Evli bir erkek neden başka bayanlarla görüşür mesajlaşır hala lütfen biri söylesin!!

bence bir erkrk can sıkıntısından birilerini arar zaman gecirmek için dertleşmek için ama azda olsa duygusal bişiler olur yine iyi tek bir kadın varmış ya birkaç tane olsaydı veya onu bırakınca baskalrını bulsaydı
ama yine sana dönmüş seni seçmiş ayrılığıda kabul etmiyorsa senden vazgecemiyor demektir ailesini oda düşünüyor demekki yoksa bana kız mı yok der bekarlığın vurur gözüne gözüne ama bir aralar senin yanında olmandan rahatsız olmuş aynı yatakta falan bunlar ciddi seyler sakasına veya kızgınlıkla bile söylese ben ciddiye alırdım tabi sende almışsın
ha bayanların yaptığı tek hata hep suçu eşlerinde görmektir sen ona ne kadar sıcak ve candan davranırsan o seni daha sever dır dır surat asma hemen laf carpma gibi seyler erkekleri gercekten soğutur ben bunu cevremde cok yaaşadım hattakendi evliliğimde de çok dik başlı olma güler yüzlü ol evet unutamayacagın seyler söylemiş ama eşini yuvanı seviyorsan en önemlisi kızını u nu ta cak sın
hem boşansanda ne yapacaksın elin iyisi olmaz yenisi olur derler ya hiç evlenmeyeceksin kendi ayaklarının üstünde duracaksın yada o kuşkularını birer birer yaşayacaksın
ayrıca sunu yakıştıramadım boşansam bende evlenmek isterim sevmek isterim sen çoktaaaaaan eşini gözden çıkarmışsın öfkeyle bir takım sözler sarfetme sonra aran iyi olur kendi kendine ya ben bunları nasıl düşündüm die vicdanınla savasırsın
haaa sunuda söyleyim yazdıklarım hep kendi tecrübem eşim bir kızla konuşup mesajlaşmadı ama diğer seyler aynı bizim yasadıklarımız ondan yorum ekledim canım allah gönlüne göre versin

bazen o kadar soğuttu ki kendinden...ne yaptım sadece yolda keyifle giderken eilnden tutmak istedim..."sevmiyorum elele tutuşmayı"dedi en sonunda yüzüme karşı 2/3 senedir çocuk var vs vs die bahane üretirdi..ama bu son sözü fena koydu bana..nişanlıyken elimi bırakmazdı düğünde bir görsen başkasına cay yaparmış gibi hiç elimi bırajmadı hayret ettim..hamileyken yine öyle ama çocuk doğdu yaşına geldi buna bişi oldu...neymiş geçmiş bizden..şimdi sen olsan nasıl davranırsın..çok mu şey istiyorum?zaten yıpranarak evlendik bunu çok iyi biliyor 3 senelik arkadaşlıkta çook üzdü beni üstüne aileler sorun çıkardı evlenmemek için..geçti gitti evlendik akrabaları çook sorun oldu hep ağladım bişileri toplamaya çalıştım artık bu kadar şeyi taşımaktan bıktım..sevilmek doya doya sevilmek elele gezip dolaşmak istiyorum bunu belirttim çok mu bana bu...
teşekkürler canım hepinize de..

Bir insanın yuvasının huzurunun olmaması çok kötü
Bozulan yuvanın huzurunu yeniden kazanmak çok zor
Heleki unutulması güç olan davranışlar sözler yankılandıysa o evde
Hepimiz evlilikte inişler çıkışlar yaşıyoruz sabretmek gerekiyor bazen
Eğer ki çekip gitmek,yıkıp yakmak gibi bir lüksümüz yoksa
zorunlu olduğumuz şeyleri daha da zorlaştırmamalı
yaşanmış herşeyi ''unuttum'' kabul ederek yeni başlangıçlara adım atmalıyız.
İlk adım kendimizi değiştirmek olmalı,daha sonra eşimizi olduğu gibi kabul edip
O yuva içinde mutlu olabilmeyi başarmak ve tekrardan herşeyi yoluna koymaya çalışmalıyız.

