evli bır erkek pavyona ndn gıder?

Çok uzun yazmışsınız okuyamadım.
Ama başlığınızın cevabı çok açık: KAŞINDIĞI İÇİN.

Çok uzun yazmışsınız okuyamadım.
Ama başlığınızın cevabı çok açık: KAŞINDIĞI İÇİN.
kaşındığı için deil Bence boşanmak istediği için ooff bunaldım ya bu erkeklerin kötülüklerinden artık sende bizim gibi bekarlar zümresine katılma zamanın gelmişte geçiyo yani senin kocanın son kullanma tarihi geçmiş bacım at çöpe gitsin boşan ' bebenle mutlu mesut yasa pavyona giden kocanın kahrı çekilmez

konu sahibi ben değilim.
Boşanmak için önce evlenmem gerek.

Tovbe Estağfurullah evlilikten sogudum. Hergün ayni vakalar Allâh sonumuzu hayır eylesin !

Konu basligina cevap vereyim
Adam evlenmeden once degil cinsellik yasamak, kadin yuzu bile gormemistir , actir yani ,evlenince de icinde kalmistir ondan pavyona gitmistir

Ben hep eşime derim ki, eğer beni aldatırsan, malum organın kopsun diye. Vallahi eşin için de böyle diyesim geldi. Allah sana sabır versin. Sen karnındaki sabiyle uğraş, o şeyiyle. Sinir oluyorum

Hay Allah iyilini versin emi zaten biliyorum konu sahibinin sen olmadını gece gece beni gülmekten kırdın geçirdin bende konu sahibi eren berene demiştim canım benim
beni alıntılayıp söyleyince siz ben de bana dediniz sandım.

nedense bu ttarz olaylar ya hamilelikte ya loğusalıkta daha çok oluyor gibi.yani kk da okuduklarıma istinaden söylüyorum.kadınlara düşen kahır erkelere sefa ooh ne ala.hiç arkana bile bakma canım.

bı otele yemege gıdılmıs zaten col ıcılmıs ısrar etmısler cok işte sallama hepsı

asla mıdem almıyor annemlere gore bı kere affedeyım
sadece ıcmıs ılk başlarda boyle dıyordu sımdı kıvırıyor

o kadına da guvenemıyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…