Evli erkeğe aşık olmak

Zeka başka bişey ya
O nasıl ders vermektir , herkesin ağzını nasıl kapatmaktır öyle

Biri kuş beyniyle nerde ders verdi gibi bişey yazmıştı o mesaja bayılmıştım da bayılan ifadeyi ifade edememiş olabilirim

Zaten yorum yapmıyorum bdv ye bunları görünce kendime hak verdim.

Hep oyle oluyor zaten serefsizler bisey oldu mu karimi sevmiyorum ee sevmedin niye evlendin cocuk yaptin sende o arkadasina demedin mi nasil bi arkadasin da bu pisligin icine surukledin beni demek kendi yapiyo ki normal gormus sana bunu soylemis ogrendin uzak dur yuva yikanin yuvasi olmaz seni kandirir senden sogur senin icin de oyle seyler der sevmiyorum diye seni de aldatir sende bi kadinsin calistigim zaman boyle bisey gormustum adam karisini aldati hala gun yuzu gormuyo 2 cocugu var bide hemen uzaklas o adamdan bi suru bekar erkek var onlarla gorus

Boşanmaz siz ondan uzak durun madem boşanacakmış şu zamana kadar neden boşanmamış irtibatı kesin

Neler oluyor? Hiç bişey anlamadım. Linç gelince şaka yaptım öyle birşey yok a mı geldi konu

Açıklamaya bile musade etmiyor kişiliğim... Ve bunu sormanizdaki amaç çok garip... Yanı biz burdan ayıplamazsak hatta diyelim ki olur versek kabul mu edeceksiniz? Bunu bir ihtimal dahilinde bile düşünüyorsanız size söyleyebileceğimiz hiçbir şey yok... siz bunu zaten kendi kişiliğinize yakistiriyorsunuz demektir... o adam siz olmasanız da başka biriyle yapacak bunu kafasına koymuş...Ama bir hemcinsinize bu acıları yaşatacak kişilikte mısınız ya da vicdanınız buna el veriyor mu bunun üstüne düşünün... Ve burda açılmış milyon tane emsal konu var ve okuyun sonuçları kendi gözlerinizle görün...

Haklisiniz
Daha once desifre oldugumdan biraz ustunkoru yaziyorum bazi seyleri :)
Tesekkur ederim reklam icin.

Ay bu sevgilisi kendisiyle evlensin diye işsiz haliyle borç veren, saçını süpürge eden abla mı? Abla sen gözünü seveyim psikolojik destek al, sağlıklı bir kafan yok ciddiyim. Gelmişsin 40 yaşına, uğraştığın işlere bak ya ister evleeeen ister evlenmeeeee ister sevgilin tüm paranı yesiinn ister yemesin bize ne be? Sorma o zaman gelip de buraya, ne yapıyorsan yap. Sanki çok meraklı insanlar senin hayatına yorum yapmaya, bir bildiğin varsa git onu yap. Bize neyi ispat etmeye çalışıyorsun yani?

Adam nikahlı karısını aldatıyor sana ne faydası olsun? görüşmeyeceksin olup bitecek.

valla ben birşey anlamadım bu konudan ... ilk konu acıldiğı gün okuyup "hala böyle evli erkek yalanlarına inanan geri zekalı kadınlara akıl vermek için parmacıklarımı yoramam" dedim ... konu bildirimi gelince geçen süre de ne olmuş bakayım dedim bakmaz olaydım ama o değil de iyiki evli değilim bana haddimi bildiremedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…