Eşin 5 yıldır böyleymiş gezmeyi sevmiyormuş
sende artık değiştirmeye çalışma
değiştirmeye çalıştıkça ve beklentilerimizi eşimizin hoşlanmadığı yönde tutarsak
mutsuz olan yine biz olacağız,o bakımdan eşinden bu tür şeyleri beklememek
senin için ilk adım olabilir,benim eşimde gezmeyi sevmez.Ben birşeyler yapmayı
teklif etmeden yerinden kalkmaz,baktım ki ben üzülüyorum huzursuzluk çıkıyor
onu böyle kabullendim kendihaline bıraktım üzerine gitmiyorum şimdi kendisi
arada der hadi dışarıya çıkalım diye,burdan öğrendim ki erkekler sürekli dır dıra gelmiyor.

maalesef arkadaşım;
ben yemek yapmayı sevmiyorum,yemek yapamam deme lüksümüz
bunuda eşimize böyle kabul ettirme şansımız yok Kadınız ya hani ondan.
ama erkekler istemedikleri sevmedikleri hiçbirşeyi yapmak zorunda olmadıklarını
söyleyip işin içinden çıkıp,bizede bu durumu öyle böyle kabullendiriyorlar...

hep ben dışarı çıkalım demek istemiyorum artık;"ben dedim diye çünkü" "o istedi diye değil" anlatabildim mi?gururuma dokunuyor bazen..düşünücem dediklerini cidden ,teşekkürler..

Son düzenleme:
bazen kadin döt dörtlük olur.erkegin kusur arayacak bir seyi yoktur.fakat erkek degisik bir seyler ara.rahat batar.disardaki ler daha iyi gelir.böyle adami döndüremessin.ne zaman yaslanir coclugundan cocugundan utanir ozaman degisir. akrabalarim da böyle birisi var .duyuyoruz evleniyo.duyoyuruz bosaniyo.

artık susuyorum ..susmak geliyor içimden...ısıtıp ısıtıp gündeme getirme demişsin ya;işte çok konuşmak zorunda kaldığından dün faturalı hat alalım dedim tersledi ;ben devamlı hat mı değiştircem kalsın herkes bunu biliyor" suskunken dayanamadım "doğru dursaydın da değiştirmek zorunda kalmasaydın benim hattım senelerdir aynı bak"deyip çıktım...hem suçlu hem güçlü ya 3/4 sene önce hattını değiştirdi beyefendi benden biliyor ya!buna çok kızdım!
ciddi konuşma zmanı geçti ben ona çoook ciddi konuştum işe yaramıcanı bile bile napayım niye yorayım kendimi??geçen bayramda terapiste gidelim demiştim kabul etti evden gideceğim diye.şimdi desem inan senelerdir dediği lafı söyler yine" napcakmış terapist bize konuş konuş sadece dünyanın parasını öde gel ne işe yarayacak" hep böyle dalgaya alarak cevapladı..suamak ilgilenmemek en iyisi...

:KK43: durumun ciddiyetini farkinda degil yani beyefendi :KK43:
ilgilenmeyerek susarak kac yil gecebilir ki tatlim...
siz ona aynisini yapsaniz nasil hissederdi acaba hic dusunmus mu!
elin adamiyla bi yemek yiyip arasira dert ortagi olsaniz hosuna gider mi?
eger bu isten vazgecmezse gonul meselesine bile donebilir korkarim :S
Allah yardimciniz olsun, duacinizim

Allah razı olsun öncelikle..aynısını sordum inan.."ben yapsaydımnapardın?" cidden cevaplamasını istedim bana ne dedi biliyor musun "seni inan evden çıkarmazmazdımm telefonunu da elinden alırdım "...vaay be herşey erkeklere hak demek!

