• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkeğe aşık olmak

Safgorunmeye calisan ama uyanik gecinen bir hanim kardesimiz daha..
Demek esi cok konusuyo adami boguyo fln.hmm nekadar gercekci bir sebep.i
Iki gun sonra siz bir sey sordugunuzda sizede bogma beni diyecek.baskasina sizi beni cok boguyordu diye anlatacak.
Ama sizin yapinizdakiler genelde para versinde ben karismam ne yaparsa yapsin diyen tipler oluyor haklisiniz

Hanımlar değerli yorumlarınız için tşk ediyorum
Boşanana kadar görüşmemeye devam edicem
Kendisi gerçekten iyi bir insan ama insanlar bi zaman sonra aralarındaki sevgiyi saygıyı yitirip boşananilir,ne eşinde ne kendisinde bi suç görmüyorum,boşandıktan sonra devam edicem çünkü gerçekten sevdim,efendi bir insan,düzgün yetişmiş biri,bana yalan söyledi ama bunu beni kullanmak ya da keyif olsun diye yapmadı,beni incitmedi,annemle tanıştı,annem de çok sevdi fakat ona daha durumu söyleyemedim

Şaka gibisin. İşte şimdi o yuvayı sen yıktın. Boşanana dek görüşmesen de bir şey değişmez; 4 ay boyunca o evliliğin mutsuzluk sebebi sensin. O kadının gözünden akıttığı her yaş bundan sonra senin boynunda bir yük, bir ah.

Akıttığınız gözyaşları, aldığınız her ah bir gün aynı şekilde kapınızı çalacak. Bekle sen, boşanacaklar(!)

Edit: Efendi, düzgün insan anlayışın; karısını, çocuğunu aldatan adam.

Kendisi gerçekten iyi bir insan ama insanlar bi zaman sonra aralarındaki sevgiyi saygıyı yitirip boşananilir,ne eşinde ne kendisinde bi suç görmüyorum,boşandıktan sonra devam edicem çünkü gerçekten sevdim,efendi bir insan,düzgün yetişmiş biri,bana yalan söyledi ama bunu beni kullanmak ya da keyif olsun diye yapmadı,beni incitmedi,annemle tanıştı,annem de çok sevdi fakat ona daha durumu söyleyemedim
Boşatıncaya dek durmayacaksınıZ yani. İnşallah sen aradan çekilince o adam aklını başına alır da aile birlikleri düzene girer.

insanlar bi zaman sonra aralarındaki sevgiyi saygıyı yitirip boşananilir,
İnsanlar aralarındaki sevgi bitince boşanabilir evet ama aldatmak sevgi bitince mübah olmuyor.

Konu sahibi yalan mı söylüyor bilemem ama anlamak istemediği şu;

Diyor ki adam beni kandırmadı, mutsuzlarmış.

Son 4 aydır adamla beraber olduklarını söyleyen de kendisi, son 4-5 aydır sosyal medyadaki mutsuzluğu görende kendisi.

Bağdaştıramıyor mu, bu adam benim ile birlikte olmaya başladıktan sonra her şey alt üst olmuş. Demek ki benimle birlikte olmaya başladıktan sonra bu yuva yıkılmaya başlamış; ben sebep oldum, diyemiyor mu? Adam mahvetti o evliliği evet. Belki konu sahibi olmasaydı başkası olacaktı, çünkü adamda aldatma potansiyeli var ama konu sahibi de o kadının adama olan kıskançlığının, darlamasının, mutsuzluğun bir parçası.
Zaten amacı yuva yıkmak.
İşine geldiği için evlensem mi diye öylesine konu açıyor.
Ve her mesajında kadını yeriyor, adam mağdur diyor.

O yüzden planlı olduğunu düşünüyorum.

İnşallah boşanmaz da sap gibi kalırsın ortada.
Utanmaz!!!

Zaten amacı yuva yıkmak.
İşine geldiği için evlensem mi diye öylesine konu açıyor.
Ve her mesajında kadını yeriyor, adam mağdur diyor.

O yüzden planlı olduğunu düşünüyorum.
Yukarıda yazdı zaten, boşanmasını bekleyecekmiş.

Adam efendi ve düzgünmüş. Onu çok sevmiş, sevilmiş. Evlilikte sevgi ve saygı bitince boşanılabilirmiş. Evet sevgi ve saygı bitince boşanılabilir ama bu demek değil ki boşanmadan aldatılabilir.

Ya arkadaşım medeniyet diyoruz da başıma geldiğini düşününce medeniyet diyorum tek dişi kalmış canavar. Ben böyle bir durumda medeniyetten çıkarım. O kocam olacak adamı da, metresini de hayattan boşarım.

