Evli bir erkek neden başka bayanlarla görüşür mesajlaşır hala lütfen biri söylesin!!

canım benim sıksın kendini derken eşimden bahsettim yani maddi anlamda sıksın kendimi kreşe yollucam inşallah diyorum..sanırım buna hakkımız var kızımla beni bunca üzdükten sonra!sigarasını bıraksın ona verdiği parayı kreşe versin!bencillikse bu düşüncem varsın böle bencil olayım..eltiye gelince o bitti benim için..zaten anlamamam hataydı bana karşı kıskançlığı belliydi ne giysem inceler ters ters bakardı ben ise hep kardeş gibi olalım istedim dile getirdim dalga bile geçti...yazık onun karakteri buymuş..Allah kendisine çevirsin inşallah benim hakkımda her ne düşünüp yaptıysa!!

aa kusura bakmayın yanlış anlamışım.. tamam o zaman.. bunu istemenizde bi bencillik göremiyorum ben.. en doğal hakkınız.. şu anda çocuklar evlere tıkılıp kalıyor malesef.. kreşe gidip arkadaş edinmeleri çok güzel birşey.. maddi olarak da karşılaşamk zorunda eşiniz.. tek başınıza yapmadınız sonuçta çocuğu..

aa kusura bakmayın yanlış anlamışım.. tamam o zaman.. bunu istemenizde bi bencillik göremiyorum ben.. en doğal hakkınız.. şu anda çocuklar evlere tıkılıp kalıyor malesef.. kreşe gidip arkadaş edinmeleri çok güzel birşey.. maddi olarak da karşılaşamk zorunda eşiniz.. tek başınıza yapmadınız sonuçta çocuğu..

estağfurullah canım,olabilir..keşke ben de eşimi yanlış anlasaydım keşke bunlar olmamış olsaydı..bi kuş olup yavrumu kanatlarımın altına alıp çok uzaklara çokkk uzaklara uzaklaşıp gitmeyi ne çokk isterdim bi bilsen...

canım anladığım kadarıyla kocan tam olarak aldatmıyor seni ama biraz heyecan arıyor...şu aşama senin için çoookk önemli...bırakıp gitsen iyice dağıtır yaşamak isteyip yaşayamadığı şeyleri yaşar...kalsan şımarır..iyisii kal ve kendine yönel..bakım yap imaj değiştir..kıskandır onu..ayrılırsanız başkalarının hemen atlayacağını bilsin ayağını denk alsın....yuva yıkmak kolaymı bacım dul kalmak kolaymı..bazan kör ol bazan sağır ama hep uyanık ol

muskadır vs.dır inanırım çünkü etrafta yaşanan şeyleri görebiliyoruz. AMA burda birşey var ki bence eşiniz evliliği kaldırabilecek biri değilmiş.
hamileliğiniz sınavlarınız derken sinirlerinizin bozulması çok doğal bunu anlayışla karşılaması gerekirken başka yollarda aramış. bu da onun evlilik gibi ciddi bişeyin sorumluluğu altına giremeyecek biri olduğunu gösterir benim nazarımda.ama ortada da küçücük bir yavru var. bence eşinizi karşınıza alın adam gibi bir kez daha konuşun ama bu kavga gürültü şeklinde olmasın. madem bir yuva kurmuş en azından bunun gerektirdiği şekilde davranması gerektiğini ve evinizdeki bu huzursuzluğun ileride evladınıza çok kötü yansıyacağını anlatın.Kreşe gitmesi de çok mantıklı ama o kadar hisli o kadar algıları açık ki siz istediğiniz kadar uzak tutun sizin bir bakışınızdan bile anlam çıkarır.
o yüzden eşinizin çok sağlam ve ciddi bir konuşmaya ihtiyacı var. madem bir yola girmiş bir yavrusu var girdiği yolun hakkını versin...

Eltide, muskalarda, kocanızda hatalar aramışsınız ama benim de burada payım nedir diye düşündünüz mü?
yazdıklarınızdan anladığım, agresif davranıyorsunuz ve eşinizi olduğu gibi kabullenmek istemiyorsunuz.
Benim istediğim gibi olsun derseniz ona baskı gibi gelir ve zorlar. Bir başka kadınla dertleşmek istemesi asla doğru değil ama kendine göre kaçış.
Anlaşılan gezmeyi sevmiyor siz de kızınızı alıp dolaşabilirsiniz.
Eşinizin de hoşlandığı ortak noktaları bulup paylaşabilirsiniz.