ee kendi neden yapiyor ustune bi de piskin piskin savurnuyor o zaman?
bilincli tuketici olsun da tukettigi sabrinin farkina varsin yazik ya ...

canım benim tabi bunlar hakkın sen namusunla evinde onu bekle o baskalrında olsun
bizden geçmiş ne demek ya hala 50 60 yaşında ki insanlar el ele kol kola biliyormusun senin su anlattıkların yani benim msjmdan alıntı yapıp yazdığıkların aynı ben bizde çok yıprandık üzüldük her kavgada boşanıcam dedim ben o bişi demezdi günün birinde boşanda kurtulayım yetre artık iyice soğuttun dedi bıktım dedi baktım onu kaybedecegim önce hiç tınmıyordum ama o bunları söyleyince öyle içim burkulduki onsuz yapamam dedim ve dört elle yapıştım kocama sevgimi hep göstedim tersledi canım dedim yemeklerde onu beklediim ona degerini gösterdim o da saolsun benim ona verdiğim sevginin iki katını verdi şimdi aramız iyi sende böyle yapsan bi denesen belki oda düzelir yada kızını bırakabilecegin biri varsa şöyle 1 2 haftalığına bıraksan da basbasa kalsanız belki hersy yoluna girer
bu arda sınav sonucun ne alemde kendi ayakların üstünde dur biraz esine destek ol belkşde ekonomik yönden sıkıntıdadır da ondan böyledir ne diyim kardesim benim nacizade fikirlerim bunlar valla dün akşamdan beri aklımdan cıkmadın üzüldüm inş düzelir hersey

diger bir konunu daha okudum elele; genelde hep bayanlar ugrasiyor bi yuvanin devamliligini korumak icin; cocugun okulda sìkìntì yasiyor sen ugrasiyorsun; esin seni uzuyor nasil yoluna koyariz diye sen cirpiniyorsun; seni kaybetme korkusunu mu yasatsan acaba? cok kizdim esine iyi bir osmanli tokadi atasim geliyor erkekler boyle umursamaz oldukca

canım benim tabi bunlar hakkın sen namusunla evinde onu bekle o baskalrında olsun
bizden geçmiş ne demek ya hala 50 60 yaşında ki insanlar el ele kol kola biliyormusun senin su anlattıkların yani benim msjmdan alıntı yapıp yazdığıkların aynı ben bizde çok yıprandık üzüldük her kavgada boşanıcam dedim ben o bişi demezdi günün birinde boşanda kurtulayım yetre artık iyice soğuttun dedi bıktım dedi baktım onu kaybedecegim önce hiç tınmıyordum ama o bunları söyleyince öyle içim burkulduki onsuz yapamam dedim ve dört elle yapıştım kocama sevgimi hep göstedim tersledi canım dedim yemeklerde onu beklediim ona degerini gösterdim o da saolsun benim ona verdiğim sevginin iki katını verdi şimdi aramız iyi sende böyle yapsan bi denesen belki oda düzelir yada kızını bırakabilecegin biri varsa şöyle 1 2 haftalığına bıraksan da basbasa kalsanız belki hersy yoluna girer
bu arda sınav sonucun ne alemde kendi ayakların üstünde dur biraz esine destek ol belkşde ekonomik yönden sıkıntıdadır da ondan böyledir ne diyim kardesim benim nacizade fikirlerim bunlar valla dün akşamdan beri aklımdan cıkmadın üzüldüm inş düzelir hersey

ay canım benim Allah razı olsun senden çok duygulandım tamam bu akşamdan itibaren denemeye çalışacam inşallah...anlattıkların beni anlattı çoğunlukla ben de her kavgada boşanmak istedim..geçen bayramda o da boşanırsan boşan deyince gitmek istedim bırakmadı ağladı yalvardı..o an seviyor mu nedir derken bu bayramda elimden tutmak istememesi üzdü beni seven insan elini neden kaçırır diye günlerce takıldım üzüldüm.....offf ne bileyim ya ...şu an ki ruh halim iyi şükür akşama hazırlık yapım bari bu ruh hali geçmeden:KK70: eski iyi gelen alışkanlıklarıma dönmenin vakti geldi sanırım...onlar da dizginler inşallah içimdeki dalgalı denizi...

