- 12 Nisan 2010
- 1.158
- 28
Merhaba;Öncelikle yazdıklarım ahkam kesmek değil ahkam kesmek bilmediğin konuda atıp tutmaktır bildiğim kadarıyla,ve benım hayatta neler yasadıgımı bılmeden bu ıthamda bulunmak ıftıradır bence.İnanın gerilim yaratmak için sormuyorum ama arkadası kınadığımı nasıl anladınız(anladıysanızda sız o anlamak ıstedıgınız anlamı cıkarmıssınızdır.)Ben acık acık yazmısım bana gore koca karısını aldatıyosa sonradan karısının kendisini bırakacagını anladıgındada aman gitme ben ettim sen etme dıyorsa bu sevgısınden degıldır alıskanlıklarından vazgecemedıgındendır bır kadında defalarca buna maruz kalmasına ragmen aynı evde aman yuvamı dagıtmıyım dıyorsa burda bır yanlıslık vardır?Haaa kadının durumu yoktur ımkanı yoktur derkı ben bu seref..... aynı evde kalmayacagım artık kaderımı degıstırecegım ismek gibi meslek edındırme kurslarına gıdecegım meslek edınecek en basıt ıse bıle basvuracagım tek göz gecekonduda kalacagım ama bunu kendıme yasatmayacagım dıyordur o kadının elini öperim ama imkanım yok durumum yok ailemde bakmıyor dıyıp sıneye cekmek bana ters gelıyor.Bide ben buraya kimse cevap yazsın yada ikili münakaşaya girelim dıye yazmıyorum inanın,umarım konuyu acan arkadasım ılerde hıc pısman olmayacagı kararlar alır hayatında ve mutlu olur.Ama bu benım fıkrımdır acılmıs bır konuya bıldıgım kadarı ıle bu platformda saygı cercevesınde ozgurce fıkırlerımızı belırtebılırız kımse uymak yada onaylamak yada kınamak durumunda degıl benım fıkrım budur.Selametle..
arkadasım sen ne mesajı nasıl okuyorsun anlamadım ?? bende deil ikili tartışma aslında sana msj bile yazmazdım ama beni yalnış anlamışsın ben sana ahkam kesiyorsun mu yazmısım zamanında bende cook ahkam kestim derken kendimi kasdettin bende bana böyle yapsa ceker giderim derdim ama öyle olmuyor
ayrıcaa ayrıca iftira atıığım felanda yok en korktuğum sey kul hakkıdır
kimseyi kınadığım veya kızdığım birseyde yok (anladıysanızda sız o anlamak ıstedıgınız anlamı cıkarmıssınızdır.bu lafıda kendiniz için yazmışsınız...