EVLİ BAYANLAR BİLİR....

Ciddiyetle cevaplayan tüm bayanlara teşekkür ediyorum...dalga geçenlerde kendi çapınızda eğlenin yani ne diyim

kadinlarin cinsel acidan bu kadar istekli oldugunu hic bilmezdim,taki kadinlar kulubunde boyle konulari okumaya baslayincaya kadar.

İyi ki bir konu açmış kadın , iyice dalga geçip pişman etmeden bırakmayın sakın.

kisiden kisiye degisir o ya. bizimkine gel hergun yapak desek yapar . oyle yanii

Pekii Bi bayan nasıl başlatırr giyim fln eşimi çok etkiliyor onun dışında ne yapılabilir

bi kere şu sorudan belli arkadaşım kadınların ağzından laf aradığı
ondan sonra da ortalık kızışıyor

gercekten de yaz ınternette seksi nasıl giyinilir vs diye
burdakı kadınlar sana ne diyecek önce bir mum yakıcaksın vucuduna kremler sürüceksın sonra kırmızı iç çamaşır......diye sana tüyo mu verıcek

ya da baska tecrubelerini sevısmek almak vermek değildir duygusal bir bağla olur
saçma sapan sorularla gelıyosunuz ucuz ucuz muhabbetler ya

Pekii Bi bayan nasıl başlatırr giyim fln eşimi çok etkiliyor onun dışında ne yapılabilir
Isten yorgun geliyorsa..sen de istediginde gel sana masaj yapayim de ...sonra masaji nasil yapacagini biliyorsundur ondan sonra esinin dayanacagini zannetmiyorum..kendisi ister

kisiden kisiye degisir o ya. bizimkine gel hergun yapak desek yapar . oyle yanii

aman tüketme adamı he
sonra bu zat-ı muhterem gibi haftada 1e düşer falan =)

şaka tabi , iyi güldüm yorumuna çok samimiydi

en baştan beri böyleyse normal.konuşarak halledilebilir.

aman tüketme adamı he
sonra bu zat-ı muhterem gibi haftada 1e düşer falan =)

şaka tabi , iyi güldüm yorumuna çok samimiydi
kiz napayim iste yalan mi konusaym destek icin. kimi zaman oluyo biz yanasiyoz yuz vermiyo bazende oluyo ki hergun hergün ypak istyo. hergun yapilir mi. yok zaten uc gune bir. iste gununu gecirmesine bagli. stres ney yaparsa napsin adam aklina o is mi gelir.

di mi

Yazın ozaman kim tutar sizi iyce bilgilensin yazziiik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…