:KK70:D yaşattım aslında ama bir dahakine o blöff gerçek olur diye ben de korkmaya başladım..

Gerçekten huylunun huyundan vazgeçeceğini düşünüyormusun?Yani eşin o kadının telefonunu ezberleyecek kadar önemsemiş onu aaa ama ona sorsan telefonun rehberinde kayıtlıydı sim kartın rehberinde değil diyecektir sana.Sana elini tutucak kadar değer vermezken,kadının kandilini bile kutlamasına rağmen,bir kere affetmene ragmen ikinci kez aramasına üstelik seninle aramız kötüydü dertleşmek için aradım demesine rağmen hala ona yemekler hazırlayıp gülümseyerek evliliğine bir şans daha vericekmisin?Yapma gülüm zorun ne kendinden bu kadarmı nefret ediyosun bu adamı bu kadarmı kendinden çok seviyorsun o seni bir sürü şeye layık görmezken sen çocugunu bu adamlamı büyütüyorsun.Allahım evlerden ırak..Allah dayanma gücü versin canım.

Gerçekten huylunun huyundan vazgeçeceğini düşünüyormusun?Yani eşin o kadının telefonunu ezberleyecek kadar önemsemiş onu aaa ama ona sorsan telefonun rehberinde kayıtlıydı sim kartın rehberinde değil diyecektir sana.Sana elini tutucak kadar değer vermezken,kadının kandilini bile kutlamasına rağmen,bir kere affetmene ragmen ikinci kez aramasına üstelik seninle aramız kötüydü dertleşmek için aradım demesine rağmen hala ona yemekler hazırlayıp gülümseyerek evliliğine bir şans daha vericekmisin?Yapma gülüm zorun ne kendinden bu kadarmı nefret ediyosun bu adamı bu kadarmı kendinden çok seviyorsun o seni bir sürü şeye layık görmezken sen çocugunu bu adamlamı büyütüyorsun.Allahım evlerden ırak..Allah dayanma gücü versin canım.

canım ne yapsın bir yuva kolay kurulmuyo cabucak yıkılsın mı? kadın kendi ayakları üstünde bile deil bi kazancı yok çocugu küçük ailesi desen nereye kadar bakacak eşide bırakmıyormuş demekki var bişler hala yüreginde ee kadıncagızda seviyor belli ya insanlar kızınca ne yaptığını ne ettiğini bilmez ki sen öyle deil misin insan kızınca küslük olunca herseyi yapar karsındakini üzmek için onlarda karsılıklı bunu birbirlerine yapıyorlar ben bunu göryorum
hem böyle konuşmak kolay basına gelmeyen bilemez bende zamanında çooookk ahkam kesiyordum ama birebir bu olaylarla yüzleşince afallıyorsun hem kınama derim insanın kınadığı basına gelmeden ölmezmiş bende bi arkadas tevsiyesi
hem zaten kadıncagız boşansa çoookktan ayrılırdı demekki yuvasını seviyor
bu arada elele senin adına konuştum kusura bakma

Büyüyü, muskayı da nerden çıkardınız.:1closedeyes:

Eşinizin terbiyesizliği, vurdumduymazlığı, rahatlığı, laçkalığı büyüyle muskayla olacak şey değil. Adamın yapısı bu.

