Evli bir erkek neden başka bayanlarla görüşür mesajlaşır hala lütfen biri söylesin!!

Canim, cok üzüldüm. Ne kadar dogru demissin, bu adam benim yüzüme ahirette nasil bakacak demekle..
Bence sinavi kazanip ise girersen eger, sana olan tavirlari degisebilir.
Sana cok güveniyor belli ki.. Bu yanlis yapmaz bana diyor. Avucunun icindesin.
Cokta sakin ve sabirlisin masallah.. üstelik Allah'ini bilen birisin.. Gül gibi kadinsin.
Senden iyisini bulamaz ama bunu ne zaman anlar biliyormusun - burnu sürtünce.
Bence beyfendinin yoklugunu hissetmesi lazim.
Simdi sinavina gir kazan insAllah, isin olsun kendi ayaklarinin üstünde dur. Sonrada resti cek buna devam ederse. Bak nasil kapaniyor ayaklarina.
Ama insAllah, Rabbim yuvaniza en mükemmel huzuru verirde böyle seylere gerek kalmaz.

canım benim sıkıntımda en çok bana destek olan moral verenlerden biri sendin. Yapma böyle salma kendini birazcık sabret. Hemen bir karara varma önce dur düşün iyice olaylar bi yatışssın daha sonra kararını ver. Sen o yokkende vardın. En kötü ihtimalli bile düşünsen güçlü bir kadınsın sen herşeyden önce annesin sana muhtac olan bir kızın var salma kendini sabret.

sabret desem neye sabrediceksin onuda bilmiyorum aldatmasınımı vurdumduymazlığınımı ilgisizliğinimi yoksa dışarda el tutmayan kafasınımı imkanın var yada yok ailene aç konuyu gidebileceğin bir yerin varsa durma derim boşan çocuklar mutsuz bir ailesi olmasındansa mutlu bir annesi olmasını tercih ederler bence allah yardımcın olsun

sadece bencillik eşinin yaptığı..o kadarda çalışıyomuş hadi desem çok boş vakti var
ama şeytan girmesin bi kere kanına...
allah yardımcın olsun inşlhh yakın zamanda evine huzur mutluluk gelir

Rabbim kolaylık versin canım.eşin bu tavırları muskadan dolayı mı yapıyor yani? 5 senedir bu yüzden mi böyle bencil,ilgisiz.2 sene sonra tekrar kandil için aramış ya.arada görüşmüş mü peki hiç? telde kayıtlı değilse unutmamış mı? durduk yere nasıl aklına geldi ki?
yaklaşık 5 aydır bizimde sıkıntımız var ailemden yana.yanı muska sıkıntısı.günahını bile bile yapanları RABBıME havale ediyorum.çok zor şeyler canım gerçekten.işte bu yüzden günah haram dinimizde muska yapılması.ama bi kere kötü niyet için yaptıktan sonra düzelmiyor.aynı yoldan çaresine bakmadığın sürece.. eğer sırf muska yüzünden böyle ise tavırları canım sabredip herşeyin düzelmesi için dua edip gerekli yollara başvurmalısın.eğer muskadan değil ise...
kendini çok güzel ifade etmişsin.aynı şekild eşinlede görüş.anlat içindekileri.elbette ço bencil,merhametsiz davranmış.bir erkekte olması gereken en güzel hasletlerden biri merhamettir...yoksa çok zor.. boşluk var bi yerlerde..çocuk falanda var.canım sen kendinle ilgilen biraz.yapabildiğin kadar.canlandır hayatınızı.ancak o da boş durmamalı tabi.asıl sorun kendisinde çünkü.konuşarak ikna etmelisin.bu evliliğin böyle gitmeyeceğini.ister 1 kez ister 10 kez..hiç bir kadını aramasına mesaja tahammül etmyeceğini,gerekirse ayrılacağını kesin dille belirt..yalnız hatasını farkedip senin için uğraşması,çaba sarfetmesi halinde bunun aksi olacağını belirt.. mutsuzsa şuan..dışarıda teselli bulmak istediği için güzel çirkin farketmeyebilir.sanırım sırf bunalım ve sıkıntıdan bu yola başvurmuş.kendini salma sakın.o soğukluk falan inş.düzelir.yalnız çok ciddi konuşup karar almalısınız bence.boşanıp bi daha evlenmekte neyin nesi şuan canım arkadaşım.düzeltilebilecek gibi geliyor bana.herkesin bu konularda sabrı farklıdır.seni bu şekilde tahayyül ettiğim için bunları yazdım.inş.düzelir canım...

