Evli bir erkek neden başka bayanlarla görüşür mesajlaşır hala lütfen biri söylesin!!

kız Allah da seni güldürsün emi:d

cnm benim seni biraz güldürebilmişsem ne mutlu opuyorumnanaktan
canım ya lütfen moralini yüksek tut bak bi de kızın varmış onun sana ihtiyacı var.Ne karar verirsen ver her zaman biz KK olarak arkandayız ama kendine dikkat et canım

bu tür erkeklerin bir çoğu acizdir aslında,bir kısmı da hastadır ve bu o erkeklerin tarzı olmuştur..
kendini kendine kanıtlama çabasındadır en başta,komplekslerinden arınmak istercesine...
doyuramadığı küçük beynini,bu tarz fantezilerle doyurup,göğsünü germek ister...

ruhunun eksikliğini gidermek,güvenini kazanmak için ,yasak bir kadın vücuduna ettiği temas ya da yaklaşımla bunları edinme çabasındadır...

dolayısyla o kendince bir kusurludur!

çünkü erkekler, taaa küçük yaşlarından itibaren kız çocuklarına ettikleri herhangi bir küçük temas ve yaklaşımda bile aileleri tarafından alkışlanmış ,pohpohlanmış, ''aslan oğlum ,erkek oğlum,yakışır erkek adama ,göster çükünü' naralarıyla büyümüş bir soyun devamıdır...
ve o koca adamlar hala bunu bir marifet ve tamamlayıcı sayarlar erkeklikte...

Fountain kullanıcısından alıntı
burda yazıları hep okurdum sevgılısınden ayrılanlar kocasından kaynanasından gorumce komsu vs hatta evlenemıyorum baslıkları hıcbırsey saglıktan degerlı degıl cok saglıklı bırıyım herkes kadar ufak tefek hastalıklarım olur ama 2 haftada mıgren mısım bas agrısı cogalınca anladım sekerım dusuyormus yemek yeyoncede cıkıyor seker hastası olabılırmısım bas agrısı ıcın tomografı cekıldı beyınde kıst varmıs doktora gıttım bısey olmaz buyuk ıhtımal dedı doktor ama emar ıstedı bugun cekıldı cuma gunu bellı olcak ama dusundumde soyle bı hayatta saglık olduktan sonra hersey olur varsın gec olsun uzulmeyın mutlu olun mutlu kalın dıye ıcımden geldı yazdım buraya saglık bır hazıne hem bedenen hem ruhen mutlu olamaya calısın sevgılı kk bana dua edın olur mu

bunları yazmıstım en son ama sımdı 2.emarın ustune 3. cektırmek gerek dıye sabah tel geldı moralım cok bozuk neden ıstıyolar acaba ne var bıraz agladım acıldım sımdı moralım baya bozuldu keske yazmasaydım duygu somurusu yapar gıbı oldum herkesın moralını bozdum belkıde

son durumum kıst ıyı huylu cıktı bas agrıları olabılır dedı ılac verdı 1 yılda bır kez emar cektırıp takıp edıcem bır haberıımı yazayım dedım derdımı paylastım sonucta..

bi sayfada okudum buraya kopyaladım..düşününce utandım kendimden benim ki de dert mi diye.şükretmediğimi anlattı bu yazı bana...çok şükür bu yazıya bakarak halimize...Allah ım dermansız dertlerden sana sığınırız...

cnm benim seni biraz güldürebilmişsem ne mutlu opuyorumnanaktan
canım ya lütfen moralini yüksek tut bak bi de kızın varmış onun sana ihtiyacı var.Ne karar verirsen ver her zaman biz KK olarak arkandayız ama kendine dikkat et canım

saol canım..kızım için gideceğim zaten psikiyatre bu aşınmış sinirlerin acilen ilaca ihtiyacı var..çünkü olmadık zamanda sinirlenmem çocuğa ileride olumsuz etki yapacak Allah koruusun...

bu tür erkeklerin bir çoğu acizdir aslında,bir kısmı da hastadır ve bu o erkeklerin tarzı olmuştur..
kendini kendine kanıtlama çabasındadır en başta,komplekslerinden arınmak istercesine...
doyuramadığı küçük beynini,bu tarz fantezilerle doyurup,göğsünü germek ister...

ruhunun eksikliğini gidermek,güvenini kazanmak için ,yasak bir kadın vücuduna ettiği temas ya da yaklaşımla bunları edinme çabasındadır...

dolayısyla o kendince bir kusurludur!

