twitiyy geldinmi noldu gogul emce bişey bilemedi de bide kk ye mi soruyum dedin bende yuttumErkek fln değilim ya ölesine koydum o ismi kuşun erkek old.fln bilmiyorum ayrıca
o kadar güzel herşeyi hazırlıyorla ama minicik birşey den hemen ortaya çıkıyor olay..kafana vuruyorsundur kesin nasıl düşünemedim kuş erkekti diyeErkek fln değilim ya ölesine koydum o ismi kuşun erkek old.fln bilmiyorum ayrıca
parfumunuz ne acaba :))))))))))))))Ciddiyetle cevaplayan tüm bayanlara teşekkür ediyorum...dalga geçenlerde kendi çapınızda eğlenin yani ne diyim
Pekii Bi bayan nasıl başlatırr giyim fln eşimi çok etkiliyor onun dışında ne yapılabilir
hihiAl birini vur ötekine son yorum cok yaratıcı iyki yazdın
Isten yorgun geliyorsa..sen de istediginde gel sana masaj yapayim de ...sonra masaji nasil yapacagini biliyorsundur ondan sonra esinin dayanacagini zannetmiyorum..kendisi isterPekii Bi bayan nasıl başlatırr giyim fln eşimi çok etkiliyor onun dışında ne yapılabilir
kisiden kisiye degisir o ya. bizimkine gel hergun yapak desek yapar . oyle yanii
Gercekmiiii inanmamIsten yorgun geliyorsa..sen de istediginde gel sana masaj yapayim de ...sonra masaji nasil yapacagini biliyorsundur ondan sonra esinin dayanacagini zannetmiyorum..kendisi ister
Gercekmiiii inanmam
kiz napayim iste yalan mi konusaym destek icin. kimi zaman oluyo biz yanasiyoz yuz vermiyo bazende oluyo ki hergun hergün ypak istyo. hergun yapilir mi. yok zaten uc gune bir. iste gununu gecirmesine bagli. stres ney yaparsa napsin adam aklina o is mi gelir.aman tüketme adamı he
sonra bu zat-ı muhterem gibi haftada 1e düşer falan =)
şaka tabi , iyi güldüm yorumuna çok samimiydi
kiz napayim iste yalan mi konusaym destek icin. kimi zaman oluyo biz yanasiyoz yuz vermiyo bazende oluyo ki hergun hergün ypak istyo. hergun yapilir mi. yok zaten uc gune bir. iste gununu gecirmesine bagli. stres ney yaparsa napsin adam aklina o is mi gelir.