Evli bir erkek neden başka bayanlarla görüşür mesajlaşır hala lütfen biri söylesin!!

allah yardımcın olsunn zor bi durumm sabretmesi tahammül etmesi çok zor allah güç kuvvet versin :Saruboceq:

kendimi sıkıyorum bazen artık durduk yerde sarılmamak için boynuna ağır ol diyorum artık sevgi gsterisini herzaman yapma diye...ev içinde makyajlı özenli yüzü olabildiğince gülen ama az yüz veren ama fazla yüz vermeyenn..sanırım kararı bu artık..fazla yüz verdim üzüldüm..hazır şu aralar ip bendeyken diyorum içim erise de biraz kendimi frenlemek içimde o çağlayan sevgiyi artık her an sık sık göstermek yine bana ters tepecek!!artık bu yüzüm inşallah..

canım sabret bol bol dua et Allahtan hiçbir zaman ümit kesilmez. O muskayı yaptıranlarada allah sorsun inşallah yuva yıkmak neymiş. Dua edicem sana arkadaşım allah bir an önce huzura çıkarsın inşallah seni

Allah razı olsun hepinizin güzel duaları için ..inşallah o huzuru mutluğu yuvamda ebediyyen bulurum ;buluruz..

AH bu erkekler. umarım son konuşmanızdan sonra birşeyler düzelmiştir. ama bence eşin sana değer veriyor. nasıl olsa evliyiz diye mücadele etme gereği duymuyor sanırım. e bir çok erkeğin içinde olan macera arayışısa var. sen zaten elinin atındasın...
bence yapabileceğin en iyi şey bir an önce okulunu bitirip atanmak. güzel kıyafetlerle iş yerine giidince bak nasıl tutuşuyor kaydirigubbakcemile3

benim anlamadığım olay, kocanız kendine hakim olamıyor. o kadar sorun yaşamanıza rağmen hala başka kadınlarla mesajlaşmayı sürdürüyor. ve siz de ona düzelt bu durumu diyorsunuz. düzeltilecek pek bi durum yok aslında ortada. kocanız kendine hakim olmayı öğrenmeli.

siz başka erkeklerle mesajlaşsaydınız, o size düzelt bu durumu der miydi? hiç sanmıyorum.

o kızı yıllardır unutmamış olması da çok garip. en küçük kavganızda o kızı hazırda tutuyor demektir.

sizin evliliğiniz darbe aldıkça (kavga etme yatakları ayırma) o kızı daha çok arayacak, o kızı aradıkça evlilik daha çok darbe alacak. bu bir kısırdöngü ve bence bu evlilik kangren olmuş durumda.

bence öncelikle ekonomik özgürlüğünü eline almalısın . hayata karşı dik durabilmek için.
eğer hala çabalar sonuç vermiyorsa kendini üzmenin alemi yok.mutsuz ve sorunlu bir evlilik kızınızı da etkileyecektir.umarım her şey düzelir.

Söle bişeyde yapabilirsin içindeki şüphe için..eğer kızın numarasını aldıysan başka numaradan ara eşinin adına deki..canım telefonumu eşim aldı sakın ona mesaj atma ben burdayım de...ve cevabı bekle..biz kuzanimin ei için yapmıştık böyle bişey..adam aramyorum bitti görüşmüyorum falan flan demişti...aynı sizin eşiniz gibi..gelen cevap neydi biliyormusun?eee akşam buluşamıcaz mı o zaman....kuzenim bayılmıştı üzüntüden...ama çocugu yoktu ve boşandı...

görüşme yoksa sorun yok...erkekler böyle ama ya görüşme varsa...geçmişte olmuştur hata..bence unutmaya bakın...önemli olan dyorum yaa halen devam edip etmemesidir..

Allah yar ve yardımcın olsun canım.

Çok üzüldüm gerçekten umarım kısa zamanda yoluna girer evliliğiniz :nazar:

Erkeklerin gözü neden hep dışarda acaba ... canım Allah sana güç kuvvet versin inşallah herşey düzelir

Yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu.Eşiniz sizde güven duygusunu yıkmış güven çok zor kazanılan ama kolay yıkılan bir duygudur o yüzden bundan sonra güven duymanız çok ama çok zor....Eşinize diyecek kelime bulamıyorum kandil kutlamak ve eşini aldatmak nedense bir türlü yanyana koyamadım bu iki kelimeyi....o bayanda evli bir erkekle görüşüp günaha girebiliyorsa kandil gecesinden de haberi olduğunu sanmıyorum yani kutlanmasada olurmuş eşin başka bahane bulsa daha inandırıcı olurdu başka kandilini kutlayacak kimse kalmamışmı?

erkeklerin hepsi aynı hayatım.eski erkek arkadaşım evlendi çocuğu bile oldu hala arar ısrarla bana mesajlar atar inciler dizer.gece bir bakarım gece 3-4 mesaj atmış bana.karısının yatağında olması gerekirken.hatta bir kere evini aradım akrısı çıkmadı allahtan anlatacaktım yakamdan düşür kocanı diyecektim.sırf korksun diye kadının kız kardeşi çıktı telefona dedim benim adım şu kız kardeşiniz beni arasın.tabi bu yusuf yusuf oldu yuvamımı yıkacan diye bana ne küfürler saydı.3-4 ay rahat ettim aramadı şimdi gene mesajlar inciler diziyor.şerefsiz bunlar.

