- 19 Mayıs 2020
- 46.373
- 207.487
-
- Konu Sahibi Sedef savur
Karısını aldatacak, gizli işler çevirecek, Allah'ı bile kandırdığını sanacak tıyniyette bir herif kimseye bedava lokma vermez afedersin. Acıyomuş yazıkmış. Geçsinler o işleri.Şu var ya o kadar net bisey ki asla ilişkimiz yok yalanı. Kadın isterse her türlü cinsellik vardır her ilişkiderutini bu zaten adamın nikahlı karısı. kendileri de gayet iyi biliyorlar da işte umut fakirin ekmeği
Yorum yapmaya bile değmez bir konuMerhaba arkadaşlar evli biriyle beraberim birbrimizi çok seviyoruz ... Ve onun eşi hep problem yaratiormus die aldatiormus onu benle tanıştı gerçektende çok iyi biri benim bir çocuğum eşimi kaybettim iki sene önce şuan tanıştığım kişi benle çocuğuma sahip cikior evde açtı bana biliorum evli biriyle olmak yanlış birşey ama biz gizlice dinen nikah kıydı seviyoruz birbrimizi sizce arkadaşlar doğrumu ??aranızda böyle olanlar yazabilirmi lütfen
Böyle her yanlışa bir kılıf uydurup o yanlışa da dini alet etmek.... Bilemiyorum insan söyleyecek söz bulamıyor. Dini nikahınız zaten kabul olmaz. Çünkü diğer kadının rızası yok buna. Bunun birçok şartı var. Öyle her önüme geleni nikahlayabilirim bu dinde var diyenler dine kurban olsunlar.Merhaba arkadaşlar evli biriyle beraberim birbrimizi çok seviyoruz ... Ve onun eşi hep problem yaratiormus die aldatiormus onu benle tanıştı gerçektende çok iyi biri benim bir çocuğum eşimi kaybettim iki sene önce şuan tanıştığım kişi benle çocuğuma sahip cikior evde açtı bana biliorum evli biriyle olmak yanlış birşey ama biz gizlice dinen nikah kıydı seviyoruz birbrimizi sizce arkadaşlar doğrumu ??aranızda böyle olanlar yazabilirmi lütfen
Ben varım canım. Sormak istediğin birşey varsa yanıtlayabilirim.aranızda böyle olanlar yazabilirmi lütfen
aynen insan utanır da bir de buraya gurur duyar gibi yazmaz.Konu fake diye bağırıyor
sadece şunu dicem eşini aldatan biri nasıl çok iyi biri oluyo ? eşini altadan sizide aldatır. yaptığınız tabikide yanlışMerhaba arkadaşlar evli biriyle beraberim birbrimizi çok seviyoruz ... Ve onun eşi hep problem yaratiormus die aldatiormus onu benle tanıştı gerçektende çok iyi biri benim bir çocuğum eşimi kaybettim iki sene önce şuan tanıştığım kişi benle çocuğuma sahip cikior evde açtı bana biliorum evli biriyle olmak yanlış birşey ama biz gizlice dinen nikah kıydı seviyoruz birbrimizi sizce arkadaşlar doğrumu ??aranızda böyle olanlar yazabilirmi lütfen
TerbiyesizMerhaba arkadaşlar evli biriyle beraberim birbrimizi çok seviyoruz ... Ve onun eşi hep problem yaratiormus die aldatiormus onu benle tanıştı gerçektende çok iyi biri benim bir çocuğum eşimi kaybettim iki sene önce şuan tanıştığım kişi benle çocuğuma sahip cikior evde açtı bana biliorum evli biriyle olmak yanlış birşey ama biz gizlice dinen nikah kıydı seviyoruz birbrimizi sizce arkadaşlar doğrumu ??aranızda böyle olanlar yazabilirmi lütfen
Acayip sinirlendim okurkenaynen insan utanır da bir de buraya gurur duyar gibi yazmaz.
Yaptığınız o kadar yanlışli,bunu soylemekle anlatamam sanırım.neden evli bir erkek! O coluk cocuğun ve karısının hakkı ve vebali üzerinizden nasıl atıcaksınız.sizde bir kadınsıznı? Bildiğini metressiniz,adam sizi sevse zaten karısını bırakır sızı alırdı.ama sizin gibi salaklar varken erkeklerde oh kısssDoğru. Aferin devam et mükemmel yoldasin
İroni (!) Olduğunu anlamadınız mı gerçektenYaptığınız o kadar yanlışli,bunu soylemekle anlatamam sanırım.neden evli bir erkek! O coluk cocuğun ve karısının hakkı ve vebali üzerinizden nasıl atıcaksınız.sizde bir kadınsıznı? Bildiğini metressiniz,adam sizi sevse zaten karısını bırakır sızı alırdı.ama sizin gibi salaklar varken erkeklerde oh kısss
İroni (!) Olduğunu anlamadınız mı gerçekten artık neyse,
Ironıde olsa valla ben kendimi metres yerıne koymaktan ar ederim.İroni (!) Olduğunu anlamadınız mı gerçekten
Kimse m.tresleri savunmuyor burada. Okuduğunuzu anlıyor musunuz gerçekten?Ironıde olsa valla ben kendimi metres yerıne koymaktan ar ederim.
Gizlice kıyılan nikah geçersiz nikahın amacı zaten duyurmak. Sen de metressin o adamın kapatması yani.Merhaba arkadaşlar evli biriyle beraberim birbrimizi çok seviyoruz ... Ve onun eşi hep problem yaratiormus die aldatiormus onu benle tanıştı gerçektende çok iyi biri benim bir çocuğum eşimi kaybettim iki sene önce şuan tanıştığım kişi benle çocuğuma sahip cikior evde açtı bana biliorum evli biriyle olmak yanlış birşey ama biz gizlice dinen nikah kıydı seviyoruz birbrimizi sizce arkadaşlar doğrumu ??aranızda böyle olanlar yazabilirmi lütfen
Ayh hxhxh abartmadan ölecezIronıde olsa valla ben kendimi metres yerıne koymaktan ar ederim.