Sen telefonda tanıştığın ne idüğü belirsiz kızla arkadaşlık kur, yemek filan ye. Yok ya:eek:lmaz:

kesinlikle arakadaşıma katılıyorum yani biz kadınlar da çok farklı tepkiler veriyoruz ya her durumda erkeğin üzerinden suçu alacak bir bahanemiz var nedense. arkadaşım eşinizin yaptığı vurduymazlığı ve bu hareketleri nasıl olurda böyle birşeyle açıklamaya çalışırsın hadi açıkladın ne kadar çözüm bulacak bu konuya o bahane.. bence eşinizi ikna etmweye çalışın olmazsa kendiniz bir doktora falan gidin.. hep derim ben kadınlar evlilikte uzun vadede bazı konularla ilk zzaman ki gibi sabırlı olamıyor biraz hhassasiyetinizi giderin ağlamaktan ziyade çözümü nedir ona bakın ondan bu dönemde bişi beklemeyin bence sevgi gösterisi ve ya hassassiyet ve benzeri...çocuğunuzla ilgilenin bir süre kendinizle ilgilenin... bırakın yaptığı gsm görüşmelerinden onun utanması gerekirken siz bahane bulmayın...bence bir erkeği yolu getirmenin yollarından biri kadının kendine verdiği değeri artırmasıdır....

ayrıca evladınızın kız çocuğu olmasından dolayı boşandığınız takdirde olabilesi endişelerinizi çok çok iyi anlıyorum sonuna kadar haklısınız. ama bir de şu atarafı var ki boşanmak haram değil günah değil elinizden geleni yapın zaten nasip kısmet neyse o yaşanır...

canım ne yapsın bir yuva kolay kurulmuyo cabucak yıkılsın mı? kadın kendi ayakları üstünde bile deil bi kazancı yok çocugu küçük ailesi desen nereye kadar bakacak eşide bırakmıyormuş demekki var bişler hala yüreginde ee kadıncagızda seviyor belli ya insanlar kızınca ne yaptığını ne ettiğini bilmez ki sen öyle deil misin insan kızınca küslük olunca herseyi yapar karsındakini üzmek için onlarda karsılıklı bunu birbirlerine yapıyorlar ben bunu göryorum
hem böyle konuşmak kolay basına gelmeyen bilemez bende zamanında çooookk ahkam kesiyordum ama birebir bu olaylarla yüzleşince afallıyorsun hem kınama derim insanın kınadığı basına gelmeden ölmezmiş bende bi arkadas tevsiyesi

yok canım aslında diyeceklerime tercümanlık yaptın beni yormadın teşekkürler:KK19:

Merhaba;Öncelikle yazdıklarım ahkam kesmek değil ahkam kesmek bilmediğin konuda atıp tutmaktır bildiğim kadarıyla,ve benım hayatta neler yasadıgımı bılmeden bu ıthamda bulunmak ıftıradır bence.İnanın gerilim yaratmak için sormuyorum ama arkadası kınadığımı nasıl anladınız(anladıysanızda sız o anlamak ıstedıgınız anlamı cıkarmıssınızdır.)Ben acık acık yazmısım bana gore koca karısını aldatıyosa sonradan karısının kendisini bırakacagını anladıgındada aman gitme ben ettim sen etme dıyorsa bu sevgısınden degıldır alıskanlıklarından vazgecemedıgındendır bır kadında defalarca buna maruz kalmasına ragmen aynı evde aman yuvamı dagıtmıyım dıyorsa burda bır yanlıslık vardır?Haaa kadının durumu yoktur ımkanı yoktur derkı ben bu seref..... aynı evde kalmayacagım artık kaderımı degıstırecegım ismek gibi meslek edındırme kurslarına gıdecegım meslek edınecek en basıt ıse bıle basvuracagım tek göz gecekonduda kalacagım ama bunu kendıme yasatmayacagım dıyordur o kadının elini öperim ama imkanım yok durumum yok ailemde bakmıyor dıyıp sıneye cekmek bana ters gelıyor.Bide ben buraya kimse cevap yazsın yada ikili münakaşaya girelim dıye yazmıyorum inanın,umarım konuyu acan arkadasım ılerde hıc pısman olmayacagı kararlar alır hayatında ve mutlu olur.Ama bu benım fıkrımdır acılmıs bır konuya bıldıgım kadarı ıle bu platformda saygı cercevesınde ozgurce fıkırlerımızı belırtebılırız kımse uymak yada onaylamak yada kınamak durumunda degıl benım fıkrım budur.Selametle..

