Evli çocuklu

Yanılıyorsunuz. Asıl zor olan yıkmaktır yuvayı. Yapmak kolaydır çünkü herkes destekler, her şeyi görmezden gelirsiniz, her sorunu bertaraf edersiniz evlilik gerçekleşsin diye ama yıkmak kolay değildir. Aldatma, kumar, içki, dövme, küfür, maddi şiddet, psikolojik şiddet vb. birçok şey affedilir de o evlilikten bir türlü vazgeçilmez. Üstelik ayrılan kadın toplumun birçok kesiminde hor görülür hatta kadın bile kendi kendini hor görür. Daha çoook şey vardır boşanmayı zorlaştıran. Yıkmak kolay değildir o yüzden, kendinizden pay biçin!
Haklısınız malesefff

Ya bu hikaye çok tanıdık geldi bana ama benim hikayemdeki kadının çocuğu henüz yoktu bunlar yaşanırken.kadın sanki altından evli ama adam deli gibi aşık.kadın sürekli gülen sürekli naz yapan bi kadın.öyle olmalı sanırım ya kimse vazgeçemiyor merak ettim senin kuma da böle mi
.
benimde ilk işyerimde bir kız vardı.ama orada durum farklıydı.kız sözlü olmasına rağmen evli müdürün peşinden koşuyordu.evli müdür ne zaman bir bayanla sohbet etse,merhaba,günaydın dese kız sürekli çıldırıyordu.bu yüzden alakasız olaylara bile hemen atlıyordu.kendiside demişti zaten "ilk defa 30 yaşında bir sevgilim oldu"diye.muhtemelen bu zamana kadar kendi çevresindekilerin aşk hikayelerini dinlemekten,erkeklerin kendi çevresindeki kızlara ilgi göstermesinden bıkmış olabilir. duygusal açlık çekmiş olabilir.hayatında ilk defa bir erkek onunla ilgilendiği için bu durumu kaçırmamak istemiş olabilir.ama farkında değil ki işyerlerinde erkeklerin çoğu öyle.bu onlar için normal bir aktivite. Birgün şöyle bir olay olmuştu..ben pencere kenarında oturuyordum.müdür geldi dedi ki."perdeyi indirir misin".ben de kalktım.perdeyi düzeltecektim.stor perdeydi.bu yüzden perdenin ipleri birbirine dolanmıştı.müdür geldi yardım etti.neyse.sonra gitti.bu kız kalktı.durduk yere benim önümde sinirli sinirli gezinmeye başladı.birşeyler söyledi.hatta o sırada orada pısırık,ezik bir çalışan vardı. o bile sordu."hayırdır ne oldu" diye.bu kız da geçiştirdi.sonra yerine geçti.çekmecesinden sakız falan falan çıkardı.yine sinirli sinirli bize uzattı.demem o ki,onun bilmem kaçıncı işyeri ama hala erkekleri tanıyamaması ilginç.

siz öbür kadınla neden muhatap oluyorsunuz?sizin muhatabınız eşiniz.bugün o kadın olur yarın başka bir kadın.diğer kadının kocasının midesi geniş olabilir bu onların sorunu;peki siz böyle çarpık ilişkileri sineye çekmeyi düşünüyor musunuz?

Hanımlar eşim beni evli ve 2 çocuklu çaliştiği yerdeki kadınla aldattı birbirlerini seviyorlarmış ailecek bize gelip gidiyorlardı ama kadın kocama göz koymuş eşimde etkilenmiş sürekli aynı yerde de çalişinca.biz eşimle severek evlendik 5 yıl sonunda adam boşanıp onunla evleneceğini söyledi bizim 1 kızımız var onu gözü bile görmüyor akadının kocası dışarda yakaladı bubları ve kocasına döndü eşimde çok büyük hata yaptim deyip o da konuşmayacağını söyledi ama gizli gizli yine konuşmuşlar şiirler yazmış güller almış :KK43: daha dayamamayacağım bir sürü ayrıntı yazamiyorum. Kadın kocasından ayrılmak istemiyor ama eşim ayrılsa evlenecek onunla benimle de karı koca hayatı yaşamaya devam ediyordu buarada hani bitmiş gibi değildi ilişkimiz kadına da hep benim ne karıma ne çocuğuma faydam olur vs ayrı yatıyoruz felan demiş hep aramız kötü gibi yansıtmış kadın da sevmiş bunu felan nilmiyorım neyapmaya çalişiyorlar neyapacağımı şaşirdim inanın
Bacim calisiosan hic durma ayril yada arkanda ailen varsa.cunku bu adam eninde sonunda bosar seni bari o bosamadan sen bosa onu

