-
- Konu Sahibi Sedef savur
Çok doğru yoldasın aynen devam et !!! Üç kelimeyi yan yana getirip yazmayı beceremiyorsun ama el âlemin resmi nikahlı kocası ile birlikte oluyorsun. Hayatta karma denilen bir olay var. Adamda sen de o kadıncağıza yaşattığınızı yaşamadan ölmeyinMerhaba arkadaşlar evli biriyle beraberim birbrimizi çok seviyoruz ... Ve onun eşi hep problem yaratiormus die aldatiormus onu benle tanıştı gerçektende çok iyi biri benim bir çocuğum eşimi kaybettim iki sene önce şuan tanıştığım kişi benle çocuğuma sahip cikior evde açtı bana biliorum evli biriyle olmak yanlış birşey ama biz gizlice dinen nikah kıydı seviyoruz birbrimizi sizce arkadaşlar doğrumu ??aranızda böyle olanlar yazabilirmi lütfen
Aaa Büyüyü bozdun ama, şimdi kafasına takacak bunu (konusahibi)Gizlice dini nikah diye birsey yok onu da soyleyim.
-Nasılsınız?Merhaba arkadaşlar evli biriyle beraberim birbrimizi çok seviyoruz ... Ve onun eşi hep problem yaratiormus die aldatiormus onu benle tanıştı gerçektende çok iyi biri benim bir çocuğum eşimi kaybettim iki sene önce şuan tanıştığım kişi benle çocuğuma sahip cikior evde açtı bana biliorum evli biriyle olmak yanlış birşey ama biz gizlice dinen nikah kıydı seviyoruz birbrimizi sizce arkadaşlar doğrumu ??aranızda böyle olanlar yazabilirmi lütfen
Problem mi yaratio muş?Merhaba arkadaşlar evli biriyle beraberim birbrimizi çok seviyoruz ... Ve onun eşi hep problem yaratiormus die aldatiormus onu benle tanıştı gerçektende çok iyi biri benim bir çocuğum eşimi kaybettim iki sene önce şuan tanıştığım kişi benle çocuğuma sahip cikior evde açtı bana biliorum evli biriyle olmak yanlış birşey ama biz gizlice dinen nikah kıydı seviyoruz birbrimizi sizce arkadaşlar doğrumu ??aranızda böyle olanlar yazabilirmi lütfen
üç gün sonra açtığı evi karşılamayınca ne yapacaksın? Yeni bi tane daha çocuk yapıp ikisiyle ortada kalma sonraaldatiormus onu benle
Aşkınız çok büyük, siz birbiriniz için yaratılmışsınız (!)Merhaba arkadaşlar evli biriyle beraberim birbrimizi çok seviyoruz ... Ve onun eşi hep problem yaratiormus die aldatiormus onu benle tanıştı gerçektende çok iyi biri benim bir çocuğum eşimi kaybettim iki sene önce şuan tanıştığım kişi benle çocuğuma sahip cikior evde açtı bana biliorum evli biriyle olmak yanlış birşey ama biz gizlice dinen nikah kıydı seviyoruz birbrimizi sizce arkadaşlar doğrumu ??aranızda böyle olanlar yazabilirmi lütfen
Canim sende inandinmi evli sevgilinin yalanina?Inanki o karisiylada yatiyo duruyo bir guzelce senide idare ediyor konun fake degilse tabiMerhaba arkadaşlar evli biriyle beraberim birbrimizi çok seviyoruz ... Ve onun eşi hep problem yaratiormus die aldatiormus onu benle tanıştı gerçektende çok iyi biri benim bir çocuğum eşimi kaybettim iki sene önce şuan tanıştığım kişi benle çocuğuma sahip cikior evde açtı bana biliorum evli biriyle olmak yanlış birşey ama biz gizlice dinen nikah kıydı seviyoruz birbrimizi sizce arkadaşlar doğrumu ??aranızda böyle olanlar yazabilirmi lütfen
Sevgilinizin ismi Volkanmi acaba hikaye tanidik geliyordaBen istemedim cnm bnm ama çok ters tepki aldım herkeze şuan buyuk konuştu herkzn başına gelebilir
siz Volkan beyin nesi oluyosunuz vxvxvSevgilinizin ismi Volkanmi acaba hikaye tanidik geliyorda