• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkeğe aşık olmak

1 aydır annesiyle kalıyormuş evi terketmiş
Karısından tiksindindiği söyledi bana ağzını açınca sesini duyunca oda değiştiriyorum dedi
Aynı yatağa dahi girmiyorum artık ağlaması bile umrumda değil okadar sevgim merhametim bitti dedi
Ya siz zaten her türlü adamı haklı görüyorsunuz. Bu kadar erkek zihniyetiyle yaklaşan birini görmedim. Yaşayın ve görün. Ama ilerde aldatılırsanız hiç üzülmeyin. Sizin gibi cesaretli(!) kadınlar bu ahlaksız erkeklerin ekmeğine daha çok yağ sürer.

Karısından tiksindindiği söyledi bana ağzını açınca sesini duyunca oda değiştiriyorum dedi
Aynı yatağa dahi girmiyorum artık ağlaması bile umrumda değil okadar sevgim merhametim bitti dedi
Şu yaşattığını yaşarsın inşallah, senin ve senin gibiler yüzünden karısına böyle yapıyor. Olurda bu adam sana kalırsa hiç merak etme aynı yollardan sende geçeceksin.

He he tamam evet.
Kamera şakası gibisin vesselam.

zaten sen her şeyin kılıfını hazırlamışsın ne söylesek boş. ister ayrı yaşasın isterse evine uğramasın bu adamın evli olduğu gerçeğini değiştirmez. düşün ki ileride evlendin eşinle zor bir dönemden geçiyorsunuz. eşin kafasını dinleyeceğini söyleyerek annesine gitti. bu süreçte kendisine bir METRES buldu ve heyecan yaşıyor. sen de çoluğunla çocuğunla bekliyorsun ki eşin düzelecek yanına gelecek. evliliğiniz düzelecek diye. işte bunu yaşamanı istiyorum.
Aynen duygularımı yazmışsınız
Pes diyorum üyeye bir şeyde demiyorum O EŞİN YERİNDE SENDE OLABİLİRDİN EMPATİ YAP BİRAZ EMPATİ
Eşine bunu yapan sana ne yapar kim bilir ortada birde çocuk var yazık
Bu kadar kısa sürede tanıdığın birinin her dediğine nasıl güvenip inanıyorsunuz ADAM EVLİ ÖTESİ YOK.

Çalıştığım için yazamıyorum bayanlar
Hakaret etmişsiniz ama sorun değil çünkü benim bi günahım Yok
Boşanmak isteyen bir adamı sevdim sadece
Sevgi bitmiş aralarında zaten suan görüşmüyorum döner belki çocuğu babasız büyümesin diye
Ama döncek gibi değil kendisine de söyledim başkasının mutsuzluğundan nasıl mutluluk cıkarabiliriz diye
Bana ne mutluluğu dedi dünyaya bir kere geldim ve oğlum icin bu mutsuzluğa dayanamam dedi 8 yıllık evli 35 yaşındaki bir adama ne diyebilirim

4 ay evli olduğunu en azından bir gariplik olduğunu nasıl anlamadınız? Yanınızda telefonu da mı çalmadı üstelik çocuğu da var. O çocuğa ait hiç mi bir iz yoktu telefonunda arabasında konuşmalarında vs. ? Ayrıca herkes söylemiş ben de söyleyeyim bir kere aldatan her zaman aldatır bir kişiyi aldatan herkesi aldatır.

4 ay evli olduğunu en azından bir gariplik olduğunu nasıl anlamadınız? Yanınızda telefonu da mı çalmadı üstelik çocuğu da var. O çocuğa ait hiç mi bir iz yoktu telefonunda arabasında konuşmalarında vs. ? Ayrıca herkes söylemiş ben de söyleyeyim bir kere aldatan her zaman aldatır bir kişiyi aldatan herkesi aldatır.

Dayanamadım valla yazdım. Nitelikli pe..ng bir de romantik ortam yaratmış arkadaşı için.. :kusmuk:

O çocuğa yazık. Zamparalık peşindeki babayı ara ki bulasın çocuğa ilgi gösterecek diye.. :işsiz:

Ne arkadaşlar varmış yahu cidden mide bulandırıcı.

Biz haftasonları görüşüyorduk hafta içi çalışıyordum 1-2 kere telefonu çaldı bi kızın onu rahatsız ettiğini söyledi ismi de Aylin diye yazıyordu telefonunu zaten kurcalamak gibi bi durum yoktu oğluyla ilgili biseyi o yüzden görmedim

Sevgi bitmiş aralarında zaten suan görüşmüyorum döner belki çocuğu babasız büyümesin diye
Ama döncek gibi değil kendisine de söyledim başkasının mutsuzluğundan nasıl mutluluk cıkarabiliriz diye
Bana ne mutluluğu dedi dünyaya bir kere geldim ve oğlum icin bu mutsuzluğa dayanamam dedi 8 yıllık evli 35 yaşındaki bir adama ne diyebilirim
Oyyyy kıyamama sana. Bu nasıl bir iyi niyet , bu nasıl bir masumiyet bu nasıl bir saf temizliktir. İçim eziklendi sana. :oha:
Hadi ordan şarlatan sinsirella.:kusmuk::kusmuk:

Biz haftasonları görüşüyorduk hafta içi çalışıyordum 1-2 kere telefonu çaldı bi kızın onu rahatsız ettiğini söyledi ismi de Aylin diye yazıyordu telefonunu zaten kurcalamak gibi bi durum yoktu oğluyla ilgili biseyi o yüzden görmedim

Şimdi öğrendiniz ama değil mi
her şeye rağmen onunla beraber olmayı düşünmüyorsunuz bütün yalanlarına ve evli olduğunu biliyorsunuz şimdi ortada bir bayan ve çocuk olduğunu bildiğiniz halde hale birlikte mi olmayı düşünüyorsunuz
Sevmiyormuş diyip duruyorsunuz da hep merak etttim

Son düzenleme:
Uzak duracaksınız hepsi bu kadar sizde diyorsunuz belki geri döner diye yazıktır günahtır biraz vicdan.

Sadece o çocuğun yaşayacağı acıyı düşünün belki içiniz biraz acır ve hatta o çocuğun sizin çocuğunuz olduğunu düşünün.

O cocuk da dünyaya bir kere geliyor. Adamın oğlu bile umrunda değil yahu. Ne denebilir ki gerçekten? Bu şekilde bi insanla evli oldugu için karısına ve böyle bir adamın evladı oldugu için cocuguna cok üzüldüm.

Adamdaki bencilliğe bak. Dünyaya bir kere gelmiş de çocuk için katlanamam.
Adam sadece karısını değil çocuğunu da aldatmış.
Siz dönmeye niyetlisiniz. Vebali boynunuza.
Hadi başta bilmiyordunuz da artık biliyorsunuz. Gururlu bir kadın bu durumda kafası bile karışmadan adamı def eder.

Oğlundan haberiniz yok. Evli olduğundan haberiniz yok. Yalan söylemiş size. Şimdi doğruları mı söylüyor. O zaman arasın yanınızda eşini konuşsunlar dinleyin. Hatta huzuru bulduğum kadınlayım desin bakalım, ahlaksız şarlatan...

Back
X