Evli erkeğe aşık olmak

Bilmiyorum sanırım anlatamıyorum,seninle evlenmez öyle böyle diyorsunuz gaz vermek için fakat ben zaten onun peşinde değilim o bu kararı veren,benimle evlenmek isteyen,hatta geçen aradığında açmayınca işyerinin kapısına geldi ne istiyorsun dedim hiç sadece görmek dedi,ben çocuklu bir adamla evlenemem dedim,kabullenene kadar beklerim dedi

Bugün forumca, kabul günümüz galiba. Nerde cinnetlik bir konu varsa, bugüne denk gelmiş. Neyse ben hakkımı kullandım fazlasıyla, daha da sinirlerimi bozmam. Siz de düştüğünüz yanlışları görün.Boşanacak zaten, karısını değil beni seviyor gibi yanlış düşüncelerinizden sıyrılın.
Hiç bir kadın 2. Kadın olmayı haketmez.

Başlığı gördükçe sinirleniyorum ya.
O herife de arkadaşına da diyecek şey bulamıyorum

Ay valla kafayı yiyeceğim.

Hep de aynı yalan. Karısıyla mutsuzdur, karısı çok dırdır ediyordur, yatakları ayırmışlardır, zaten boşanacaktır. Allah aşkına şu aldatan erkekler biraz daha geliştirsin kendilerini, madem bir ş....sizlik yapıyorsunuz hep aynı yalanlara sığınmayın bari. Gerçi sizin gibi bunlara kanan! kadınlar oldukça adamlara çok da suç bulamıyorum.

4 ay boşanmaya gayet de yetecek bir süre. Adamın niyeti 2 kadını birden idare etmek. Evdeki zavallı karısı eve bakacak, çocuklarını büyütecek, adamın her türlü kahrını çekecek. Siz de gezip eğleneceği, her işini göreceği (ilerde büyük ihtimalle işin içine cinsellikte girecek) kişi olacaksınız. Metres olmak sizin için sıkıntı değilse devam edin. Hem zaten baksanıza çok seviyor ve çok güzel anlaşıyormuşsunuz.

Sadece tek bir şeyi merak ediyorum. Böyle adamlara nasıl güveniyorsunuz? Yarın birgün evlenseniz bile sizi de aldatmayacağı ne malum. Valla Allah akıl, fikir ve vicdan versin sizlere. Karısı da umarım bu adamın gerçek yüzünü görür de tekmeyi basar.

Aynen yahu surekli ayni konu
Evli adam var ne yapayim
Eeee zaten gercekten seviyorsa adam bosanir gelir bu kadar
Evli adamla evli oldugunu bile bile takilmak rezillik bu kadar. Niyeti ciddiyse bosansin gelsin madem.

Adam nereli

Yoo.
Yuva yıkanın yuvası olmazmış derler ama inanma.
En fazla yeni metres bulur. Sen boşanmazsın, yuvan yıkılmamış olur

Ben anlamadim,a rkadas evli oldugunu bildigi arkadasina mi birini ayarlamisKonudaki tum sahislar ahlaksiz ve rezil
Evet ne varmış bunda karısını sevmiyormuş aldatmayı kandirilmayi bak görüyormuş.ahh allahım boylelerine bi kısmet ac evlensinlerde başlarına gelsin...

O dedi, bu dedi, şu dedi. -mış -mış -mış da, -miş -miş -miş.

Karısı deli imiş. Sürekli konuşuyor imiş. Mutlu değil imiş. Huzuru yok imiş.

Velev ki öyle. Adamın dört ay önce evliyken aklı nerede imiş.

Birde gidip karısına sormak lazım. O kadını kim delirtmiş?

Böyle bir adam karısından boşansa bile senin miden, ahlâkın nasıl kabul edecek böyle bir ahlâk yoksununu?

Ben sana olacakları anlatayım mı? Hadi diyelim boşandı. Siz birlikte oldunuz. Sürekli acabalarla, güvensizliklerle, beni de aldatır mı gibi sorularla geçecek hayatın. Bunu ona yansıtacaksın. Sonra seninleyken bir başkasını bulacak ve arkandan diyecek ki, "Nasıl katlanmışım sürekli konuşan, kıskanan o deliye."

İşte görün, kadın yine kadının düşmanı. Nasıl inanıyorsun bunlara? Diyelim ki kadınla bir aydır ayrılar. Peki evliliklerinde neler olduğunu, nasıl bu hale geldiklerini nasıl bilebiliyorsun? O kadını o adam delirtmiştir -ki evliliğin son dört ayı ortada zaten.

Ne büyük aşk.
Adam metresine dön diye yalvarıyor.

Çok romantikkkk

Ne biçim arkadaşlarınız var resmen metres mertebesine yükseltmiş seni, yükseltmiş dediğime bakma ironi yani.
Evli ve çocuklu adamla takılan kadınlara, evli olduğu halde gözü dışarda olanlara yapmak istediğim: malum bölgeye dinamit yerleştirip fitili ateşlemek.
4 ayda aşık olmuşsun da onlar evlenmiş çocuk yapmış ortada çocuk var. Çocuğunu düşünmeyen adam (adam dedim lafın gelişi) seni mi düşünecek?
Dizilerde yaşıyor bazı insanlar gerçekten yani! İzleyip izleyip rezilliklere de aşk deyip işin içinden çıkıveriyorlar.
Medeni kanuna göre evli, boşanınca napacaksan yap. Ama çocuğu boşama ihtimali yok, o çocukla ve eşiyle ömrü billah evli kalacak (çünkü çocuğunun ANNESİ)

Lütfeenn.
Hepsi iyi niyetli.
Tek kötü niyetli olan, dırdırcı eş.
13. sayfada mı ne adam karısı için demiş ki, "Sürekli arayıp, kıskanan."

Konu sahibi de demiyor ki, "Bu kadın neden kocasını gardiyanı gibi sürekli arayıp, kıskanıyor?"

Ben diyeyim; çünkü o kadının ne ilk aldatılışıydı, ne de son.

Muhtemelen.
Ama konu sahibi hala tek metres olduğunu sanmaya kararlı.

Ne gaz vermesi siz zaten yeterince gaza gelmişsiniz.
Biz ne desek boş. Siz kendinize yakıştırdığınız şekilde yaşayın diyorum...

Buraya bunu yazacak ve üyelerden akıl alacak ne var anlamadım, başka erkek mi kalmadı,
Bu yanlışa onay veremem,
Ançak kendi hayatını zorlaştırmak
Seçim yapan sensin, sanırım bu karekter ile alakalı birşey, mutsuz olacağım birşey adım atmam, benim olmayacak birşey ede göz dikmem, etraftaki arkadaşlarının kalitesiz oluşu, onları terk et, yoksa daha çok başına çorap örecekler, böyle başlar zaten hayatın bozuk düzeni, ailelerin bozuk oluşu ayyyyyy istemem yahu kız kurusu olayım daha iyi

Muhtemelen.
Ama konu sahibi hala tek metres olduğunu sanmaya kararlı.
Yazık, gerçekten çok yazık.

Hani diyoruz ya, sadakat yükümlülüğü olan evli olandır diye. Evet ama bazen düşünüyorum da aldatana ş*refsiz derim de, bir hemcinsim nasıl olur da kendi gibi bir kadına kıyabilir?

Konu sahibi ben görüşmüyorum diyor hadi eyvallah ama şuan susarak, boşanmalarını bekleyerek o kadının da çocuğun da hukuki tüm haklarını gasp ediyor. O kadın adamın g*tündeki donuna kadar alsa hakkıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…