Evli birine aşık olmak

Onurlu duruşunu taktir ettim

Bireyselde de bitmiyor ama nispeten azaldı, whats up a asla resim falan koymuyorum dediğinizi yaşadım ben de çünkü, bomboş bir profil resmi ve kurumsal hat olduğunu ve mesai saatlerini belirten notum var...Olmadı engelliyorum...

Benimde çok şükür eşimle sıkıntılı olduğum dönemde bunlara kanmadım, yoksa bu insanlar hemen bir boşluktan yararlanayım derdinde...

Bunu yapanlar koskoca devlet kurumlarının müdürleri falan da oluyor...Ben müdürüme rest çektim kaç defa ben pazarlamaya gitmem, adam kendimi pazarlamaya geldiğimi düşünüyor diye.

Müdürümün yanında dediğinizi yapan oldu, malı mülkünü metresini, isterse neler yapabileceğini anlatıp, isterse beni satın alırmış bilmem ney. Müdür gık demedi müşteriye o kadar sinir oldum ki, neymiş büyük müşteriymiş. Olmaz olsun. Zaten adam bizimle çalışmadı istediğini alamadı zira:)

Gittiğim firmalarda da bazı meslektaşlarımın hoş olmayan davranışlarını gördüm, yalan değil...Allah şaşırtmasın.

Nasil ya ?
Mudurunuzun yaninda bunu soyleyen oldu mu. Allah im sana geliyorum. Pislige bak sen ya. Kendinde ki guvene bak. Nasil sinirlendim. Rezil insan.
Bende mesai saati notu paylastim ama anlayana ! Acmiyorum teli.
Ben tam olarak bankacilik degilim sigortacilik bolumundeyim ama bankalarla cok isimiz oluyor diye oyle dedim. Inanin Allah sabir versin size. Ne diyim. Gercekten iyi dayaniyorsunuz.
Mudurunuzden de hoslanmadim. Buyuk musteriymis. Pislige bak. Onun buyuklugu benim onurumu ezecek kadar buyuk degil . Gercekten para insanlari ne kadar degistiriyor ve kucultuyor.
Mudurunuzle araniz nasil o gunden sonra

Bu dediğim olay 5 sene önce falan oldu, şu an onun üstüne bir çok müdür değiştirdim, o müdür de emekli oldu zaten...İşte karakterleri bu kadar bazılarının.

Bu dediğim olay 5 sene önce falan oldu, şu an onun üstüne bir çok müdür değiştirdim, o müdür de emekli oldu zaten...İşte karakterleri bu kadar bazılarının.
Galiba cok icime atmisim. Siz bi soylediniz ben bin soyledim. K bakmayin kafa sisirdiysem . Neyse Allah korusun yolumuzu acik etsin ne diyim .

Beraber olduğunuz kişi bankacı, benim sicilim bozuk diye size kredi çektirdi öyle mi, hem de öğrenci olduğunuz halde? Doğru mu anladım? Eğer doğruysa ona göre yazacaklarım var.

Malesef, yüksek lisansa başlamadan önce iyi bir işte kendi halime çalışıyordum kimseye yük olmadam sonra yüksek lisansa başlama kararı aldım. Zaten o evrede oldu ne olduysa yani işimden ayrılıp okula gelince. 6 ay önce bem buna 5 binlira verdim. 1 ay sonra geri ödedi. 2 ay sonra falan da önceki borcunu ödediği için güvenip kredi çektim. Kendisi bir devlet bankasında bölgede bireysel portföy yöneticisi.

Beraber olduğunuz kişi bankacı, benim sicilim bozuk diye size kredi çektirdi öyle mi, hem de öğrenci olduğunuz halde? Doğru mu anladım? Eğer doğruysa ona göre yazacaklarım var.

Kaç gündür görüşmüyorum, her yerden engelli, telefonum samsung olduğu için aramaları engelli olsa da görünüyor. Bi şekilde kendimi korumaya çalışıyorum.

Allah kahretsin onu ,borcu bitirdi mi?lütfen bitirdi de.adam hem kel hem fodul
Seni döve döve pisikolga götürmek lazim

Adamin karisina yasattiklarinizi bir gun siz de yasarsaniz anlarsiniz yaptiginizin ne denli yanlis oldugunu... Karma ya da eden bulur ne derseniz deyin adina ama inaniyorum ki aradan yillar da gecse Allah kim ne yaptiysa karsiligini veriyor. Bence hemen yanlisinizdan donun... Yazik degil mi o kadina o gunahsiz yavruya? Aynisini kocaniz size yapsa ne hissederdiniz hic mi dusunmuyorsunuz...

hayır ben, birinin, 'düşün şu evli erkeklerin peşinden' demesine takıldım... hadi 'şu evli erkeklere yüz vermeyin prim vermeyin' desen anlarım da...
neyse bi şey demiyorum..

emin ol evinde karısı çocuklarıyla mutlu mesutdur,size eksi yönlerini gösteriyor belkide hiç öyle bir şey yok,sevmediği ,cinsellik yaşayamadığı bir kadından adam çocuk yapmaz,sizinle görüşürken kadın hamileymiş hesabını siz yapın artık ,bence bir an önce silkelenip kendinize gelin ,birde hamile falan kalırsınız maazallah

Yeni bakabiliyorum yazdıklarınıza, Akbank demiştiniz, devlet bankası mı o banka? Bu bir.

Ben de bankacıyım, hangi bankacı günde 5 saat biriyle konuşabilir, ne vakti vardır ne enerjisi, nasıl bankacı bu allasen. Bu iki.

Bu adam tamamen dolandırıcı, bu üç.

Sizin yazdıklarınız da çok dengesiz, birbirine uymuyor, bu dört.

Hayır kendi devlet bankasında çalışıyor. Krediyi akbanktan aldım. Kendi çalıştığı bankadan değil. Ayrıca şubelerle yapacağı işleri benim boş vaktime kadar yetiştirip sonrasında konuşuyorduk. Şubeye diye çıkıp işlerini erken halledip dışarıda benimle konuşuyordu.

Bana özelden bulunduğun ili yazar mısın? Tanıyor olabilirim çünkü. İstersen diğer detayları da yaz, araştırma yapabilirim.

hayır ben, birinin, 'düşün şu evli erkeklerin peşinden' demesine takıldım... hadi 'şu evli erkeklere yüz vermeyin prim vermeyin' desen anlarım da...
neyse bi şey demiyorum..

benim de hatam var evet ama adam sütten çıkmış ak kaşık! Nedense bu gibi durumda ayartan hep kadın oluyor. Ben buraya içimi döküp doğru olanı yapmaya çalışıyorum. Ama bşr kaç kişi dışındakiler benim pişmanlığımı anlamak yerine bu yanlıştan dönmem için yardımcı olmak yerine kendilerince(!) Hakaret ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…