Ondan beklentilerinizi azaltın ve anlamaya çalışın. ikide bir boşanmayı gündeme getirmeyin bence.

canım anladığım kadarıyla kocan tam olarak aldatmıyor seni ama biraz heyecan arıyor...şu aşama senin için çoookk önemli...bırakıp gitsen iyice dağıtır yaşamak isteyip yaşayamadığı şeyleri yaşar...kalsan şımarır..iyisii kal ve kendine yönel..bakım yap imaj değiştir..kıskandır onu..ayrılırsanız başkalarının hemen atlayacağını bilsin ayağını denk alsın....yuva yıkmak kolaymı bacım dul kalmak kolaymı..bazan kör ol bazan sağır ama hep uyanık ol

belki tam olarak aldatmıyor ama bu yola çok musait olduğu ortada ki aradan 2 sene geçiyor tekrar arıyor....ne bileyim 2 sene ya da ay sonra tekrar aramıyacağı...güvenim hiç kalmadı..hani tlf hattını kırdığında biraz güven kalmıştı oh artık aramaz no su da orda kaldı falan die meğer adamın ezberindeymiş nosu ya babasınım nosunu bana sorup da bi türlü ezberleyemeyen adam...aslında çok iyi bir dersi hakediyor intikam almak lazım burnunu sürtmek lazım ama nasıl..imaj değişme meselesi aslında ii gibi..

Eltide, muskalarda, kocanızda hatalar aramışsınız ama benim de burada payım nedir diye düşündünüz mü?
yazdıklarınızdan anladığım, agresif davranıyorsunuz ve eşinizi olduğu gibi kabullenmek istemiyorsunuz.
Benim istediğim gibi olsun derseniz ona baskı gibi gelir ve zorlar. Bir başka kadınla dertleşmek istemesi asla doğru değil ama kendine göre kaçış.
Anlaşılan gezmeyi sevmiyor siz de kızınızı alıp dolaşabilirsiniz.
Eşinizin de hoşlandığı ortak noktaları bulup paylaşabilirsiniz.

Ondan beklentilerinizi azaltın ve anlamaya çalışın. ikide bir boşanmayı gündeme getirmeyin bence.

canım biliyorum ki ne kadar beklenti içine girersen insanlara karşı o kadar üzülürsün ama beklenti içine girdiğim bi arkadaş bi yabancı değil ki kocam ;çocuğumun babası..iyi bir tespit;sinirli olduğum hassas olduğum doğru..ama beni kat ve kat sinirli hale o getirdi inan...ya adam daha evlendiğimizin ilk haftası iznini dünya kupası izleyerek geçirdi arkasını döndü bana...güya flörtle evlendik!hadi gezmeyi sevmiyor ki her soruşumda aynı senin dediğin gibi "gezmeyi sevmediğinden evde oturmayı daha çok sevdiğinden "bahsediyor...ya o tlf nda konuştuğu kız kadar da mı yoktum tutmuş yemeğe çıkmış!!hadi sadece arkadaştı tamam arkadaşı kadar da mı yokum..akrabalarıyla gezmeye gittiğinden bahseder hlasının kızı bilmem ne amaçla dedi zamanında çokk gezdiklerini barlara gitiklerini söyledi..demek gezmesini bilen bir insan bu...arkadaşlarıyla sahilde otururken tlf geldi de bu öyle başlamış..demek sahilde gezmeyi bilen bir insan..ama bana gelince neden yok?inan arkadaşlarıyla konuşurken muhabbetsever...ama bana neden yok??benim ağrıma bunlar gidiyor..kızımla bu sene itibariyle artık büyümeye başlıyor diye gezmeye başladım ben de ..ama eşimle gezmek istiyorum..ailece..ki ben tek başıma evli değilim bunu anlamıyor..ben de de hatalar olabilir insanız..sinirli olup bağırmam hata kabul ama beni yokmuş gibi sayan eve gelince tv başına uzanıp ilgilenmeyen adama ne denir?ya da alışverişe arkadaşlarıyla çıkan adama?ama bana gelince neden yok ona kızgınım kırgınım...tlf la konuşmasına bi de bunları ekledim...seviyorum demek kuru kuruya olmaz kii..ii ben de bütün gün evde temizlik ev işi vs yapıyorum diye akşam yüzne bakmayım arkadaşlarıma gelince şen şakrakkkk olayım gezilcek yerleri onlarla gezeyim...ama akşam ağzımı bıçak açmasın evde elimde kumanda..arada bi bişi isterken konuşayım...ilgi isteyen eş konuşursa yorgunum diyeyim...aslında bir kere denemiştim geçen sene hiç ilgilenmedim 2 gündür şaşırdı neden soğuksun diyor yok bişey diyorken arkadaşım aradı şen şakrak konuşuyorum ona gene aynıyım "neden telefonla konuştuğun gibi değilsin bana da "dediğinde anlasın halimi diye yapmıştım ama uzun süreli rol kesemiyorum ki olduğum gibiyim..

