- 12 Şubat 2009
- 3.122
- 1.709
- 373
- 36
- Konu Sahibi Lastromance ii
-
Onurlu duruşunu taktir ettimKesinlikle. Ustelik yilisik bi yapim da yoktur aksine sinirliyimdir ama guleryuzluyumdur yani. Kaynanam bile soyler. Ama bu biraz parasi olan erkek musvetteleri hemen metres pesinde. O babam yasindaki adama kizdim da bana dediki. " istesem bi geceligine bilmem kac para verir istedigimi yaparim sana yaklasmamda ki maksat tamamen farkli " dedi. Ama yer miyim ? Gerizekali ya bak nasil sinirlendim. Bi kere de aksam 12.30 dan sonra yaziyor. Dedim "falanca bey siz niye bana surekli bu saatlerde yaziyosunuz. Kariniz uyuduktan sonra daha mi rahat oluyor. "
Ustelik cemaat mi dersiniz tarikat ki dersiniz eslerine carsafsiz cikmayacaksiniz zihniyetinde insanlar mi dersiniz. Harami helali bilirler mi dersin. Ne arasaniz var. Yani demedigimi de birakmiyorum ama pes etmiyolar. Mesela whatsupp a foto koyayim (is telim) guzelsin anladim nasilsin napiosun .yine cok guzelsin. Asure koyayim ooo canim cekti benimkini de ayirrsin. Artik kartondan bi tip koydum hic bisey de paylasmiyorum.
Pes etmedikleri icin bazi duygu boslugunda olanlar da malesef bu tarz sifatsizlara inaniyorlar. Gerci bende bosluktaydim ama Allah korudu sukur.
Kansak da bi duygusallik yasasak ziyan olup gidecez . Biseyler yasamak degil de boyle adamlarin zevkleri icin (duygusal ya da bedeni) kenarda durmak cok onur kirici.
Herkes hata yapar kesinlikle kimsehi kinamiyorum ben de belki dusebilirdim o hatalara cunku oyle boyle degildi duygusal boslugum ama Rabbim duseni kurtarsin ne diyim.
Simdi bi sert konusuyorum. "Cilisinbiyyin hiyirdir bi hiti mi yiptim" "hayir o kadar insanlar ugrasiyorum ki mazur gorun neydi sizin konu" diyorum. Al sana guleryuz ..
Meslektas bireysele de gecsen bu sefer ordaki erkekler de bulasik olurlar Allah yardimciniz olsun.
Cok doluymusum ne yazdim behhh:)))
Kesinlikle. Ustelik yilisik bi yapim da yoktur aksine sinirliyimdir ama guleryuzluyumdur yani. Kaynanam bile soyler. Ama bu biraz parasi olan erkek musvetteleri hemen metres pesinde. O babam yasindaki adama kizdim da bana dediki. " istesem bi geceligine bilmem kac para verir istedigimi yaparim sana yaklasmamda ki maksat tamamen farkli " dedi. Ama yer miyim ? Gerizekali ya bak nasil sinirlendim. Bi kere de aksam 12.30 dan sonra yaziyor. Dedim "falanca bey siz niye bana surekli bu saatlerde yaziyosunuz. Kariniz uyuduktan sonra daha mi rahat oluyor. "
Ustelik cemaat mi dersiniz tarikat ki dersiniz eslerine carsafsiz cikmayacaksiniz zihniyetinde insanlar mi dersiniz. Harami helali bilirler mi dersin. Ne arasaniz var. Yani demedigimi de birakmiyorum ama pes etmiyolar. Mesela whatsupp a foto koyayim (is telim) guzelsin anladim nasilsin napiosun .yine cok guzelsin. Asure koyayim ooo canim cekti benimkini de ayirrsin. Artik kartondan bi tip koydum hic bisey de paylasmiyorum.
Pes etmedikleri icin bazi duygu boslugunda olanlar da malesef bu tarz sifatsizlara inaniyorlar. Gerci bende bosluktaydim ama Allah korudu sukur.
Kansak da bi duygusallik yasasak ziyan olup gidecez . Biseyler yasamak degil de boyle adamlarin zevkleri icin (duygusal ya da bedeni) kenarda durmak cok onur kirici.
Herkes hata yapar kesinlikle kimsehi kinamiyorum ben de belki dusebilirdim o hatalara cunku oyle boyle degildi duygusal boslugum ama Rabbim duseni kurtarsin ne diyim.
Simdi bi sert konusuyorum. "Cilisinbiyyin hiyirdir bi hiti mi yiptim" "hayir o kadar insanlar ugrasiyorum ki mazur gorun neydi sizin konu" diyorum. Al sana guleryuz ..
Meslektas bireysele de gecsen bu sefer ordaki erkekler de bulasik olurlar Allah yardimciniz olsun.
Cok doluymusum ne yazdim behhh:)))
Ailem gönderiyor ve yükseğe başlamadan önce çalıştım birikmişim var biraz.
Tamam da arkadaşım ben bankacıyım bak öğrenciye hangi banka kredi veriyormuş bana da söyler misin cidden merak ediyorum zira.
Nasil ya ?Bireyselde de bitmiyor ama nispeten azaldı, whats up a asla resim falan koymuyorum dediğinizi yaşadım ben de çünkü, bomboş bir profil resmi ve kurumsal hat olduğunu ve mesai saatlerini belirten notum var...Olmadı engelliyorum...