çünkü erkekler, taaa küçük yaşlarından itibaren kız çocuklarına ettikleri herhangi bir küçük temas ve yaklaşımda bile aileleri tarafından alkışlanmış ,pohpohlanmış, ''aslan oğlum ,erkek oğlum,yakışır erkek adama ,göster çükünü' naralarıyla büyümüş bir soyun devamıdır...
ve o koca adamlar hala bunu bir marifet ve tamamlayıcı sayarlar erkeklikte...

hani derler ya erkek yaparsa elinin kiri kadın yaparsa o... olur diye boğasım geliyor bu tarz insanları...bunu da söyleyen ne yazıkki yine kadınlar oluyor kınamıyorum o kadınları aldatılmışlığı mecbur hayat şartları gereği yutmak zorunda kaldığı için bu yalan sözlerle teselli etmeye çalışıyorlar kendilerini...Allah kimseyi şeytana uydurmasın nedeyim...erkek doğmak bişeymiş gibi hadi oğlum döv şunu deyince vurmak güzelmiş gibi ya da yiğidin malı meydandadır açsın ne var demek normalmiş gibi olan zihniyetlere bişi desen ya kıskançsındır ya herşeye karışıyosundur ya saçma düşüncelisindir bu insanlara göre..namus sadece bayanlara has bişi değildir öyle olsa Allah Kuran da sadec kadınlara zinaya yaklaşmayın derdi..ama erkek ve kadınlara emir var ..sadece kadınlara değl....

o da ayrı bi üzüntü benim için..kızıma bu seneye kadar zaman ayırmadım yeterince ..hep eşimin neden olduğu şeylerden tuzu biberi olarak bir de akrabalarından..bu sene sıksın kendini inşallah kreşe vercem onu diyorum..yavrucvağım açılsın arkadaş edinsin diye..inanın yavrumun bebekliğini hatırlayamıyorum.çocuk onun zorlamasıyla oldu..çocuğuma ısınamadım...çocuk için evlenmiş benmle diye düşündüm hep..ama şükür eskisi gibi değilim onu düşünüyorum artık çünkü küçücük elleriyle "annecim başının ağrısı geçti mi"diye halimi hatırımı soran bi o...öylesine bana düşkünken ben de onun için herşeyin iyisini yapmaya çalışan elimden geldiğince uğraşan bir anne olmaya uğraşacağım inşallah..onu düşünmesem dilekçeyi vemiştim zaten boşanalım diye..

canım işin çok zor ama sen herşeyden önce annesin evladını kollamaya çalış bu kadar stresin arasında zor ama eşini de çok bunaltma canım bütün erkekler yanların da işveli kadın ister. boşansan yeniden evlensen daha mı iyi enazından evladının öz babası şimdi diyceksinki davulun sesi uzaktan hoş gelir az çok herkes arada kocasıyla soğukluk yaşar .fedakarlığı sen yapacaksın canım kızın için en azından evladına karşı vicdanın rahat olur .nacizane benim fikrim allah yar ve yardımcın olsun..

hani derler ya erkek yaparsa elinin kiri kadın yaparsa o... olur diye boğasım geliyor bu tarz insanları...bunu da söyleyen ne yazıkki yine kadınlar oluyor kınamıyorum o kadınları aldatılmışlığı mecbur hayat şartları gereği yutmak zorunda kaldığı için bu yalan sözlerle teselli etmeye çalışıyorlar kendilerini...Allah kimseyi şeytana uydurmasın nedeyim...erkek doğmak bişeymiş gibi hadi oğlum döv şunu deyince vurmak güzelmiş gibi ya da yiğidin malı meydandadır açsın ne var demek normalmiş gibi olan zihniyetlere bişi desen ya kıskançsındır ya herşeye karışıyosundur ya saçma düşüncelisindir bu insanlara göre..namus sadece bayanlara has bişi değildir öyle olsa Allah Kuran da sadec kadınlara zinaya yaklaşmayın derdi..ama erkek ve kadınlara emir var ..sadece kadınlara değl....

zaten bu mantıksızlık değilmi erkekleri yoldan çıkmaya meyilli kılan allah ıslah etsin ne güzel hem evim olsun zorunlu ihtiyaçlarım karşılansın ama sen nasıl olsa yanımdasın sen şöyle durda ben bi başka gülleri koklayım da geleyim o güllerin dikenleri batsın inşallah her şeyi geçtim o çocuğun vebali ödeyemez insan

İnsanların evliliğe bakış açısı o kadar çok değiştiki aşkla başlıyor nefrete döünüşüyor ve bitiyor.İnsanlara bakıyorsunuz evleniyor ertesi gün bile boşma yolunu seçiyor.Kurumun değerleri alt üs oluyor.Bunlar bana göre hayatı toz pembe görmektir.Aldatmak insanların doğasında vardır ama kimi dışa vuruyor kimi vuramıyor yada uygun ortamı bulamıyor.Şu iyi bilinmeli ki bir cinsi suçlayamayız çünkü bir Kadın yada bir erkek tek başına aldatmaz. Evliliklerde aşk biter, sevgi biter ama öyle bir insan seçilmeli ki vefalı olmalı.Çünkü vefa dostlukta son noktadır ve vefalı biri birlikteliği bitirmez, ama bulmak zordur.

neden arar bi erkek başkabi bayanı kafam basmıyor!