Okurken içim cız etti yaa Allah güç sabır versin inşallah biran önce düzelir yuvanız mutluluğa huzura erersiniz...

erkeklerin hepsi aynı hayatım.eski erkek arkadaşım evlendi çocuğu bile oldu hala arar ısrarla bana mesajlar atar inciler dizer.gece bir bakarım gece 3-4 mesaj atmış bana.karısının yatağında olması gerekirken.hatta bir kere evini aradım akrısı çıkmadı allahtan anlatacaktım yakamdan düşür kocanı diyecektim.sırf korksun diye kadının kız kardeşi çıktı telefona dedim benim adım şu kız kardeşiniz beni arasın.tabi bu yusuf yusuf oldu yuvamımı yıkacan diye bana ne küfürler saydı.3-4 ay rahat ettim aramadı şimdi gene mesajlar inciler diziyor.şerefsiz bunlar.

ya hakkaten şerefsizmiş guclubacismile karısına yazık ya Allahtan sen kurtulmuşsun bu pis insandan ...Allah belasını versin o adamın sidikliği düğümlensin :)

Son düzenleme:
inş düzelir bir an önce eşin çok üzüldüm severek mi evlenmiştiniz neden böyle oldu ki çok üzücü bi evlilik terapistine giderseniz herşeyin düzelebileceğine inanıyorum bi dene istersen hem çocuk la da görüşür ona fazla belli etmemeye çalışın kavgalarınızı

canlarım kpss sınavının olduğu gün ciddi konuştuk en azından ben ciddi olduğunu düşünüyorum! ya dedim kendine çeki düzen ver ya da bitsin tahammül kalmadı güvensizliğin ne kötü duygu olduğunu ifade ettim..akşama kadar düşün dedim ..bana :benden ayrılamayacağını bırakmayacağını sevdiğini söledei..tamam dedim hani düzelir diye inşallah.....ya am abugünnn çook mutsuzum..kabul eşim gerçekten de çok ağır çalışıyor yeri geliyor 2 ay hiç pazarsız çalışıyor..ama izinli olduğu günler de oldu..kabul;izin olup da para olmadığı günler de oldu...ya diyorum fazla bişi istemiyorum...çıkıp şöyle yanyana dolaşalım...5 snelik evliyim istanbulun daha sahiline şöyle elele inip gezmiş oturmuş diiliz....bugün sabah kızım piknik diye tuturdu tamam dedi belki dedim sahile gideriz gezeriz tamam dedi..çocuklar gibi sevindim inanın..hani annesi şeker çikolata alcam der çocuk sevinir ya...tamam bugün aşırı sıcak vardı biliyorum hani dedim akşama doğru...yokkk yine aynısı...tamam der ama olmaz "tamam"olmaz o şey!sesimi çıkarmadım gittim ağladım saatlerce uyudum kavga etmemek için..ama sinirimi yenemedim...yine de tersledim bağırdım çağırdımm..kızım bile payını aldı..ve akşam karar verdim olmucak böle ...bu adamın huyunu değiştirmeye niyeti varsa bile ben sinir küpü olmaya devam etcem....uyku veriyor çocuğa kim bakacak diyerek bıraktığım antidepresan hapları için doktora gitmeye karar verdim hiç değilse çocuk karşısında sinirli bir anne görmesin...çok yorulduğumu hissediyorum..
geldi akşam özür diledi..senelik iznimi alınca söz veriyorum gezeriz inşallah dedi...ama inanmıyorum artık...ne halin varsa gör dedim..yanına yatasaım da gelmiyor..biliyorum aslında yatak ayırılmamalı ama....içimden gelmiyor..ne zaman beni üzse öyle etkileniyorum ki ne evi toplayasım geliyor ne çocukla ilgilenesim geliyor öylece yatıp ağlayım diyorum...o yüzden antidepresan şart diyorum ..inşallah faydası olur..

inş düzelir bir an önce eşin çok üzüldüm severek mi evlenmiştiniz neden böyle oldu ki çok üzücü bi evlilik terapistine giderseniz herşeyin düzelebileceğine inanıyorum bi dene istersen hem çocuk la da görüşür ona fazla belli etmemeye çalışın kavgalarınızı

ben severek evlendiğine falan inanmıyorum!sadece iyi bir eş buldum bu bana sadık kalır çocuğa ii anne olur ailemi kaldırır düşüncesiyle evlendi bence...ya geçmişi bi türlü silemiyorum....o...halasının kızının "ben onunla barlara giderdik çok gezerdik onunla zamanında" deyişi yankılandı kulaklarımda hep.onun kadar da mı yokum neyim dedim ben kendime hep?

terapist mi? adam terapist ne yapacak bize konuşacak sacede diye tersliyor defalarca dedim ona..sevdiğine falan inanmıyorum ...inanmayı isterdim ama yeminler de etse inanmıyorum..yemin ediyor seviyorum diye inanmıyorum!bi kere ona olan inancımı bitirdi....kızıma üzülüyorum ben yemekten soğuduğum için o da benle birlikte kilo verdi...yine diyorum tamam deliler gibi çalışıyor hele bu aralar..ama bende sabır falan da kalmadı..sineye çeke çeke hal kalmadı napım ya...

X