öncelıkle bugünkı sınavında başarılar cnm

Allah sana sabır versın
eşime güvenmıyorum demışsın evlılık güven olmadannasıl sürer yada sürer mı orası mechul
bıkere en başta cocuğunu düşün sonra kendını
eşinı sona sakla cunku sen napsan yap o bıldığını okur cınsten
ılgısız alakasız bıde pişkin
ne dıye aramış kızı bıde utanmasan ıtıraf edıo
bu büyüden deıl eşinin sorumsuzluğundan

öncelıkle bugünkı sınavında başarılar cnm

Allah sana sabır versın
eşime güvenmıyorum demışsın evlılık güven olmadannasıl sürer yada sürer mı orası mechul
bıkere en başta cocuğunu düşün sonra kendını
eşinı sona sakla cunku sen napsan yap o bıldığını okur cınsten
ılgısız alakasız bıde pişkin
ne dıye aramış kızı bıde utanmasan ıtıraf edıo
bu büyüden deıl eşinin sorumsuzluğundan

evet eşi çok fazla sorumsuz,bencil.hani o yüzdense diye ben takıldım.bizimde son zamanlarda sıkıntımız vardı bu konularda.eşimle değilde ailem...
kırıcı davranmış oldukça.elini tutmaması falan çok kırıcı rencide edici tavırlar..
biraz olgunluk lazım eşine.. :eek:lmaz:

evli bır erkek neden baska bayanlarla bırlıkte olur bunun yarısından cogu o evlı erkege goz kırpan bayanlarda tamamen erkeklerın dogasında zaten bu var ama karsıdakı o basıt kadınlarda bastan cıkartıyolar erkeklerde dayanamıyor bırde evlılıgınde bazı sorunlar varsa kayabılıyo ıste bu kadar...

çok üzüldüm durumuna allah yardımcın olsun ve kızının kaderi hayatı mutlu olur inşallah sen de bir an önce güzel bir işe girmeye çalış kreşli bir iş bulabilirsin boşan yada boşanma demek bize düşmez herkes kendi biliyor yaşadığını inşallah eşin bir an önce düzelir ve mutlu olursunuz
muskaya gelince bol bol dua et birde sirke derler evde temizlik yaparken sirkeli su ile yap eşinde sende sirkeli su ile yıkanın hatta kızını bile hem sirke dinç tutar vücudu

evet eşi çok fazla sorumsuz,bencil.hani o yüzdense diye ben takıldım.bizimde son zamanlarda sıkıntımız vardı bu konularda.eşimle değilde ailem...
kırıcı davranmış oldukça.elini tutmaması falan çok kırıcı rencide edici tavırlar..
biraz olgunluk lazım eşine.. :eek:lmaz:

ben büyüye ınanırım ama herseyıde ona bağlamak gercekten yanlış
sonucta dualarını edıyorlar büyüye ınandıkları kadar Allahın duaları kabul ettığınede ınanmaları lazım
zaman ve sabır dılıyorum

sorunlar her aılede olur ben cok yenı evlıyım ama her zamanda laylaylom gtmıyo
tartışmalar küslukler oluo
ama asla kırıcılık almıo küçük tartışmalar
mesela esım kendı sorumluluklarının farkında bende onun üstüne gtmıyorum
maç olayına gelınce ıkımızde maç hastasıyız o konuda hıc sorun yok
ama dedığım gıbı her sorunu her ılgıszlığıde büyüye bağlamak yanlış

eşi olgunluk göstercek zamanı coktan gecmış baksana kadına bı umut verıp sonra sınavdan sonra belkı gezerız demış
odun yaa resmen(kusura bakmada)
ne hakkı var o masum bebe ve karısını üzmeye
ama suç karsılıkle ben konu sahıbesınede kızıom kızı gelmış annem ıyı mısn basın ağrıyomuş demış mınık ellerıyle:sinifsinif:ben duygulandım
önce annelık görevını yerıne getrmesı lazım

Son düzenleme:
çok üzüldüm durumuna allah yardımcın olsun ve kızının kaderi hayatı mutlu olur inşallah sen de bir an önce güzel bir işe girmeye çalış kreşli bir iş bulabilirsin boşan yada boşanma demek bize düşmez herkes kendi biliyor yaşadığını inşallah eşin bir an önce düzelir ve mutlu olursunuz
muskaya gelince bol bol dua et birde sirke derler evde temizlik yaparken sirkeli su ile yap eşinde sende sirkeli su ile yıkanın hatta kızını bile hem sirke dinç tutar vücudu

canım sirke mi? ilk defa duydum.. nasıl yani? CADIARZU

muska falan bahane..

o ada sizi hiç sevemeiş aşık olmamaış.
evlenmiş olmak için güvenilir bir kadınla hayatını birleştirmiş olmak için evlenmiş. psikolojik bir bağlılık yaşamış amaa aşık olup kaybedersem korkusu yaşamamış BENCE!