%90 evde huzuru olmadıgı icin....
anlattıklarından cikardigim, adam eve gelirgelmez basliyorsun konusmaya sikayet etmeye
sanırım cok konusan birisin, burda uzun yazmandan tahminim bu...
adam sutten cıkmıs ak kasık demiyorum ama boyle dırdırcı oldugun surece duzeltemezsin bu durumu

%90 evde huzuru olmadıgı icin....
anlattıklarından cikardigim, adam eve gelirgelmez basliyorsun konusmaya sikayet etmeye
sanırım cok konusan birisin, burda uzun yazmandan tahminim bu...
adam sutten cıkmıs ak kasık demiyorum ama boyle dırdırcı oldugun surece duzeltemezsin bu durumu
hani bir laf vardır ateş olmayan yerden duman çıkmaz...hiç bir bayan durduk yere konuşmaz emin ol..hele de konu böyle bir konuysa...güvenin parçalanmışsa...gerçi bu konunun üstünden çokşeyler akıp gitti..her nekadar "çok seviyorum dese "de artık inanmak gelmiyor içimden..ramazan bayramında temelli gitmek istedim bırakmadı ağladı ilk defa "gitme "diye yalvardı,ayağımı tuttu resmen dakikalarca dizime sarılıp gitmeyim diye.. sonra herşey güzel olacak ümidiyle kaldım bazı şeyler düzeldi şükür..bazı şeyler yine eski haline dönüştü..bu bayramda ise bayramın 4. günü güle oynaya çıkıyoruz evden ortada hiç birşey yok;el ele olmak istedim gururu bi kenara atıp elinden tutmak istedim ,tuttum;fakat elini geri çekti neden elini çekiyorsun diyorum "sevmiyorum elele tutuşmayı o ne öle liseller gibi" "evliymişiz çocuk varmış....2 senedir bahanesi hep bu...hamileyken elimi bırakmazken..
şimdi dırdırcılık mı bu?!yaparlar sonra da kadınlar dırdırcı öyle mi!artık konuşmuyorum zaten içimden gelmiyor..gerektiği kadar ihtiyaç halinde sadece..."artık hiçi bişi gözükmüyor gözüme boşanmak istiyorum beni sevecek biri olsun istiyorum ama kızım var diye buna da hakkım olmazmış kızım başkasının yanında olamazmış....benim de hakkım elle gezmek bi kırk yılda bir olsa da..5 senelik evliyim bir çiçek ..ağzımla istedim bir çiçeği çok gördü bana..diğer yandan ne istersem alır Allah var..ama doldum ...ilgilenmiyorum artık ilgi alanım kendim kızım ve evim....

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun canım bnde huzursuzum bu konularda umarım huzur buluruz

amin inşallah şuan mesaj olayı falann yok şükür ama mutluluğum da yok evlilikte..

çok temiz kalplı biriye benziyorsun kızını çok düşünüyorsun umarim kocan da bundan sonra seni düşünecek vede fazla üzmeyecek.ALLAH Yardımcın olsun inşallah hep beraber çok mutlu olacaksınız.

ne seytan insanlar var etrafinda seni seviyor gibi gorunur arkandan muska buyu falan nebicim insan ya muslumanlikta yok boyle birsey batil inanc bana gore
o kucuck bebege yazik bu erkekleride hic anlamam evlenirler biz kadinlar yaranamayiz demi benim basima gelmedi ama burda cok okuyorum yayip sonra bilmiyorum neden yaptim bunun arkasina siginiyorlar o eltinide allah islah etsin bosver canim allah yardimcin olsun

siteyi uzun zamandır takip edemiyordum ama yazılarını okuyunca Allah sabrının sonunda selamet verecektir diyorum.
Muska büyü vb şeyler yaptırılıyor ama bunlardan korunmak için dualar da var; hem kalbine evham verme bunları düşünüp;
eşin senden vazgeçemiyor ama hödüklüklerinden de (affet ama öyle) geri kalmıyor anladığım kadarıyla;
bi arkadaş demiş ya huzuru yok diye; bence de öyle
erkekler vede huzur arıyor; bayan çalışsa da erkeğin yaptığı herşeyi yapsa da erkek evinde bayanın vereceği huzuru arıyor;
bulamayınca da düşüveriyorlar hemen;
bence aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp gündeme getirme;
en azından birkaç gün sakin kalarak onu şaşırt sonra da al karşına ciddi ciddi konuş; nasıl hissettiğini ne kadar üzüldüğünü anlat;
sadece ondan birşey isteme ona da sor ne olsa daha iyi olur sence diye;
suçlama yerine fikir alışverişi yaparak paylaşma daha çok işe yarayacaktır bence...

