Evli birine aşık olmak

adama sütten çıkmış ak kaşık diyen tek bir kişi bile olmadı, uydurmayın. konuyu açan sizsiniz insanlara size yazıyorlar, adam açmış olsa ona söylerlerdi söylenecekleri. ki adama neler sayılmış k.nsız, şer.fsiz, a.ağılık k.pek vs vs vs.
sizin yanlıştan dönmelik bir durumunuz yok hanımefendi, bile isteye yaptığınız bir şey var ve pişmanlığınız da buradan bakınca hiç samimi durmuyor üzgünüm.

Milletin burada bana saymaları hoşuma gidiyor. Bi konu açayım da insanlar bana saysın istiyordum. Ya siz ne diyorsunuz? Samimi durması için ne yapmalıydım. Te allahım ya bi gidin lütfen

Milletin burada bana saymaları hoşuma gidiyor. Bi konu açayım da insanlar bana saysın istiyordum. Ya siz ne diyorsunuz? Samimi durması için ne yapmalıydım. Te allahım ya bi gidin lütfen
kimseyi konudan kovma gibi bir yetkiye sahip değilsiniz, bunun için de üzgünüm :) samimi durması için yapabileceğiniz bir şey de yok maalesef, üzüntünüz de samimi olsaydınız kurduğunuz cümleler bambaşka olurdu.
neyse zaten hayatınız yeterince kaymış, allah yardım etsin.

İyi günler

Böyle insanlar yüzünden diyeceğine eşini iyi tanı öyle evlen. Sen algılayamamışsın galiba. Adam zaten düzenli aldatan biriydi. Hep kadınlar suçlu zaten. Hırsızın hiç suçu yok!

adam düzenli aldatan biriydi ne demektir ya. karaktersizliğini bile bile lades demişsin bacım karısı öğrenene kadar devam o zaman. O zaman da adam kadına bir dünya yalan uydurur bir anlık bir şeydi hiç sevmedim ki ben seni çok seviyorum senin tırnağın olamaz diye. Sen de gururunu kendi özsaygını ayaklar altına aldığınla kalırsın.

Karısınla yıllardır cinsel sorunları var ammaaa 1yasında da kızı var..nasıl olmuş acaba o çocuk..klasik erkek yalanları..eşini aldatan tüm seref yoksunları bu yalanları hep söylerler..mutsuzum..sevmeden evlendim..gibi gibi...çocugu nasıl yapmış bir sorsana ...

Kusur abakma ama kotu elestirecem seni yazini okurken agladim biliyormusun bi an seni o kadim sandim ama evli olmaman ve karsidaki adamn yeni cocugunun olmasi aradaki fark kocam bize 10 saatlik uzakliktaki bir kadunla iliski yasiyor 2 cocugum var kadinda evli ve okdar ahlaksiKi kac sefer telefonda uyarmama ragmen birakmadi kocasina delilleei gonderecegimi soyledim ama kadin arlanmaz o.... Nun teki kusura bakma o serefsiz karisiyla mutsuzsa ayrilir istedigi boku yer o kadinin sucu ne hem yenicocuklari olmus bu cocuk nerden gelmis acaba adam karisiyla cinsel sorunlar yasiyorsa cok benziyor anlattiklariniz erkeklerin doyumsuzlugu oluyor esimle cinsel problemlerim var oldu canim oldu doyumsuz pislik o adamda benim kocam da yaziklar olsun yuva yikanin yuvasi olmaz

Merak etme canım. Üzülme de
kimse
Yasattığıni yaşamadan ölmeyecek..

Evli biri 5ay sana destek olurken başta bu işi bitirmemissin. Ne demek yahu evli adam bana destek olacak. Buna izin verdigin icin aslinda tam olarak oyle bir insanmissin. Aşik pat diye olunmaz. Onunla bir seyler yasamayi seçmissin. Seçtikten sonraki aşkin seni masum yapmaz. Adam zaten pislikmis ama sen de az degilsin. Tahammul edemedigim tek konu bu. Neden kendinize sayginiz yok. Neden baska bir bebegin babasiylasiniz. Bosansaydi??
Neden insanlar bosanmayi normal kabul edemiyor.
O karisi namusu sen meşkisin. Bunu kendine yapmamalisin.

Canim! Cok uzuldum sana. Guclu ol aglama. Kendi basina ayakta durma imkanin yok mu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…