Hanımlar değerli yorumlarınız için tşk ediyorum
Boşanana kadar görüşmemeye devam edicem
Kendisi gerçekten iyi bir insan ama insanlar bi zaman sonra aralarındaki sevgiyi saygıyı yitirip boşananilir,ne eşinde ne kendisinde bi suç görmüyorum,boşandıktan sonra devam edicem çünkü gerçekten sevdim,efendi bir insan,düzgün yetişmiş biri,bana yalan söyledi ama bunu beni kullanmak ya da keyif olsun diye yapmadı,beni incitmedi,annemle tanıştı,annem de çok sevdi fakat ona daha durumu söyleyemedim
Boşatıncaya dek durmayacaksınıZ yani. İnşallah sen aradan çekilince o adam aklını başına alır da aile birlikleri düzene girer.Hanımlar değerli yorumlarınız için tşk ediyorum
Kendisi gerçekten iyi bir insan ama insanlar bi zaman sonra aralarındaki sevgiyi saygıyı yitirip boşananilir,ne eşinde ne kendisinde bi suç görmüyorum,boşandıktan sonra devam edicem çünkü gerçekten sevdim,efendi bir insan,düzgün yetişmiş biri,bana yalan söyledi ama bunu beni kullanmak ya da keyif olsun diye yapmadı,beni incitmedi,annemle tanıştı,annem de çok sevdi fakat ona daha durumu söyleyemedim
İnsanlar aralarındaki sevgi bitince boşanabilir evet ama aldatmak sevgi bitince mübah olmuyor.insanlar bi zaman sonra aralarındaki sevgiyi saygıyı yitirip boşananilir,
Zaten amacı yuva yıkmak.Konu sahibi yalan mı söylüyor bilemem ama anlamak istemediği şu;
Diyor ki adam beni kandırmadı, mutsuzlarmış.
Son 4 aydır adamla beraber olduklarını söyleyen de kendisi, son 4-5 aydır sosyal medyadaki mutsuzluğu görende kendisi.
Bağdaştıramıyor mu, bu adam benim ile birlikte olmaya başladıktan sonra her şey alt üst olmuş. Demek ki benimle birlikte olmaya başladıktan sonra bu yuva yıkılmaya başlamış; ben sebep oldum, diyemiyor mu? Adam mahvetti o evliliği evet. Belki konu sahibi olmasaydı başkası olacaktı, çünkü adamda aldatma potansiyeli var ama konu sahibi de o kadının adama olan kıskançlığının, darlamasının, mutsuzluğun bir parçası.
İnşallah boşanmaz da sap gibi kalırsın ortada.Hanımlar değerli yorumlarınız için tşk ediyorum
Yukarıda yazdı zaten, boşanmasını bekleyecekmiş.Zaten amacı yuva yıkmak.
İşine geldiği için evlensem mi diye öylesine konu açıyor.
Ve her mesajında kadını yeriyor, adam mağdur diyor.
O yüzden planlı olduğunu düşünüyorum.
Annene soylersen muhtemelen seni reddeder tatlım tabi azıcık insansa. Adam bosanana kadar bir de cocuk pehdah et ki bosanınca seni de boynuzlamasın.Ay pardon cok duzgun yetişmiş biriydi dimi. Metresli yalancı eşini aldatan cocugunu hiçe sayan ama cok efendi.Hey yavrum heyHanımlar değerli yorumlarınız için tşk ediyorum
İnşallah boşanmaz da sap gibi kalırsın ortada.
Utanmaz!!!
Hele böyle arsız kız kurusuna değil kocamı, tırnağımı kaptırmam.Yukarıda yazdı zaten, boşanmasını bekleyecekmiş.
Adam efendi ve düzgünmüş. Onu çok sevmiş, sevilmiş. Evlilikte sevgi ve saygı bitince boşanılabilirmiş. Evet sevgi ve saygı bitince boşanılabilir ama bu demek değil ki boşanmadan aldatılabilir.
Ya arkadaşım medeniyet diyoruz da başıma geldiğini düşününce medeniyet diyorum tek dişi kalmış canavar. Ben böyle bir durumda medeniyetten çıkarım. O kocam olacak adamı da, metresini de hayattan boşarım.
Hele böyle arsız kız kurusuna değil kocamı, tırnağımı kaptırmam.
Ama konu sahibine değil, esas kadına beddua ediyorsunuz. Esas kadının bebeği ile birlikte bu hayasızlıklardan kurtulmasını dilerim. Konu sahibi için diyecek bişey yok, baştan taviz verip evli iken birlikte olmuş. Üstelik annesiyle tanıştırmış. O beyefendi düzgün adam da, beraber olmaları durumunda hunharca düzgünlüğünü yaşatır konu sahibine.
Konuyu okuyalı bir saat olmadı. Bir paket sigarayı iki günde zor içen ben, sinirden 13 tane sigara içmişim. Yaşayan kadını düşünemiyorum.bence de herkes layigi olanla evlensin,
esin isi gucu de varmis,
faydasiz kocasini besleyecegine cocugu ile guzelce gecinir gider.
Biz teşekkür ederiz daha da tepki almak istiyorsanız aşağılanmak istiyorsanız buyrun her zaman gelin bekleriz..Hanımlar değerli yorumlarınız için tşk ediyorum
Bana neden hakaret ettiğinizi anlamıyorum
Karısını 1 aydır terketmiş
Ben kimseye terket demedim aksine geri çekildim ama kararını vermiş
Boşandıktan sonra neden sevdiğim insanı bırakıyım
Ben de kadınım ben de sevdim neden boşandıktan sonra bekar bi adamla devam etmiyim
Bana neden hakaret ettiğinizi anlamıyorum
Ben de kadınım ben de sevdim neden boşandıktan sonra bekar bi adamla devam etmiyim
kadınlar kulübünde bu konuda empati beklemeBana neden hakaret ettiğinizi anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?