Yazın ozaman kim tutar sizi iyce bilgilensin yazziiik
twitiy üstünden inmesin istiyo evet cok yedirmesi lazım bencedebence fındık fıstık ceviz ezmeleri falan yedirmeli
ama fazla yedırmesın ishal olur adamcağız
twitiy üstünden inmesin istiyo evet cok yedirmesi lazım bencede
şuraya girdik iki kelam yazı yazalım, yardımcı olalım diye okuduğumuz şeylere bak!
almak, vermek... sırada ne var hanımlar s.kmek, s.kmak falan mı? edep azıcık, siz kendinizi ne olarak görüyorsunuz, insaf.
sen de konu sahibi arkadaşım cinselliği "vermek/almak" düzleminde gördüğün için istemiyor kocan. kadın olup kadın gibi sevişsen birlikte olmak ister, bir rahatsızlığı yoksa. erkekler de kadınlar gibidir, her daim sekse hazır dolaşmak zorunda değiller, fizyolojileri etkilenebilir anlık durumlardan, sen sık sık "vermeye" çalış ama, biri değilse öbürünü alır nasılsa!
hey ya! kadının kadına yaptığını 1000 erkek birleşse yapamazmış
Lakin konu sahibi sizin su kullandiginiz kadar itici bir dil kullanmamisken nasil erkek fake su bu diye sucluyorsunuz?twitiy üstünden inmesin istiyo evet cok yedirmesi lazım bencede
Seviyeden bahsederken bu nasıl bir yorumdur! Evet burayı 14 15 yaşındaki genç kızlarda okuyor!!twitiy üstünden inmesin istiyo evet cok yedirmesi lazım bencede
He dogru ben yalnış yazdim konu sahibi bu kadar eşi ile yaptigini ifşa edecek kadar terbiyeli ben terbiyesizim.Hesabimi lutfen kapatin konusunu bi okuyun ordaki de önce bayandi eşim gey diye sabah bayan olarak konu açtı onu deşifre ettik bunun da ortays cikarmak istedik bir bayana yakismayacak cümleler kuruyo nasil anlamazsiniz bende sizleri anlamiyorum düpedüz yalanLakin konu sahibi sizin su kullandiginiz kadar itici bir dil kullanmamisken nasil erkek fake su bu diye sucluyorsunuz?
Adam ustunden inmesin istiyor ne demek
Iyi de konu sahibi 3 ay once esim ilgisiz diye bir konu acmis zaten. Hemen uye olup acmamis, hangi cumleyi kurdu ben gormedim. Benim gordugum iki bayana yakismayan mesaj varsa biri vermek biri de ustunden inmek gibi amiyane tabirlerdi.He dogru ben yalnış yazdim konu sahibi bu kadar eşi ile yaptigini ifşa edecek kadar terbiyeli ben terbiyesizim.Hesabimi lutfen kapatin konusunu bi okuyun ordaki de önce bayandi eşim gey diye sabah bayan olarak konu açtı onu deşifre ettik bunun da ortays cikarmak istedik bir bayana yakismayacak cümleler kuruyo nasil anlamazsiniz bende sizleri anlamiyorum düpedüz yalan
şuraya girdik iki kelam yazı yazalım, yardımcı olalım diye okuduğumuz şeylere bak!
almak, vermek... sırada ne var hanımlar s.kmek, s.kmak falan mı? edep azıcık, siz kendinizi ne olarak görüyorsunuz, insaf.
sen de konu sahibi arkadaşım cinselliği "vermek/almak" düzleminde gördüğün için istemiyor kocan. kadın olup kadın gibi sevişsen birlikte olmak ister, bir rahatsızlığı yoksa. erkekler de kadınlar gibidir, her daim sekse hazır dolaşmak zorunda değiller, fizyolojileri etkilenebilir anlık durumlardan, sen sık sık "vermeye" çalış ama, biri değilse öbürünü alır nasılsa!
hey ya! kadının kadına yaptığını 1000 erkek birleşse yapamazmış
Haklisiniz diger konu daki erkek cikinca kufurler yagdirdi benimde uslubum bozuldu Okuyanlardan özür dilerim ama bu konu sahibi de bayan degil yada dalga grcen ergen inanmiyorum çok fazla soruyor ne yapmam gerek nasil yapiyim nasil ediyim diyeSeviyeden bahsederken bu nasıl bir yorumdur! Evet burayı 14 15 yaşındaki genç kızlarda okuyor!!
Kuş erkek diye erkek olduğumu sananlar kısmında kahkaha attimYAA ÇOK AKILLI GEÇİNEN ARKADAŞLARIM ÖNCEKİ KONULARIMA Bİ BAKIN İSTERSENİZ HORMON TESTİ KULLANDIGIM İLAÇLAR HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN YAZDIGIM KONULAR ERKEK OLSAM O KONULARI NİYE AÇIYIM ..ÇOK ÖNCE AÇILAN KONULAR Bİ BAKIN ÇOK AKILLISINIZ YA Bİ AKIL EDİN O KONULARIMA Bİ BAKIN ....KUŞ ERKEK DİYE ERKEK OLDUGUM BİLİNCİNE VARANLAR
Haklisiniz diger konu daki erkek cikinca kufurler yagdirdi benimde uslubum bozuldu Okuyanlardan özür dilerim ama bu konu sahibi de bayan degil yada dalga grcen ergen inanmiyorum çok fazla soruyor ne yapmam gerek nasil yapiyim nasil ediyim diye
çizgi filmdeki tviti erkek ya onu diyorlarkuş erkek ne yahu
twitii ya kullandığım isim çizgi filmde ki o kuş erkekmiş nee biliyim ben çokk zeki bayanlar erkek ooldugum bilincine ordan vardılarkuş erkek ne yahu