- 16 Ağustos 2009
- 1.619
- 6
bence bir erkrk can sıkıntısından birilerini arar zaman gecirmek için dertleşmek için ama azda olsa duygusal bişiler olur yine iyi tek bir kadın varmış ya birkaç tane olsaydı veya onu bırakınca baskalrını bulsaydı
ama yine sana dönmüş seni seçmiş ayrılığıda kabul etmiyorsa senden vazgecemiyor demektir ailesini oda düşünüyor demekki yoksa bana kız mı yok der bekarlığın vurur gözüne gözüne ama bir aralar senin yanında olmandan rahatsız olmuş aynı yatakta falan bunlar ciddi seyler sakasına veya kızgınlıkla bile söylese ben ciddiye alırdım tabi sende almışsın
ha bayanların yaptığı tek hata hep suçu eşlerinde görmektir sen ona ne kadar sıcak ve candan davranırsan o seni daha sever dır dır surat asma hemen laf carpma gibi seyler erkekleri gercekten soğutur ben bunu cevremde cok yaaşadım hattakendi evliliğimde de çok dik başlı olma güler yüzlü ol evet unutamayacagın seyler söylemiş ama eşini yuvanı seviyorsan en önemlisi kızını u nu ta cak sın
hem boşansanda ne yapacaksın elin iyisi olmaz yenisi olur derler ya hiç evlenmeyeceksin kendi ayaklarının üstünde duracaksın yada o kuşkularını birer birer yaşayacaksın
ayrıca sunu yakıştıramadım boşansam bende evlenmek isterim sevmek isterim sen çoktaaaaaan eşini gözden çıkarmışsın öfkeyle bir takım sözler sarfetme sonra aran iyi olur kendi kendine ya ben bunları nasıl düşündüm die vicdanınla savasırsın
haaa sunuda söyleyim yazdıklarım hep kendi tecrübem eşim bir kızla konuşup mesajlaşmadı ama diğer seyler aynı bizim yasadıklarımız ondan yorum ekledim canım allah gönlüne göre versin
bazen o kadar soğuttu ki kendinden...ne yaptım sadece yolda keyifle giderken eilnden tutmak istedim..."sevmiyorum elele tutuşmayı"dedi en sonunda yüzüme karşı 2/3 senedir çocuk var vs vs die bahane üretirdi..ama bu son sözü fena koydu bana..nişanlıyken elimi bırakmazdı düğünde bir görsen başkasına cay yaparmış gibi hiç elimi bırajmadı hayret ettim..hamileyken yine öyle ama çocuk doğdu yaşına geldi buna bişi oldu...neymiş geçmiş bizden..şimdi sen olsan nasıl davranırsın..çok mu şey istiyorum?zaten yıpranarak evlendik bunu çok iyi biliyor 3 senelik arkadaşlıkta çook üzdü beni üstüne aileler sorun çıkardı evlenmemek için..geçti gitti evlendik akrabaları çook sorun oldu hep ağladım bişileri toplamaya çalıştım artık bu kadar şeyi taşımaktan bıktım..sevilmek doya doya sevilmek elele gezip dolaşmak istiyorum bunu belirttim çok mu bana bu...
teşekkürler canım hepinize de..