HahahajajhaBen özet geçeyim.
Bu abla (gerçekse eğer) sevgilisinden 9 yaş büyük. Adam para peşinde. Ama bir yandan ayrılmak isteyip yakasını kurtaramıyor.
Konu sahibi "3 ay ara verelim" dediğinde adam atlayıp "tamam" demiş. O kadar sevinmiş yani. 2 gün sonra "özlemedin mi" diye sorduğunda "hayır" demiş. Ama barışmışlar.
Sonra adam demiş ki "ben evlenmek istemiyorum.". Konu sahibi "olur bekleriz" demiş.
Sonra adam "ben 35-40'tan önce evlenmem. sen istersen başkasıyla evlen" demiş, abla "beni çok seviyor" diye savundu.
Adam son çare terk edilmek için "ben birileriyle sevişmek istiyorum" demiş. Abla ona da tamam demiş. Adam ne yapsa kurtulamıyor yani.
Sonra burada bizi eşlerimizi/sevgililerimizi köleleştirmekle falan suçlayıp banlandı.
Bu intikam olayını sevgilisine de anlatmış. Adamın gözü iyice korkmuştur. Allah kurtarsın, ne diyelim.
Keske yapsa ...evli oldugunu ögrenmis ne yapmam gerek diye soruyor Hala...anlamiyorum böyle kadinlariErkek kıtlığı mı var? Bunca yıllık karısını senle aldatan seni de başkasıyla aldatır...
Minareyi çalan kılıfını da uydurur, senin ki de o hesap yazık.Yorum yapmadım gerçekten 4-5 aydır bi sorun olduğu belli doğru söylediğini beni kandırmadıgını söylüyorum
gerçek yasanmis olay ise bu sen bnce ayrıl boşansın snra sen suçlu olursun öyle birlikte olSelam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
herseyi gectim bizimle dalga geciyor zaten boylr bisey yapan insanin susmasindan baska yapacagi bise yokHangi koca bu zekada birini ne yapsın. Evet bu kadın hayatı boyunca mendil olcak hepimiz de şahit olduk.Sayemizde kendi de ne olduğunun farkına vardı.
tatli intikam diye bir dizi vardi son bulmustu buda ikincisi bize fragman verdi arkads sag olsunİntikam mı almış bu arkadaşımız? Bizden mi almış? Niye bizim bundan haberimiz yok?
Nasıl intikam o ya? :/
Bir de bana para peşinde değil demişti. Adama hem 600 liralık hediye almış üstüne adam "Hacı 100 lira ateşlesene" demiş işsiz olduğunu bile bile. Para peşinde olmayana bak hahaha. Hatta adam demiş ki "Borcunu ödeyeyim bir daha görüşmeyelim", abla konuda şey sormuş "Ben mi hatalıyım özür dilesem mi?" Şaka gibi ya, böyle kadınların var olduğuna inanmak istemiyorum. Adam "Ben ayrılmak istiyorum" dese kurtulamayacağını biliyormuş demek bari benden tiksinsin de ayrılsın diyor ama abla baya umutsuz vaka. Konuda bahsedilen erkek arkadaş evli dahi olabilir, şaşırmam.
Sevgilimin haberi var messengerdan yazdım ona da bana şöyle yazmıs
Yeter oraya yazdığın
küfürü bascaklar sana bak
Konuyla alakasız bir şey soracağım. Şimdi prolar kırmızı diğerleri normal renk birde sizin gibi adı sarıyla yazılanlar var. Onun anlamı ne?herseyi gectim bizimle dalga geciyor zaten boylr bisey yapan insanin susmasindan baska yapacagi bise yok
Konuyla alakasız bir şey soracağım. Şimdi prolar kırmızı diğerleri normal renk birde sizin gibi adı sarıyla yazılanlar var. Onun anlamı ne?
Nikahli karisi degil mi sanane ??? Kene gibi yapıştın adama. Inşallah seninle oynar, bi tarafa fırlatır hoş sonunda öyle oluyor ya :)Ben sadece bayanlardan fikir almak istedim ama sürekli haberin vardı evliliğinden metres diyorsunuz
Peki istenmeyen eşi gurursuz değil mi
Karşısında başka bir bayana ondan nefret ettiğini söyleyen biri var evi terkeden
Ayrılmaları doğru değil mi zaten sevilmiyor ki ne bekliyor bu adamdan artık
Dalga geçmiyor. Kendini nasıl bişi olduğunu uzaktan uzağa okuyor. Valla acıdım bu kadına. Hasta da olabilir. Allah şifa versin. Yazık koca kadın olmuş ama zeka geri kalmış.herseyi gectim bizimle dalga geciyor zaten boylr bisey yapan insanin susmasindan baska yapacagi bise yok
Anlamaz.yürü be kim tutar seni dememizi bekliyor.kendisine asık ettikten 4ay sonra evli olduğunu söyleyen adam dürüst melek oldu.bizim oralarda bu zavallı kızı evli adamla tanistiran erkeğe p harfi ile başlayan bir kelime kullanırlar.ama banlanmaya degmez.bakin anlamadiginiz su,
bu adamla bu kadini birileri zorla nikah masasina oturtmadi degil mi,
o cocuk da tecavuz cocugu degil,
bir sekilde bu insanlar, sevdiler guvendiler, sevistiler, gelecege yonelik planlar yaptilar.
Sonra sevgi bitti diyor adam,
evet olabilir bitebilir,
cok dogal bir sey.
Ama bu sevgisi biten adam,
yillardir birlikte oldugu cocugunun annesi, kendi esi olan kadindan nasil ayriliyor bakar misiniz?
Once aldatiyor, aldattigi kadina, arkadaslarina esinin dedikodusunu yapiyor, ozel hayatini anlatiyor.
sonra kucucuk cocukla terk ediyor, anlasmali bosanmaya zorluyor,
zaten evliyken de cocugu ile ilgili olmayan bu adam, sadece esini degil cocugunu da terk ediyor.
sizin sucunuz da bu adama guzelleme yapmak,
bu vicdansizliga ortak olmak,
sozde aski dunyadaki en degerli duygulardan onde tutmak, guven gibi, onur gibi, verdigin sozleri tutmak gibi.
Elbette insan bosanabilir, ama her seyin bir usulu vardir.
Ne demiş mazhar Fuat özkan
Değişik bir psikoloji idiotloji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?