Yorumların hepsini okumadım ama benim sana nacizane tavsiyem sabret canım emin ol kazanan sen olursun, 10 yıllık evliliğimde neler yaşadım bir bilsen şöyle 1 haftayı ağlamadan geçirdiğimi hatırlamam çook boşanmanın eşiğinden döndüm, çok yıprandım ama dayandım Allahıma şükürler olsunki şu an mutluyum, daha dün eşim seninle evli olduğumu yeni anlıyorum ne aptallıklar yaptım, seni çok kırdım dedi, eşin bence bir boşlukta ve düzelicek, boşanmalar bu kadar basit olmamalı ama baktın ki eşin aramalarını sıklaştırdı, işi o kızla ilerletti ondan sonra ne yapacağına karar verirsin ama önce onu kazanmaya bak.

Merhaba;Öncelikle yazdıklarım ahkam kesmek değil ahkam kesmek bilmediğin konuda atıp tutmaktır bildiğim kadarıyla,ve benım hayatta neler yasadıgımı bılmeden bu ıthamda bulunmak ıftıradır bence.İnanın gerilim yaratmak için sormuyorum ama arkadası kınadığımı nasıl anladınız(anladıysanızda sız o anlamak ıstedıgınız anlamı cıkarmıssınızdır.)Ben acık acık yazmısım bana gore koca karısını aldatıyosa sonradan karısının kendisini bırakacagını anladıgındada aman gitme ben ettim sen etme dıyorsa bu sevgısınden degıldır alıskanlıklarından vazgecemedıgındendır bır kadında defalarca buna maruz kalmasına ragmen aynı evde aman yuvamı dagıtmıyım dıyorsa burda bır yanlıslık vardır?Haaa kadının durumu yoktur ımkanı yoktur derkı ben bu seref..... aynı evde kalmayacagım artık kaderımı degıstırecegım ismek gibi meslek edındırme kurslarına gıdecegım meslek edınecek en basıt ıse bıle basvuracagım tek göz gecekonduda kalacagım ama bunu kendıme yasatmayacagım dıyordur o kadının elini öperim ama imkanım yok durumum yok ailemde bakmıyor dıyıp sıneye cekmek bana ters gelıyor.Bide ben buraya kimse cevap yazsın yada ikili münakaşaya girelim dıye yazmıyorum inanın,umarım konuyu acan arkadasım ılerde hıc pısman olmayacagı kararlar alır hayatında ve mutlu olur.Ama bu benım fıkrımdır acılmıs bır konuya bıldıgım kadarı ıle bu platformda saygı cercevesınde ozgurce fıkırlerımızı belırtebılırız kımse uymak yada onaylamak yada kınamak durumunda degıl benım fıkrım budur.Selametle..

arkadasım sen ne mesajı nasıl okuyorsun anlamadım ?? bende deil ikili tartışma aslında sana msj bile yazmazdım ama beni yalnış anlamışsın ben sana ahkam kesiyorsun mu yazmısım zamanında bende cook ahkam kestim derken kendimi kasdettin bende bana böyle yapsa ceker giderim derdim ama öyle olmuyor
ayrıcaa ayrıca iftira atıığım felanda yok en korktuğum sey kul hakkıdır
kimseyi kınadığım veya kızdığım birseyde yok (anladıysanızda sız o anlamak ıstedıgınız anlamı cıkarmıssınızdır.bu lafıda kendiniz için yazmışsınız...

X