Son düzenleme:
Canım işte size neden farklı davrandığını sormalısınız.
Bağırıp çağırmadan ve iki arkadaş gibi sizinle dertleşmesini açılmasını sağlayabilirsiniz.
Çocuğunuz için çareler üretmek zorundasınız.
karşılıklı birbirinizi anlamaya çalışırsanız çözülür gibi.
Futbol tutkunluğu varsa benimle iilgilen onu bırak olmaz.
Örn;Benim eşim de futbol hastası. Ona karışmadığım gibi bütün planlarımız maç günleri dışındadır. Benim sevdiğim konularda da o anlayış gösterir.

Canım işte size neden farklı davrandığını sormalısınız.
Bağırıp çağırmadan ve iki arkadaş gibi sizinle dertleşmesini açılmasını sağlayabilirsiniz.
Çocuğunuz için çareler üretmek zorundasınız.
karşılıklı birbirinizi anlamaya çalışırsanız çözülür gibi.
Futbol tutkunluğu varsa benimle iilgilen onu bırak olmaz.
Örn;Benim eşim de futbol hastası. Ona karışmadığım gibi bütün planlarımız maç günleri dışındadır. Benim sevdiğim konularda da o anlayış gösterir.

bak ne güzel benim sevdiğim konularda da o anlayış gösterir diyorsun...demekki karşılıklı ...futbol izlemesini bişi demiyorum ama sevmediğimi de çok iyi biliyor...arkadaşlarıyla herhafta maç yapmaya başladı iş çıkışı çarşıdann bjk lı bi forma almış kim bilir kaç paradır diye takılınca "ya zaten bi maç zevkim var kahveye gitmem başka yere"diye çıkıştı...ya benim bişeyim neden olmuyor...tamam oraya da gitsin kızmıyorum..ama bana da ;ailesine de zaman ayırsın haftada o maç kadar 1 saat ayırsın razıyım ya...

sordum;neden bana suçum yokken sinirli davranıyorsun dedim..bilmiyorum elimde oladan sana sebepsiz yere sinirleniyorum dedi eşimle annem ve kayınvalidem muskaya bağladı...ama inan hoşgörü falan da kalmadı bende!!
çok hakkıma girdi çok ama helal etmem!..onun için öğretmenlik hayalimden vazgeçtim..sonra 2 yılı dışardan tamamladım..ama sonra tıkıldım eve..ve yarınki sınava da sayesinde kafa veremedim!!bir demez mi çalışmıyorsun sınava..moral hani...yazıklar olsun diyorum ben onun için artık yazıklar olsun..

Son düzenleme:
maşallah sana inşallah ben de mutlu olurumm ya inan kimsenin mutluluğuna göz dikmem evden çıkmam kimseye karışmam kendi halimdeyimdir...ne yapsam evim için diye uğraşırım..ama ister istemez imreniyorum el ele gezenlere karısını çocuğunu şöle alıp da mutlu mesut gezenlere inan gözüm yok Allah bozmasın mutluluklarını ama ben de böyle olsam keşke diye ağlıyorum..neyim var diyorum arsızlık mı yaptım ailesine akrabalarının hakaretine birgün olsun ters cevapla mı çıkıştım...hiç birisi ..ama yine benim ağlıyan..

işinize karışmak gibi olmasın ama hatanız ters cevapla cıkısmamak olabılır
sia sindikce bunu saygı gostermek olarak gordukce karsınızdakı azar
lucifer sendromu..
insanın ıcındekı seytan bazen uyanır ve azdıkca azar
sız mazlum yanınızı gosterırsenız o da karsı rolu oynayacak ve seytan
yanı kotuyu temsıl eden hareketler yapacaktır

kendınızı ezdırmeyın
ezdırmenın adı saygı degıl
tavrınızı koyun sız onun kolesı degılsınız ailesi de haddini bilsin

erkek evliliğin yükünü kaldıramayacak biriyse eşini üzüyor bile bile. o kızla konuşması sizi üzdüğü için bu konuda ısrar etmiş. sizin deyiminizle en tatlı ânınızda tutup o kızı aradım diyebiliyorsa sizi üzmekten başka bir şey değildir bu. erkek, erkek özellikelrine sahip değilse hayatına neden bir kadın alır bilmem ki!