Benimde çok şükür eşimle sıkıntılı olduğum dönemde bunlara kanmadım, yoksa bu insanlar hemen bir boşluktan yararlanayım derdinde...
Bunu yapanlar koskoca devlet kurumlarının müdürleri falan da oluyor...Ben müdürüme rest çektim kaç defa ben pazarlamaya gitmem, adam kendimi pazarlamaya geldiğimi düşünüyor diye.
Müdürümün yanında dediğinizi yapan oldu, malı mülkünü metresini, isterse neler yapabileceğini anlatıp, isterse beni satın alırmış bilmem ney. Müdür gık demedi müşteriye o kadar sinir oldum ki, neymiş büyük müşteriymiş. Olmaz olsun. Zaten adam bizimle çalışmadı istediğini alamadı zira:)
Gittiğim firmalarda da bazı meslektaşlarımın hoş olmayan davranışlarını gördüm, yalan değil...Allah şaşırtmasın.
Akbank ihtiyaç kredisi.
Bu arada o adam da bankacı.
Nasil ya ?
Mudurunuzun yaninda bunu soyleyen oldu mu. Allah im sana geliyorum. Pislige bak sen ya. Kendinde ki guvene bak. Nasil sinirlendim. Rezil insan.
Bende mesai saati notu paylastim ama anlayana ! Acmiyorum teli.
Ben tam olarak bankacilik degilim sigortacilik bolumundeyim ama bankalarla cok isimiz oluyor diye oyle dedim. Inanin Allah sabir versin size. Ne diyim. Gercekten iyi dayaniyorsunuz.
Mudurunuzden de hoslanmadim. Buyuk musteriymis. Pislige bak. Onun buyuklugu benim onurumu ezecek kadar buyuk degil . Gercekten para insanlari ne kadar degistiriyor ve kucultuyor.
Mudurunuzle araniz nasil o gunden sonra
Galiba cok icime atmisim. Siz bi soylediniz ben bin soyledim. K bakmayin kafa sisirdiysem . Neyse Allah korusun yolumuzu acik etsin ne diyim .Bu dediğim olay 5 sene önce falan oldu, şu an onun üstüne bir çok müdür değiştirdim, o müdür de emekli oldu zaten...İşte karakterleri bu kadar bazılarının.
Beraber olduğunuz kişi bankacı, benim sicilim bozuk diye size kredi çektirdi öyle mi, hem de öğrenci olduğunuz halde? Doğru mu anladım? Eğer doğruysa ona göre yazacaklarım var.
Beraber olduğunuz kişi bankacı, benim sicilim bozuk diye size kredi çektirdi öyle mi, hem de öğrenci olduğunuz halde? Doğru mu anladım? Eğer doğruysa ona göre yazacaklarım var.
Allah kahretsin onu ,borcu bitirdi mi?lütfen bitirdi de.adam hem kel hem fodulMalesef, yüksek lisansa başlamadan önce iyi bir işte kendi halime çalışıyordum kimseye yük olmadam sonra yüksek lisansa başlama kararı aldım. Zaten o evrede oldu ne olduysa yani işimden ayrılıp okula gelince. 6 ay önce bem buna 5 binlira verdim. 1 ay sonra geri ödedi. 2 ay sonra falan da önceki borcunu ödediği için güvenip kredi çektim. Kendisi bir devlet bankasında bölgede bireysel portföy yöneticisi.
Allah kahretsin onu ,borcu bitirdi mi?lütfen bitirdi de.adam hem kel hem fodul
Seni döve döve pisikolga götürmek lazim
Malesef, yüksek lisansa başlamadan önce iyi bir işte kendi halime çalışıyordum kimseye yük olmadam sonra yüksek lisansa başlama kararı aldım. Zaten o evrede oldu ne olduysa yani işimden ayrılıp okula gelince. 6 ay önce bem buna 5 binlira verdim. 1 ay sonra geri ödedi. 2 ay sonra falan da önceki borcunu ödediği için güvenip kredi çektim. Kendisi bir devlet bankasında bölgede bireysel portföy yöneticisi.
Yeni bakabiliyorum yazdıklarınıza, Akbank demiştiniz, devlet bankası mı o banka? Bu bir.
Ben de bankacıyım, hangi bankacı günde 5 saat biriyle konuşabilir, ne vakti vardır ne enerjisi, nasıl bankacı bu allasen. Bu iki.
Bu adam tamamen dolandırıcı, bu üç.
Sizin yazdıklarınız da çok dengesiz,
birbirine uymuyor, bu dört.
Hayır kendi devlet bankasında çalışıyor. Krediyi akbanktan aldım. Kendi çalıştığı bankadan değil. Ayrıca şubelerle yapacağı işleri benim boş vaktime kadar yetiştirip sonrasında konuşuyorduk. Şubeye diye çıkıp işlerini erken halledip dışarıda benimle konuşuyordu.
hayır ben, birinin, 'düşün şu evli erkeklerin peşinden' demesine takıldım... hadi 'şu evli erkeklere yüz vermeyin prim vermeyin' desen anlarım da...
neyse bi şey demiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?