Evli erkeğe aşık olmak

Hahahajajha

gerçek yasanmis olay ise bu sen bnce ayrıl boşansın snra sen suçlu olursun öyle birlikte ol

İntikam mı almış bu arkadaşımız? Bizden mi almış? Niye bizim bundan haberimiz yok?
Nasıl intikam o ya? :/

Hangi koca bu zekada birini ne yapsın. Evet bu kadın hayatı boyunca mendil olcak hepimiz de şahit olduk.Sayemizde kendi de ne olduğunun farkına vardı.
herseyi gectim bizimle dalga geciyor zaten boylr bisey yapan insanin susmasindan baska yapacagi bise yok

Sevgili olmaları birbirlerinin sahibi oldukları anlamına gelmezmiş zaten. "Cinsellik, evlilik o kadar önemli değil, başkasıyla sevişebilir" diyordu. Evliyse bile umurunda olmaz, devam eder.
Sonra gelip "Sevgilim evlendi, yarım altın taktım. Sevgilim 'neden bilezik takmadın' diye kavga çıkardı. Özür dilesem mi" diye konu açar.

Nikahli karisi degil mi sanane ??? Kene gibi yapıştın adama. Inşallah seninle oynar, bi tarafa fırlatır hoş sonunda öyle oluyor ya :)

herseyi gectim bizimle dalga geciyor zaten boylr bisey yapan insanin susmasindan baska yapacagi bise yok
Dalga geçmiyor. Kendini nasıl bişi olduğunu uzaktan uzağa okuyor. Valla acıdım bu kadına. Hasta da olabilir. Allah şifa versin. Yazık koca kadın olmuş ama zeka geri kalmış.

Anlamaz.yürü be kim tutar seni dememizi bekliyor.kendisine asık ettikten 4ay sonra evli olduğunu söyleyen adam dürüst melek oldu.bizim oralarda bu zavallı kızı evli adamla tanistiran erkeğe p harfi ile başlayan bir kelime kullanırlar.ama banlanmaya degmez.

Soru enteresan olmuş.
Sizin evlendiğiniz adam ile ilişki yaşayan (cinsel olmasına gerek yok) birinin ne yapmasını isterdiniz?
Azıcık, birazcık ya, çok değil, bir saniyelik empati yapın.
Bu soruyu sorma gereği zaten duymazsınız.

Bilmiyordunuz vs. geçelim bunları.
Netice itibariyle öğrendiniz.
Kendinize saygınız nedir?
Eşini aldatan adamın size sadık kalması gibi bir hayaliniz varsa, bence bi daha düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…