Adam kesinlikle boşanmaz.senınle yaşadığı atraksiyon yanına kar kalır.sonrasında yoluna devam eder sen yediğin kazıkla kalırsın.
ha diyelim boşandı karısına bunu yapan yarın sanada yapar.
bence bir an evel bu işi bitir.neresinden tutarsan tut bu iş olmazzzzzz

Annene soylersen muhtemelen seni reddeder tatlım tabi azıcık insansa. Adam bosanana kadar bir de cocuk pehdah et ki bosanınca seni de boynuzlamasın.Ay pardon cok duzgun yetişmiş biriydi dimi. Metresli yalancı eşini aldatan cocugunu hiçe sayan ama cok efendi.Hey yavrum hey

İnşallah boşanmaz da sap gibi kalırsın ortada.
Utanmaz!!!

Ama konu sahibine değil, esas kadına beddua ediyorsunuz. Esas kadının bebeği ile birlikte bu hayasızlıklardan kurtulmasını dilerim. Konu sahibi için diyecek bişey yok, baştan taviz verip evli iken birlikte olmuş. Üstelik annesiyle tanıştırmış. O beyefendi düzgün adam da, beraber olmaları durumunda hunharca düzgünlüğünü yaşatır konu sahibine.

Yukarıda yazdı zaten, boşanmasını bekleyecekmiş.

Adam efendi ve düzgünmüş. Onu çok sevmiş, sevilmiş. Evlilikte sevgi ve saygı bitince boşanılabilirmiş. Evet sevgi ve saygı bitince boşanılabilir ama bu demek değil ki boşanmadan aldatılabilir.

Ya arkadaşım medeniyet diyoruz da başıma geldiğini düşününce medeniyet diyorum tek dişi kalmış canavar. Ben böyle bir durumda medeniyetten çıkarım. O kocam olacak adamı da, metresini de hayattan boşarım.
Hele böyle arsız kız kurusuna değil kocamı, tırnağımı kaptırmam.

Hele böyle arsız kız kurusuna değil kocamı, tırnağımı kaptırmam.

İnşaallah aldatılan o kadın bir dedektif tutar delilli ispatlı aldatıldığını ispat eder.

İnşaallah vicdanlı bir kadın hakime denk gelir. İnşaallah o hakim aleme ibret olacak derecede o aldatılan kadına tüm haklarından fazlasını verir.

Ama konu sahibine değil, esas kadına beddua ediyorsunuz. Esas kadının bebeği ile birlikte bu hayasızlıklardan kurtulmasını dilerim. Konu sahibi için diyecek bişey yok, baştan taviz verip evli iken birlikte olmuş. Üstelik annesiyle tanıştırmış. O beyefendi düzgün adam da, beraber olmaları durumunda hunharca düzgünlüğünü yaşatır konu sahibine.

bence de herkes layigi olanla evlensin,

esin isi gucu de varmis,
faydasiz kocasini besleyecegine cocugu ile guzelce gecinir gider.

bence de herkes layigi olanla evlensin,

esin isi gucu de varmis,
faydasiz kocasini besleyecegine cocugu ile guzelce gecinir gider.
Konuyu okuyalı bir saat olmadı. Bir paket sigarayı iki günde zor içen ben, sinirden 13 tane sigara içmişim. Yaşayan kadını düşünemiyorum.

Bana neden hakaret ettiğinizi anlamıyorum
Karısını 1 aydır terketmiş
Ben kimseye terket demedim aksine geri çekildim ama kararını vermiş
Boşandıktan sonra neden sevdiğim insanı bırakıyım
Ben de kadınım ben de sevdim neden boşandıktan sonra bekar bi adamla devam etmiyim

Biz teşekkür ederiz daha da tepki almak istiyorsanız aşağılanmak istiyorsanız buyrun her zaman gelin bekleriz..
Gerçekten şaka gibisiniz tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz.o kadına ve çocuğa çok üzüldüm.Sizin gibiler hiçbir zaman mutlu olamaz yuva yıkanın yuvası olmaz!!

Ben de kadınım ben de sevdim neden boşandıktan sonra bekar bi adamla devam etmiyim

Çünkü bir aydır terk etmiş olsa bile 4 ay önce o yuvaya sevgilinle birlikte dinamit koyan sensin.

Sevgi bu değil. Sen de zeytinyağı değilsin.

Sevgili denizcemre, madem durumunuz normal, vicdanınız rahat neden burdasınız?? Etik ve ahlaken yanlışın içinde olduğunuz gerçeğini aşkınız değiştirmez

kadınlar kulübünde bu konuda empati bekleme
tasını tarağını topla konunu kapattır kapıyı çek git:)
kimse kendini senin yerine koymaz karısını anlarızda seni mümkün değil
durum bu kadınlar kulübündeki bdv gerçeği

Back
X