Evli olduğunu öğrendikten sonra sosyal medyadan eşini buldum ve Profilini inceledim gerçekten çok güzel bir kadın ve öğretmen13. sayfada mı ne adam karısı için demiş ki, "Sürekli arayıp, kıskanan."
Konu sahibi de demiyor ki, "Bu kadın neden kocasını gardiyanı gibi sürekli arayıp, kıskanıyor?"
Ben diyeyim; çünkü o kadının ne ilk aldatılışıydı, ne de son.
Çünkü aşk evlilikten bile kutsalmış gibi davranıyorlar.Yazık, gerçekten çok yazık.
Hani diyoruz ya, sadakat yükümlülüğü olan evli olandır diye. Evet ama bazen düşünüyorum da aldatana ş*refsiz derim de, bir hemcinsim nasıl olur da kendi gibi bir kadına kıyabilir?
Konu sahibi ben görüşmüyorum diyor hadi eyvallah ama şuan susarak, boşanmalarını bekleyerek o kadının da çocuğun da hukuki tüm haklarını gasp ediyor. O kadın adamın g*tündeki donuna kadar alsa hakkıdır.
Velev ki öyle.Evli olduğunu öğrendikten sonra sosyal medyadan eşini buldum ve Profilini inceledim gerçekten çok güzel bir kadın ve öğretmen
Eşine çok aşık olduğu da çok belli 1-2 fotoğrafta doğumgününde falan iyikim yazmış
Ama son 4-5 aydır bi foto koymamış karısının durumu bildiğini düşünüyorum
1-2 paylaşımında mutsuz olduğunu da belirtiyor
Yorum yapmadım gerçekten 4-5 aydır bi sorun olduğu belli doğru söylediğini beni kandırmadıgını söylüyorumVelev ki öyle.
SA-NA-NE.
Onlar karı koca bugün küser, yarın barışır. Soğur, ısınır.
Senin ne haddine onların evliliği hakkında yorum yapmak.
İşte duruma burada ayılman lazım zaten. O 4-5 ay da hayatına sen girmişsin adamın.Evli olduğunu öğrendikten sonra sosyal medyadan eşini buldum ve Profilini inceledim gerçekten çok güzel bir kadın ve öğretmen
Eşine çok aşık olduğu da çok belli 1-2 fotoğrafta doğumgününde falan iyikim yazmış
Çünkü aşk evlilikten bile kutsalmış gibi davranıyorlar.
Karaktersizliğin, aldatmanın, metresliğin adını aşk koyunca aklanacaklarını sanıyorlar.
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Yorum yapmadım gerçekten 4-5 aydır bi sorun olduğu belli doğru söylediğini beni kandırmadıgını söylüyorum
4-5 aydır olan o sorunun ta kendisi sensin, farkına varamıyor musun?Yorum yapmadım gerçekten 4-5 aydır bi sorun olduğu belli doğru söylediğini beni kandırmadıgını söylüyorum
Bence konu sahibi yalan söylüyor.İşte duruma burada ayılman lazım zaten. O 4-5 ay da hayatına sen girmişsin adamın.
Bak sana evli olduğunu bilmediğin kısma kadar hak veririm ama sonrasına hak veremem. Empati kuruyorum bir kadın olarak ve kendim bir kenara; karısına çocuğuna bunu yaşatan, beni bu duruma düşüren adamı parça pinçik eder hayatımdan s*ktir ederdim. Karşıma çıkmaya dahi bir daha cesareti olamazdı.
Sen hâlâ boşanacağından bahsediyorsun kuzum. Adam boşansa ne olur? O adamdan(!) adam olmaz. Yemin ederim sana git bir de karısından dinle o adamı ve gör bak nasıl bir alçak olduğu ortaya çıkmazsa bende ben değilim. O kadını o şeref yoksunu delirtmiştir. Kadın nasıl delirmesin, karşısında bir alçak var. Başına gelse sen delirmez miydin?
Evli olduğunu öğrendikten sonra sosyal medyadan eşini buldum ve Profilini inceledim gerçekten çok güzel bir kadın ve öğretmen
Bence konu sahibi yalan söylüyor.İşte duruma burada ayılman lazım zaten. O 4-5 ay da hayatına sen girmişsin adamın.
Bak sana evli olduğunu bilmediğin kısma kadar hak veririm ama sonrasına hak veremem. Empati kuruyorum bir kadın olarak ve kendim bir kenara; karısına çocuğuna bunu yaşatan, beni bu duruma düşüren adamı parça pinçik eder hayatımdan s*ktir ederdim. Karşıma çıkmaya dahi bir daha cesareti olamazdı.
Sen hâlâ boşanacağından bahsediyorsun kuzum. Adam boşansa ne olur? O adamdan(!) adam olmaz. Yemin ederim sana git bir de karısından dinle o adamı ve gör bak nasıl bir alçak olduğu ortaya çıkmazsa bende ben değilim. O kadını o şeref yoksunu delirtmiştir. Kadın nasıl delirmesin, karşısında bir alçak var. Başına gelse sen delirmez miydin?
Bence konu sahibi yalan söylüyor.
Adamın evliliğini biliyordu.
Adama kancayı takınca karısı huzursuzlanmaya başlamış, face paylaşımlarına kadar incelemiş.
Ki bu da planlı hareket ettiğini gösteriyor. Acaba arayı bozabildim mi, boşatailir miyim diye kadıncağızı stalklamış hep, bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?