siz öbür kadınla neden muhatap oluyorsunuz?sizin muhatabınız eşiniz.bugün o kadın olur yarın başka bir kadın.diğer kadının kocasının midesi geniş olabilir bu onların sorunu;peki siz böyle çarpık ilişkileri sineye çekmeyi düşünüyor musunuz?
Kadınla oturup kalkmişliğimiz var çünkü birde kadına söylediklerini duyunca şaşirdim kadında bana iyi ki geldin bile dedi ortada 2 magdur kadın gibi olduk ben avukata gittim ama ilk sorusu seviyormusun oldu evet deyince beyninde bitir öyle gel dedi avukat boşanma aşamasinda siz yine beraber olursunuz fln dedi

Kadınla oturup kalkmişliğimiz var çünkü birde kadına söylediklerini duyunca şaşirdim kadında bana iyi ki geldin bile dedi ortada 2 magdur kadın gibi olduk ben avukata gittim ama ilk sorusu seviyormusun oldu evet deyince beyninde bitir öyle gel dedi avukat boşanma aşamasinda siz yine beraber olursunuz fln dedi
Anlaşılan kadının canı gönül eğlencesi istedi(evli olup da böyle olan kadınları Allah bildiği gibi yapsın) ama eşiniz kadına kendini fena kaptırınca iş çığrından çıktı bu defa kadın baktı ki adı ahlaksıza çıkıyor geri adım atarak mağdur edebiyatına yattı.Kadın ahlaksız.

Eşiniz şu an ona kör kütük aşık.Kadını unutması için sabırlı olmanız gerekecek.Allah kolaylık versin

hay bu erkeklerin doyumsuzluğuna.. ahlaksız kadınların ki de komşunun tavuğu komşuya kaz görünür misal. rezalet. olan çocuklarla anasına oluyor. boşan desem bi dert demesem bi dert. ama nası sürdüreceksin böyle

Dogru soylemis avukat
Baksana ..baskasina asik oldum diyen adami seviyorsun hala.

Avukatin dedigi gibi sen bosanma asamasinda affedersin nasil olsa

O yuzden affeceksen bile biraz sürundur gozunu seveyim
Hemen affetme yaa

Siz de diyemediniz mi avukata “Seviyor olabilirim, ana benim ahlak anlayışıma bu durum sığmaz, beynimde bu evlilik bitti zaten, oluru yok, ayrılacağım, kesin kararım!”.

Ne güzel, eşiniz mağdur, o kadın mağdur, kocası mağdur, siz mağdur! Suçlu da biz oluruz birazdan, boşan dediğimiz için!

öbür kadın da utanmadan çocuklarının,eşinin yüzüne bakacak.Rezil insanlar

Dogru soylemis avukat
Baksana ..baskasina asik oldum diyen adami seviyorsun hala.

Avukatin dedigi gibi sen bosanma asamasinda affedersin nasil olsa

O yuzden affeceksen bile biraz sürundur gozunu seveyim
Hemen affetme yaa
Affetmicem aynen bundan sonra inceldiği yerden kopar gider nasilsa daha fazla ne kadar acıtır ona bakicam değmiyeceğini düşündüğüm an bitecek zaten beynimde

Siz de diyemediniz mi avukata “Seviyor olabilirim, ana benim ahlak anlayışıma bu durum sığmaz, beynimde bu evlilik bitti zaten, oluru yok, ayrılacağım, kesin kararım!”.

Ne güzel, eşiniz mağdur, o kadın mağdur, kocası mağdur, siz mağdur! Suçlu da biz oluruz birazdan, boşan dediğimiz için!
Asla boşanmayi çok düşündüm avukata hava almaya gitmedim sonuçta ben beynimde bitirmeye çalişiyorum anliyormusunuz

İlişkileri 3 aydır devam ediyor 1.ayında yakalandılar zaten. İşte seviyorum salak gibi hala eşimede dedim midesizsin sen die çok bağırdım çağırdım
Midesiz olanın eşiniz olduğuna emin misiniz? Maşallah genişlik bakımından siz de Konya ovası gibisiniz.

X