Evli erkeğe aşık olmak

Evli olduğunu öğrendikten sonra sosyal medyadan eşini buldum ve Profilini inceledim gerçekten çok güzel bir kadın ve öğretmen
Eşine çok aşık olduğu da çok belli 1-2 fotoğrafta doğumgününde falan iyikim yazmış
Ama son 4-5 aydır bi foto koymamış karısının durumu bildiğini düşünüyorum
1-2 paylaşımında mutsuz olduğunu da belirtiyor

Boşandı ve seninle evlendi
Çok mutlusunuz derken çocuğunuz oldu
Ama o da ne bir süre sonra sen kiskanmaya başladın neden çünkü aylinler arıyo ona kafayı takmislar yaa rahatsiz ediyorlar(mış mış yersen)
Tartışmalar kavgalar sonrası
"Ben sen ve senin çocuğun yüzünden mutsuz olamam"
Kısa bi özet geçtim ama sen yoook o bana aşık diyosan bizene canım
Aklıma "Benim kemalim yapmaaaz" geldi simdide

Sanki ulkede bosanma diye bir islem yok da bu adamlar bosanamiyorlar .
Dirdirci olmasi baska erkeklerle b.k yiyip zina etmesinden iyidir senin bosanmayi dusunen sevgilin gibi..

Çünkü aşk evlilikten bile kutsalmış gibi davranıyorlar.

Karaktersizliğin, aldatmanın, metresliğin adını aşk koyunca aklanacaklarını sanıyorlar.

Velev ki öyle.

SA-NA-NE.

Onlar karı koca bugün küser, yarın barışır. Soğur, ısınır.

Senin ne haddine onların evliliği hakkında yorum yapmak.

Demek ki onların arasını bozan sensin. Kına yak istersen.

ya önceden de bu kadar çok varmıydı bu aldatmalar adamların azgınlığı eski evliler nasıl bu kadar uzun evli kalabilmiş düşünüyorum düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden

Yaa işte adamı kabul edeceksiniz belli niye buraya soruyorsunuz. Hepiniz bir alemsijniz. Suçu yok dediğiniz arkadaşınız size neyi yakıştırmis bir bakın. O seviyorum dediğiniz adam hem karisini hem sizi aldatmış. Yaa erkekler sevgilisi veya karısı aldatsa bir daha yüzüne bakmaz genelde. Kadınlarda ise karısını geçtim, aldattığı kadın bile affediyor genelde. Yapmayın yaa... Böyle böyle erkekler aldatacak ve aldatmaya devam edecek
Sanıyor musunuz siz adam sizi aldatmayacak. Tam tersi sizin affeden biri olduğunuzu gördüğü için aman ikinciyi de affeder deyip devam edecek. Artık bir üçüncü gelir yakında yoksa o da.

Velev ki öyle.

SA-NA-NE.

Onlar karı koca bugün küser, yarın barışır. Soğur, ısınır.

Senin ne haddine onların evliliği hakkında yorum yapmak.
Yorum yapmadım gerçekten 4-5 aydır bi sorun olduğu belli doğru söylediğini beni kandırmadıgını söylüyorum

İşte duruma burada ayılman lazım zaten. O 4-5 ay da hayatına sen girmişsin adamın.

Bak sana evli olduğunu bilmediğin kısma kadar hak veririm ama sonrasına hak veremem. Empati kuruyorum bir kadın olarak ve kendim bir kenara; karısına çocuğuna bunu yaşatan, beni bu duruma düşüren adamı parça pinçik eder hayatımdan s*ktir ederdim. Karşıma çıkmaya dahi bir daha cesareti olamazdı.

Sen hâlâ boşanacağından bahsediyorsun kuzum. Adam boşansa ne olur? O adamdan(!) adam olmaz. Yemin ederim sana git bir de karısından dinle o adamı ve gör bak nasıl bir alçak olduğu ortaya çıkmazsa bende ben değilim. O kadını o şeref yoksunu delirtmiştir. Kadın nasıl delirmesin, karşısında bir alçak var. Başına gelse sen delirmez miydin?

