- 23 Ağustos 2012
- 50.925
- En iyi cevaplar
- 1
- 236.991
- 898
olaya öyle bakarsak adam da kullanılmış, ikinci el![]()
Adam 2.el olsa yine iyi, bence adam gayet çokuncu el

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olaya öyle bakarsak adam da kullanılmış, ikinci el![]()
Hangi koca bu zekada birini ne yapsın. Evet bu kadın hayatı boyunca mendil olcak hepimiz de şahit olduk.Sayemizde kendi de ne olduğunun farkına vardı.koca koca diye bagiriyor iste ama. sunu unutmasin ki her zamn kullanilmis ikinci el. bir bir mendil olcak
Adam 2.el olsa yine iyi, bence adam gayet çokuncu el![]()
Bu kadar emin olma sen olsan da boşanmaz niye boşansın ki. Hatta eşi bu olayı öğrense eşine nasıl yalvaracak. Bi anlık bi hataydı vs vs sana söylenen yalanların başka bi türü yani. Allah herkese vicdan versinHanımlar şuan görüşmüyorum eşine dönmesini istiyorum sırf oğlu için kaçkere yazıcam
Ama boşancağını biliyorum o yönde emin adımlarla ilerliyor fakat şunu biliyorum ben görüşmesem de bu dönemde ben olduğum için bana güvendiği için boşanıcak
Bu beni üzüyor keşke diyorum tanışmasaydık sevmeseydik
Bir de boşandığında napıcam devam edersek bu suça ortak mı olmuş oluyorum
Bosanma davasi acmak icin karsi tarafi ikna etmek gerekmiyor. Bir dilekce ile bosanmak istiyorum diyorsun ve davani aciyorsun. Sonra istersen anlasmali bosanmaya da cevirebilirsin. Hep ayni hikaye ya... git bir avukatla gorus... bosanmak icin ikna gerekiyor mu diye...ben bosandim. Kimse decbeni ikna etmedi. Dava acildi ve bitti. O kadar....Metres değilim 1 aydır görüşmüyorum zaten o da hemen evi terketmiş
Boşanmak icin karısını ikna etcegini ama suan ikna olmadığını eninde sonunda olacağını söyledi
Nerede yazıyor o üye olduğu? Nereden anladınız?
O üye ayrı bu ayrı değil mi?
Vallahi iki satır entrika okuyacağım diye tazecik konumu bıraktım geldim.
Ben özet geçeyim.
Bu abla (gerçekse eğer) sevgilisinden 9 yaş büyük. Adam para peşinde. Ama bir yandan ayrılmak isteyip yakasını kurtaramıyor.
Konu sahibi "3 ay ara verelim" dediğinde adam atlayıp "tamam" demiş. O kadar sevinmiş yani. 2 gün sonra "özlemedin mi" diye sorduğunda "hayır" demiş. Ama barışmışlar.
Sonra adam demiş ki "ben evlenmek istemiyorum.". Konu sahibi "olur bekleriz" demiş.
Sonra adam "ben 35-40'tan önce evlenmem. sen istersen başkasıyla evlen" demiş, abla "beni çok seviyor" diye savundu.
Adam son çare terk edilmek için "ben birileriyle sevişmek istiyorum" demiş. Abla ona da tamam demiş. Adam ne yapsa kurtulamıyor yani.
Sonra burada bizi eşlerimizi/sevgililerimizi köleleştirmekle falan suçlayıp banlandı.
Bu intikam olayını sevgilisine de anlatmış. Adamın gözü iyice korkmuştur. Allah kurtarsın, ne diyelim.
Bişiye eksik değindin.Konu sahibi kadın kendinden 10numara bi metres olurun bi ön izlemesini yaptı. Baktı ki gerçekte de oluyormuş. Kullanıcı adını metres hanım diye değişmeli. Çuk diye uyar.COK ONEMLI BILGI :KONU SAHTE
Konu sahibi arkadas kendini metres yerine koyarak bize ders vermek istemis.Nasil bir aci,nasil bir dersti Allah'im adeta yikildik(!)
Bosuna guzelim parmaklarimizi bu rahatsiz arkadas icin yormayalim arkadaslar.
Kazen ipucu verdi, hemen bulduk :)Nerede yazıyor o üye olduğu? Nereden anladınız?
O üye ayrı bu ayrı değil mi?
Vallahi iki satır entrika okuyacağım diye tazecik konumu bıraktım geldim.
Kazen ipucu verdi, hemen bulduk :)
Aynen katiliyorumYeni olduğun belli zaten hoşgeldin ... evli erkeklerden uzak duracaksın bu kadar nokta canım
bu aldatmalar hep ayı hikaye olur sonra da zate eşimi sevmiyodum derler bugün onu aldatan yarın sizi de aldatır bırakın.Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Kızı suçlar bir şekilde konuşmak doğru değil. Bütün suç adamın yani evliyken başkasıyla konuşan evli olduğunu gizleyen o. Bence ayrılmalısın yolun başındayken. O kadına yapan sana da yapar. Aldatmak karakter meselesi, karakter de düzelmez.