamlarda sıra.

En sağlıklısı ayrıldıktan sonra ilişkiye başlamak. Seviyorsa boşandıktan sonra sana geri döner. Böyle dönemlerde karar vermek çok zordur ve yıpratıcıdır fazla uzatma

Kendisi potansiyel metres adayı. Hemde öyle güçlü bi adayki bunun için anket yapacak kadar da kendinden emin.bütün kriterleri de taşıyor. Hadi şimdi onu hedefine ulaştıracak evli adamlarda sıra.
koca koca diye bagiriyor iste ama. sunu unutmasin ki her zamn kullanilmis ikinci el. bir bir mendil olcak

Karısını sizinle aldatan ileride sizi de bir başkası ile aldatır. Benim anlayamadigim neden böyle insanı hala seviyorsunuz su durum bile benim ondan sogumam için bir sebep olurdu.

Gerçekten mi? Ben onu kaçırmışım. Borç para falan verdiğini hatırlıyorum da bu kadar umutsuz vaka olduğunu bilmiyordum. İnşallah faketir diyeceğim de gerçekse de şaşırmam, sağlıklı bir kafanın ürünü değil iki türlü de.

Ben özet geçeyim.
Bu abla (gerçekse eğer) sevgilisinden 9 yaş büyük. Adam para peşinde. Ama bir yandan ayrılmak isteyip yakasını kurtaramıyor.
Konu sahibi "3 ay ara verelim" dediğinde adam atlayıp "tamam" demiş. O kadar sevinmiş yani. 2 gün sonra "özlemedin mi" diye sorduğunda "hayır" demiş. Ama barışmışlar.

Sonra adam demiş ki "ben evlenmek istemiyorum.". Konu sahibi "olur bekleriz" demiş.
Sonra adam "ben 35-40'tan önce evlenmem. sen istersen başkasıyla evlen" demiş, abla "beni çok seviyor" diye savundu.

Adam son çare terk edilmek için "ben birileriyle sevişmek istiyorum" demiş. Abla ona da tamam demiş. Adam ne yapsa kurtulamıyor yani.
Sonra burada bizi eşlerimizi/sevgililerimizi köleleştirmekle falan suçlayıp banlandı.

Bu intikam olayını sevgilisine de anlatmış. Adamın gözü iyice korkmuştur. Allah kurtarsın, ne diyelim.

Nekadar yanılıyorsunuz o gerçekti bu tamamen beni aşağılayan evli bayanlara bi dersti
Sen buradaki insanlara ders verecek
Onu da yonetime sor bilemem artik canm.. ben daha yeni ilk defa yorum yaptim simdi 2 dakka sonra sahte oldugunu yazdilar yirttim yani yosa bende tutamazdim kendimi.. baska bi uyeligi daha varmis konu sahibinin esinahmet diye
Bu o muymusss

Back
X