siz onu sevmiş ciddiye almışsınız.kıyamamaışsınız.duygusal düşünmüşsünüz...

bu tür olaylar duya duya paronayak oldum. eşime hergün sorarım bugün bayanlarla konuştun mu? diye. hergün cvp alırım. en ufak gereksiz bir samimiyet selamlaşma bile savaş çıkarır. eşim şuan şüphe uyandrmıyor ama bu hiç yapmayacak anlamına gelmez. ben onunla sürekli ilgilenip gözünün içine bakarken o da bena deli dolu aşık davranırken yaparsa kalpten giderim heralde.
olmaz olmaz dememek lazım maleseff...:KK43:

bazı erkek bayanlarla konuşmaktan hoşlanır. bunu flört döneminde anlayıp görmeniz gerek. istisnasız.
eşime her zaman derim ablan ve annen dışında gereksiz samimiyet espiri konuşma istemem diye.. o sapıtmasa karşı taraf sapıtıyor devir kötü. benim yaptığım biraz ağır oluyor ama napiym ben bu şartla evlendim o da kabul etti çekicek beni.

Canım eşinin bu yaptıklarına muskayı sebep bulma. Eşin suçlu biliyorsun. Muskaymış büyüymüş inanma böle şeylere, sen bildiğin duaları oku, mevlam bir yol gösterecektir.

canımm bol bol dua et çocuğunun babası ama bencede ne yazıkki gözü dışarı kaymış olabilir evett devir çok kötü arkdşlarıma katılıyorum rabbim yardımcın olsun inş kısa zamanda hatasını anlar bu erkekler evde güzel hanımları dururken hepp dışarda ararlar mutluluğu Allah islah etsin ne diyim

eşin gözü dısarda bi tip anladıgım kadarıyla sıkma canını duanı eksik etme düzelir umarım hersey
muska konusunada gelince bende 1 senelik evliyim tabi ilk senenin zorlugunu cogumuz yasamısızdır böle tarısmalarımız falan cok olmustu bi aralar kayınvalidemlerde hoca ya gitmişler güya biri büyü yapmıs ondan öleymisiz hiç bizaman inanmadım büyü olayını yüce rabbim büyüktür o ne isterse o olur kimin hadiine allahın işene karısmak sen allaha yakın oldugun sürece duanı eksik etmedigin sürece hiç kimse hiç bişi yapamazz zten büyü yapanında yaptıranında yeri yok iki cihanda sıkma canını hepimiz bu dünyada bi sınavdayız belkide seni allahım böle sınıyo sükür et dua et allam her seyin hayırlısını versin senin içinde eşin içinde kızın içinde...

allah yardımcın olsun işl okuyunca üzüldümm kızına ve sana,bol bol dua et rabbin hayırlısını versin hakkında işlh

Allah razı olsun güzel dua ve dilekleriniz için hepinizden..sınavdan sonra eve gelince sakince ama kararlılıkla konuştum eşimle..ya düzelmek için karar alırsın ya da boşanmak için girişimde bulunuruz tahammülüm kalmadı ;iyice düşün taşın kararını ver dedim..şükür Allah ıma bu da bişeydir "düzelmeye çalışcam özür dilerim seni bırakmam seviyorum "dedi..inşallah düzelmek için çabalar..ben de çabalayacağım inşallah bu konuda..dualarınızı eksik etmeyin...Allah ım ne olur bizi de güldür yuvamıza mutluluk huzur ver.amin.. a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Arkadasim gercekten zor bir durumdasin psikolojin belli ki bozulmus okumus akli basinda bir cocuk annesi kadinsin bir evlilik saglamsa muska buyu adi bilmemem ne olsu etkilemez en azindan ben inanmiyorum.Sen duani ettikten sonra bu adi gecen hicbirsey evine esine evliligine etki etmez.Belli ki esin evliligi, babaligi es olmayi sindirememis.Akli hala lise yillarinda kalmis kac yildir duzelmemis bundan sonra duzelir mi? bilinmez torunlari olucagina boyle sevinen bir ailen varsa durma ayril bas tekmeyi seni boyle uzen o densize kimle isterse mesajlassin.Kendine bu sekilde yasamayi uygun goruyorsan o baska ,annen bir soylenir iki soylenir ama annedir vardir bildigi seni esinden daha cok dusunur cunku annendir.Cocuguna bakar sende bir is bulursun zamanla yukselirsin ama anlattigin sekilde evlilik hayati olmaz.Cocuguna boyle huzursuz bir yasami layik gorme surekli aglayan sorunlu bir anne sorumsuz bir baba bence yanlis......Bir tek olume care yoktur hayatta unutma.Saglamsin ayagin yere bassin bu tur adamlar icin tek damla goz yasi dokme deger mi?

X