bence bir erkrk can sıkıntısından birilerini arar zaman gecirmek için dertleşmek için ama azda olsa duygusal bişiler olur yine iyi tek bir kadın varmış ya birkaç tane olsaydı veya onu bırakınca baskalrını bulsaydı
ama yine sana dönmüş seni seçmiş ayrılığıda kabul etmiyorsa senden vazgecemiyor demektir ailesini oda düşünüyor demekki yoksa bana kız mı yok der bekarlığın vurur gözüne gözüne ama bir aralar senin yanında olmandan rahatsız olmuş aynı yatakta falan bunlar ciddi seyler sakasına veya kızgınlıkla bile söylese ben ciddiye alırdım tabi sende almışsın
ha bayanların yaptığı tek hata hep suçu eşlerinde görmektir sen ona ne kadar sıcak ve candan davranırsan o seni daha sever dır dır surat asma hemen laf carpma gibi seyler erkekleri gercekten soğutur ben bunu cevremde cok yaaşadım hattakendi evliliğimde de çok dik başlı olma güler yüzlü ol evet unutamayacagın seyler söylemiş ama eşini yuvanı seviyorsan en önemlisi kızını u nu ta cak sın
hem boşansanda ne yapacaksın elin iyisi olmaz yenisi olur derler ya hiç evlenmeyeceksin kendi ayaklarının üstünde duracaksın yada o kuşkularını birer birer yaşayacaksın
ayrıca sunu yakıştıramadım boşansam bende evlenmek isterim sevmek isterim sen çoktaaaaaan eşini gözden çıkarmışsın öfkeyle bir takım sözler sarfetme sonra aran iyi olur kendi kendine ya ben bunları nasıl düşündüm die vicdanınla savasırsın
haaa sunuda söyleyim yazdıklarım hep kendi tecrübem eşim bir kızla konuşup mesajlaşmadı ama diğer seyler aynı bizim yasadıklarımız ondan yorum ekledim canım allah gönlüne göre versin

çok temiz kalplı biriye benziyorsun kızını çok düşünüyorsun umarim kocan da bundan sonra seni düşünecek vede fazla üzmeyecek.ALLAH Yardımcın olsun inşallah hep beraber çok mutlu olacaksınız.

inşallah...inşallah öyle olur..sağolasın..

siteyi uzun zamandır takip edemiyordum ama yazılarını okuyunca Allah sabrının sonunda selamet verecektir diyorum.
Muska büyü vb şeyler yaptırılıyor ama bunlardan korunmak için dualar da var; hem kalbine evham verme bunları düşünüp;
eşin senden vazgeçemiyor ama hödüklüklerinden de (affet ama öyle) geri kalmıyor anladığım kadarıyla;
bi arkadaş demiş ya huzuru yok diye; bence de öyle
erkekler vede huzur arıyor; bayan çalışsa da erkeğin yaptığı herşeyi yapsa da erkek evinde bayanın vereceği huzuru arıyor;
bulamayınca da düşüveriyorlar hemen;
bence aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp gündeme getirme;
en azından birkaç gün sakin kalarak onu şaşırt sonra da al karşına ciddi ciddi konuş; nasıl hissettiğini ne kadar üzüldüğünü anlat;
sadece ondan birşey isteme ona da sor ne olsa daha iyi olur sence diye;
suçlama yerine fikir alışverişi yaparak paylaşma daha çok işe yarayacaktır bence...

artık susuyorum ..susmak geliyor içimden...ısıtıp ısıtıp gündeme getirme demişsin ya;işte çok konuşmak zorunda kaldığından dün faturalı hat alalım dedim tersledi ;ben devamlı hat mı değiştircem kalsın herkes bunu biliyor" suskunken dayanamadım "doğru dursaydın da değiştirmek zorunda kalmasaydın benim hattım senelerdir aynı bak"deyip çıktım...hem suçlu hem güçlü ya 3/4 sene önce hattını değiştirdi beyefendi benden biliyor ya!buna çok kızdım!
ciddi konuşma zmanı geçti ben ona çoook ciddi konuştum işe yaramıcanı bile bile napayım niye yorayım kendimi??geçen bayramda terapiste gidelim demiştim kabul etti evden gideceğim diye.şimdi desem inan senelerdir dediği lafı söyler yine" napcakmış terapist bize konuş konuş sadece dünyanın parasını öde gel ne işe yarayacak" hep böyle dalgaya alarak cevapladı..suamak ilgilenmemek en iyisi...

X