Evli erkeğe aşık olmak

Canım sinirleniyorum çünkü ben konu sahibi gibi kadınları anlamıyorum. Nasıl alıyor mideleri böyle adamları.

Senı hiç ıslak odunla dövdüler mi kuzum?
İns karısı yakalarda bi temiz ıslatır senı!

kızlar siz niye bu kadar sinirlenip seviyesişleştiniz
gözlerime inanamıyorum
ya sizene isteyen istediği hayatı yaşar

Canım sinirleniyorum çünkü ben konu sahibi gibi kadınları anlamıyorum. Nasıl alıyor mideleri böyle adamları.

insan once kendisine saygi duymali,
kendisine bunu yakistirmamali.
Diger insanlarin ne dusundugunden ziyade insan yastiga kafasini koydugunda kendi ile gurur duymali.

ama bunlar anlatarak kazanilacak ozellikler degil,
kimler ne hayatlar yasiyorlar da, yolda gordukleri bir tl yi bile alip ceplerine koymuyorlar

Hanımlar sakin lütfen, sinirleniyorsunuz sonra paaat banlanma, sonra ben de üzülüyorum banlandınız diye, deriiiiin deriiiiin nefes alın, hatta topikten çıkın, şöyle eğlenceli geyik topiklerine bakın, olmadı benim profile gelin size 2 şarkı açayım, biraz espri yapayım, çay kahve de var :)))

Uyarmadı demeyin, uyara uyara banlarım

Yukarıda konu sahibinin kendini aklama çabasındaki yorumları okudum da, mantığım sinirlerini yıpratmaya bile değmeyecek bir karakter diyor.

seni mi seviyor nasil bir sevgi bu? evli oldugunu saklamis. Karisindan tiksiniyorsa cocugu nasil yapmis. Aslinda kendisi tiksinilecek biri ve sen de bu tiksince asiksin tebrikler boyle devam

adama kandırmaktan dava açsan yeridir.baya baya şuçlu ve şerefsz.duygularını soğutmaya bak. karışına böyle yapan sana da aynısını yapar. sen karısının yerinde olmak istemiyorsan. bir an önce soğumaya bak.

Yok artik ya bu ne arsizlik bi de zavalli kadini kotululuyor suclu buluyor ne hakla ne curretle!!
Suan en icten duygularimla cani gonulden istiyorum dilerim Rabbimden bir gun sende o kadinin yerinde olursun hatta daha beterini yasarsin, yasatilirsin.

Yasin mi ufak.evli ve ahlak yoksunu her erkek karimi sevmiyorum zaten boşanacağım der.madem ole neden bosanmamis sence ?

Sanki sen de az buçuk sinirlenmişsin gibi hissettim abla, yoksa çaya kahveye değil direk bana davet ederdin gibi geliyor.

Aman diyeyim banlama, bir saate diş randevum var. Kaldıramam ablacığım.

bakin anlamadiginiz su,

bu adamla bu kadini birileri zorla nikah masasina oturtmadi degil mi,
o cocuk da tecavuz cocugu degil,

bir sekilde bu insanlar, sevdiler guvendiler, sevistiler, gelecege yonelik planlar yaptilar.

Sonra sevgi bitti diyor adam,
evet olabilir bitebilir,
cok dogal bir sey.

Ama bu sevgisi biten adam,
yillardir birlikte oldugu cocugunun annesi, kendi esi olan kadindan nasil ayriliyor bakar misiniz?
Once aldatiyor, aldattigi kadina, arkadaslarina esinin dedikodusunu yapiyor, ozel hayatini anlatiyor.
sonra kucucuk cocukla terk ediyor, anlasmali bosanmaya zorluyor,
zaten evliyken de cocugu ile ilgili olmayan bu adam, sadece esini degil cocugunu da terk ediyor.

sizin sucunuz da bu adama guzelleme yapmak,
bu vicdansizliga ortak olmak,
sozde aski dunyadaki en degerli duygulardan onde tutmak, guven gibi, onur gibi, verdigin sozleri tutmak gibi.

Elbette insan bosanabilir, ama her seyin bir usulu vardir.

Güzel güzel açıklama yapmaya çalışıyorsun. Parmaklarını boşa yoruyorsun

Sanki sen de az buçuk sinirlenmişsin gibi hissettim abla, yoksa çaya kahveye değil direk bana davet ederdin gibi geliyor.

Aman diyeyim banlama, bir saate diş randevum var. Kaldıramam ablacığım.
Sinirlenmedim, sinirlensem ağzımdan çıkan köpükleri yazıya dökerdim fark ederdiniz

TSK ederim bisey yapmadığım halde günah keçisi oldum anlam veremedim
bak bebişim bugün sana sessizliğinden huzur buluyorum aşığım diyen adam yarın ruhuma renk katıyor der sen gibi bir başkasını bulur zira familyanız gün geçtikçe nüfuslanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…