- 16 Ağustos 2009
- 1.619
- 6
ya hakkaten şerefsizmiş guclubacismile karısına yazık ya Allahtan sen kurtulmuşsun bu pis insandan ...Allah belasını versin o adamın sidikliği düğümlensin :)
kız Allah da seni güldürsün emi:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya hakkaten şerefsizmiş guclubacismile karısına yazık ya Allahtan sen kurtulmuşsun bu pis insandan ...Allah belasını versin o adamın sidikliği düğümlensin :)
kız Allah da seni güldürsün emi:d
cnm benim seni biraz güldürebilmişsem ne mutlu opuyorumnanaktan
canım ya lütfen moralini yüksek tut bak bi de kızın varmış onun sana ihtiyacı var.Ne karar verirsen ver her zaman biz KK olarak arkandayız ama kendine dikkat et canım
bu tür erkeklerin bir çoğu acizdir aslında,bir kısmı da hastadır ve bu o erkeklerin tarzı olmuştur..
kendini kendine kanıtlama çabasındadır en başta,komplekslerinden arınmak istercesine...
doyuramadığı küçük beynini,bu tarz fantezilerle doyurup,göğsünü germek ister...
ruhunun eksikliğini gidermek,güvenini kazanmak için ,yasak bir kadın vücuduna ettiği temas ya da yaklaşımla bunları edinme çabasındadır...
dolayısyla o kendince bir kusurludur!
çünkü erkekler, taaa küçük yaşlarından itibaren kız çocuklarına ettikleri herhangi bir küçük temas ve yaklaşımda bile aileleri tarafından alkışlanmış ,pohpohlanmış, ''aslan oğlum ,erkek oğlum,yakışır erkek adama ,göster çükünü' naralarıyla büyümüş bir soyun devamıdır...
ve o koca adamlar hala bunu bir marifet ve tamamlayıcı sayarlar erkeklikte...
o da ayrı bi üzüntü benim için..kızıma bu seneye kadar zaman ayırmadım yeterince ..hep eşimin neden olduğu şeylerden tuzu biberi olarak bir de akrabalarından..bu sene sıksın kendini inşallah kreşe vercem onu diyorum..yavrucvağım açılsın arkadaş edinsin diye..inanın yavrumun bebekliğini hatırlayamıyorum.çocuk onun zorlamasıyla oldu..çocuğuma ısınamadım...çocuk için evlenmiş benmle diye düşündüm hep..ama şükür eskisi gibi değilim onu düşünüyorum artık çünkü küçücük elleriyle "annecim başının ağrısı geçti mi"diye halimi hatırımı soran bi o...öylesine bana düşkünken ben de onun için herşeyin iyisini yapmaya çalışan elimden geldiğince uğraşan bir anne olmaya uğraşacağım inşallah..onu düşünmesem dilekçeyi vemiştim zaten boşanalım diye..
hani derler ya erkek yaparsa elinin kiri kadın yaparsa o... olur diye boğasım geliyor bu tarz insanları...bunu da söyleyen ne yazıkki yine kadınlar oluyor kınamıyorum o kadınları aldatılmışlığı mecbur hayat şartları gereği yutmak zorunda kaldığı için bu yalan sözlerle teselli etmeye çalışıyorlar kendilerini...Allah kimseyi şeytana uydurmasın nedeyim...erkek doğmak bişeymiş gibi hadi oğlum döv şunu deyince vurmak güzelmiş gibi ya da yiğidin malı meydandadır açsın ne var demek normalmiş gibi olan zihniyetlere bişi desen ya kıskançsındır ya herşeye karışıyosundur ya saçma düşüncelisindir bu insanlara göre..namus sadece bayanlara has bişi değildir öyle olsa Allah Kuran da sadec kadınlara zinaya yaklaşmayın derdi..ama erkek ve kadınlara emir var ..sadece kadınlara değl....
neden arar bi erkek başkabi bayanı kafam basmıyor!
hani bir laf vardır ateş olmayan yerden duman çıkmaz...hiç bir bayan durduk yere konuşmaz emin ol..hele de konu böyle bir konuysa...güvenin parçalanmışsa...gerçi bu konunun üstünden çokşeyler akıp gitti..her nekadar "çok seviyorum dese "de artık inanmak gelmiyor içimden..ramazan bayramında temelli gitmek istedim bırakmadı ağladı ilk defa "gitme "diye yalvardı,ayağımı tuttu resmen dakikalarca dizime sarılıp gitmeyim diye.. sonra herşey güzel olacak ümidiyle kaldım bazı şeyler düzeldi şükür..bazı şeyler yine eski haline dönüştü..bu bayramda ise bayramın 4. günü güle oynaya çıkıyoruz evden ortada hiç birşey yok;el ele olmak istedim gururu bi kenara atıp elinden tutmak istedim ,tuttum;fakat elini geri çekti neden elini çekiyorsun diyorum "sevmiyorum elele tutuşmayı o ne öle liseller gibi" "evliymişiz çocuk varmış....2 senedir bahanesi hep bu...hamileyken elimi bırakmazken..%90 evde huzuru olmadıgı icin....
anlattıklarından cikardigim, adam eve gelirgelmez basliyorsun konusmaya sikayet etmeye
sanırım cok konusan birisin, burda uzun yazmandan tahminim bu...
adam sutten cıkmıs ak kasık demiyorum ama boyle dırdırcı oldugun surece duzeltemezsin bu durumu
çok temiz kalplı biriye benziyorsun kızını çok düşünüyorsun umarim kocan da bundan sonra seni düşünecek vede fazla üzmeyecek.ALLAH Yardımcın olsun inşallah hep beraber çok mutlu olacaksınız.
siteyi uzun zamandır takip edemiyordum ama yazılarını okuyunca Allah sabrının sonunda selamet verecektir diyorum.
Muska büyü vb şeyler yaptırılıyor ama bunlardan korunmak için dualar da var; hem kalbine evham verme bunları düşünüp;
eşin senden vazgeçemiyor ama hödüklüklerinden de (affet ama öyle) geri kalmıyor anladığım kadarıyla;
bi arkadaş demiş ya huzuru yok diye; bence de öyle
erkekler vede huzur arıyor; bayan çalışsa da erkeğin yaptığı herşeyi yapsa da erkek evinde bayanın vereceği huzuru arıyor;
bulamayınca da düşüveriyorlar hemen;
bence aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp gündeme getirme;
en azından birkaç gün sakin kalarak onu şaşırt sonra da al karşına ciddi ciddi konuş; nasıl hissettiğini ne kadar üzüldüğünü anlat;
sadece ondan birşey isteme ona da sor ne olsa daha iyi olur sence diye;
suçlama yerine fikir alışverişi yaparak paylaşma daha çok işe yarayacaktır bence...