Çünkü aşk evlilikten bile kutsalmış gibi davranıyorlar.

Karaktersizliğin, aldatmanın, metresliğin adını aşk koyunca aklanacaklarını sanıyorlar.

Başlarım öyle aşka.

Giderek delirmeye başladık.

Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Yorum yapmadım gerçekten 4-5 aydır bi sorun olduğu belli doğru söylediğini beni kandırmadıgını söylüyorum

Anlamazdan gelmen seni kurtarmaz METREScik.

Sen bu adamı ayarttığından beri karı koca arası bozukmuş.

Belli ki adama kancayı takmışsın. Evde kalma yaşın gelmiş. Adam paralı, yakışıklı. Kaçırmamışsın fırsatı.

Ama merak etme. O kadının ve çocuğun ahı ikinizden de çıkacak.

Cok merak ettim suan sevgili hayatini yasiyorsunuz onunla. Ve o her aksam karisiyla ayni yatakta yatiyor ve dahasi karisiyla iliskiyede giriyodur dogal olarak.. siz daha sizi seviyor sanın

4-5 aydır olan o sorunun ta kendisi sensin, farkına varamıyor musun?

Adam karısını aldatmaya başlamadan önce mutlularmış gayet, kendin diyorsun 4-5 aydır diye. Adam kandırmış işte seni.

Bence konu sahibi yalan söylüyor.
Adamın evliliğini biliyordu.
Adama kancayı takınca karısı huzursuzlanmaya başlamış, face paylaşımlarına kadar incelemiş.
Ki bu da planlı hareket ettiğini gösteriyor. Acaba arayı bozabildim mi, boşatailir miyim diye kadıncağızı stalklamış hep, bence

yav allah aşkına gidip metresliği başka platformda öv elimizde kalacaksın sinir küpüyüm şuan

Bence konu sahibi yalan söylüyor.
Adamın evlendiğini biliyordu.
Adama kancayı takınca karısı huzursuzlanmaya başlamış, face paylaşımlarına kadar incelemiş.
Ki bu da planlı hareket ettiğini gösteriyor. Acaba arayı bozabildim mi, boşatabilir miyim diye kadıncağızı stalklamış hep, bence

Hanımlar değerli yorumlarınız için tşk ediyorum
Boşanana kadar görüşmemeye devam edicem
Kendisi gerçekten iyi bir insan ama insanlar bi zaman sonra aralarındaki sevgiyi saygıyı yitirip boşananilir,ne eşinde ne kendisinde bi suç görmüyorum,boşandıktan sonra devam edicem çünkü gerçekten sevdim,efendi bir insan,düzgün yetişmiş biri,bana yalan söyledi ama bunu beni kullanmak ya da keyif olsun diye yapmadı,beni incitmedi,annemle tanıştı,annem de çok sevdi fakat ona daha durumu söyleyemedim

Konu sahibi yalan mı söylüyor bilemem ama anlamak istemediği şu;

Diyor ki adam beni kandırmadı, mutsuzlarmış.

Son 4 aydır adamla beraber olduklarını söyleyen de kendisi, son 4-5 aydır sosyal medyadaki mutsuzluğu görende kendisi.

Bağdaştıramıyor mu, bu adam benim ile birlikte olmaya başladıktan sonra her şey alt üst olmuş. Demek ki benimle birlikte olmaya başladıktan sonra bu yuva yıkılmaya başlamış; ben sebep oldum, diyemiyor mu? Adam mahvetti o evliliği evet. Belki konu sahibi olmasaydı başkası olacaktı, çünkü adamda aldatma potansiyeli var ama konu sahibi de o kadının adama olan kıskançlığının, darlamasının, mutsuzluğun bir parçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…