bence sağlığınızla ilgilenin, işinizi İnşallah elinize alın ve özgürlüğe merhaba deyin.

inşallah şu mübarek günün hatırına benim de istediğim o ;hayırlı bi işe girmek...evde nasılsa oturuyor gözü kimseyi görmüyor onu da kimse görmüyor nasılsa bana da bağlı ohh ben rahatım rahatlığını yaşıyor şuan..baktı mulayim aileme de saygılı diye tepeme bindi..ama ben sesimi çıkarmasam da insan ahireti düşünmeli azıcık ya ben bu kadının yüzüne o tarafta nasıl bakarım demiyorsa ne dersen boş sanırım...

Sormayacaktın o bayanı sürekli anımsamışsın onu zamana bırakacaktın

Sormayacaktın o bayanı sürekli anımsamışsın onu zamana bırakacaktın

iyi de canım sormamak elde mi adam kendiliğinden 2.kez aradım diyor..gel de bundan sonra takma kafana acaba yine aradı mı diye..

belki de dualarınızın da etkisiyle -ki Allah razı olsun-eve geç geldi..yemek yerken yarınki sınavın saatini sorup beraber gidelim ordan çıkınca gezeriz dedi..önce"teşekkürler gerek yok kendim de bulurum okulu"dedim olsun gelelim deyince içimden kızım dur belki de pişmanlık yaşıyordur deyip sesimi çıkarmadım ..inşallah öyledir..:1rolleyes: yarın anlıcaz zamanla göreceğiz bakalım gerçekten pişman mı ben dedim diye zorlamayla mı inşallah içinden gelerek beni anlıyarak gider artık herşey yolunda..dualarınızı eksik etmeyin..

yok ya...taşıma suyuyla değirmen dönmüyor!!önce ağzıma balı sürdü çok sevinmiştim içten içe..şimdi de dönüyor lafından neymiş zor olurmuş çocukla sabah erkenden...sen ordan çıkışta gideriz falan diyemiyor an azından..dedim ya zorlamayla olmuyor insanın içinden gelmesi lazım ne deyim ne deyimmmm..beddua etsem herkesten önce ben yanacağım çünkü çok seviyorum..bunu geçtim kızımın babası..ne deyim ki...sınavdan sonra kafa dinlemek için yalnız kalmaya ihtiyacım var..yalnız takılcam biraz Allah tan buna karışmıyor..

böyle muskaya büyüye nazara karşı en iyi ilaç sirkedir sirke ile sınavdan sonra tüm evi sil mesela toz alır gibi ama sirkeli suyla olsun yerleri falanda işte ayda bi kez silindiğinde iyi geliyor diye duymuştum bi de gene ayda bir kez sirkeli suyla yıkanacakmışın büyü çok berbat birşey çektim yaşadım biliyorum Allahıma çok şükür rahatım ama paronayak oldum Allahım yardımcın olsun :)

bence sizi aldatma gibi bi niyeti yok sadece boşluktan can sıkıntısından arıo yha da macera arayışnda.o kişiyi de sevdiğini sanmıorm. kocanıza, her ne derdi sıkıntısı varsa sizle konuşması başka kadınları gitmemesi gerektiğini hatrlatın.siz onun hem dostu hem karısı hem annesisnz kısaca herşeysnz başka insanların aranıza girmesine izn vermeyn

yazdıklarınız ve yaşadıklarınız beni gerçekten çok üzdü sizin yerinizde olsam ne yapardım bilemiyorum ama iş büyü ve muska işine gelince malesef böyle birşey varsa bu kendi kendine kolay kolay kesinlikle düzelmiyor bunu kendim yaşayarak öğrendim bunun gerçekten ehil olan bir insan tarafından bozulması gerekir ama büyüden korunmak için her gün sabah akşam beş felak altı nas suresini okumanı şiddetle tavsiye ederim

eşin çok bencil davranan biri sanırım.çünkü onun hobilerine tamam seninkine gelince sevmiyoum ben diyor.Olur mu canım başkalarıyla nasıl yapıyor o zaman?

bir süre üstüne gitmeyip kzınla vakit geçir,kendini iyi hissettirecek şeyleri onsuz da olsa yap.benim aklıma bunlar geliyo çünkü şu ara ne kadar başının etini yersen o kadar sende uzaklaşcak.

Hem ona hem kendine zaman tanı.Ama sen bu zamanı çok güzel değrlendir.

X