Canım. Rabbim ilk önce Allah korkusu olan sonrada eşine saygısı sevgisi sadakati olan insanlardan eylesin eşlerimizi ve bizi. Anlattıklarına bakılırsa eşin yanlışa düşmüş gidiyor. Battıkça da batıyor. Ayrılma kararı veya birleşip kocanın yaptıklarını görmezden gelme kararı senin kendine olan saygını da belirleyecek. Hakkında hayırlısı olsun.
Siz niye ölüyorsunuz, biri ölecekse suçlu olan ölsün, siz değil. Çok bunaldıysanız boşayın kurtulun.
,Ne ölmek istiyosun ablacım değer mi hiç , bak senin bi evladın var canım , çıkar o düşünceyi aklından , kendine gel , her derdin bir çaresi vardır .
asla mıdem almıyor annemlere gore bı kere affedeyım
sadece ıcmıs ılk başlarda boyle dıyordu sımdı kıvırıyor
Döndüğünde biraz daha düzgün yazarsan iyi olur genelde yazıklarını ben okumakta zorlanıyorum
Biyerden sonra anlasilmiyor.
Napcanizi bilemem su saatten sonra ama dikkatimi ceken esinin arkadasiyla konusman adamin da acik acik anlatmasi sen benim kizim sayilirsin felan.
esinizden duyduklarinla veya tugceyle konustuktan sonra bisey yapmiyossan arkadasiyla konusman tuhaf.
Sen adami yatakta baska birkadinla yakalayana kadar, kocan asla itiraf etmeyecek, yancilarida kocani koruyacak. Sen yalanlarini yakaldikca geri vitese takmislar
uff ne bici yazmissiniz cok karisik , sonuca gelirsek tamamen rezillik yani adam seni aldatmis daha neyi kurcaliyorsunki kac kere yapmis kimle yapmis bilmem ne hic gerek yok adam seni aldatmis belki hep aldatiyordu yeni fark ettin.
Evet boşanırdım murdar olmuş kıl düşmüş o adama
Evli bir adam pavyona ahlaksizligindan gider canim
Sen kurcaladikca o Yeni senaryolar uretir
Yani bunun siz olsanız diye sorulacak bir tarafı yok ki,senin içinin almaması yeterli değil mi
Tabii ki ayrilirdim. Ayrica pavyona gidip yiyip icmiste degil. Insanlar her gittikleri yerdeki kisilerin telefonunu hemen kaydediyor mu ne alaka. Birseyler var ki kaydetmis.
Hepsini okuyamadım ama anladığım kadarıyla eşin yalancının teki zaten eskort şarı aratan bi Ada'm neden aratır meraktan baktım demelerine asla inanmam eşin hiç masum değil aldatmadım dediğine de nedense hiç inanasım gelmedi
Ayrılırdım
kusura bakma içimden sövdüm bile hem eşinize hem arkadaşına
adam pavyoncuysa gider
Bu çok normal ama bu siniri kendinizden değil hak edenden çıkarın. Üzmeyin kendinizi, o adam üzülmeyi hak ediyor, onu kötü hissettirin.bazen nefes alamıyorum cok sinirli ve gergınım
Ne düşünüyorsun peki
o dava acmayacak bellı ben acacagım asla unutamam sındıremem bunu