EVLİ BAYANLAR BİLİR....

Noktasi virgulune kadar katiliyorum sana erkeklere her an -alici- gozuyle bakmak.cok sacma.

Dünde dengesizliginden yakiniyordun yay burcundandir demistik ama Bilemedim simdi ne düşünsem hem dengesiz hem sevişgensiz Yaylar böyle olmazlar pek..

fake konular yüzünden soru gerçek mi yalan mı anlayamaz hale geldik.insan fikrini bile söylemeye çekinir oldu.ama sizin sorduğunuz sorunun cevabı gerçekten google den bulabilirsiniz.

Lakin konu sahibi sizin su kullandiginiz kadar itici bir dil kullanmamisken nasil erkek fake su bu diye sucluyorsunuz?
Adam ustunden inmesin istiyor ne demek
He dogru ben yalnış yazdim konu sahibi bu kadar eşi ile yaptigini ifşa edecek kadar terbiyeli ben terbiyesizim.Hesabimi lutfen kapatin konusunu bi okuyun ordaki de önce bayandi eşim gey diye sabah bayan olarak konu açtı onu deşifre ettik bunun da ortays cikarmak istedik bir bayana yakismayacak cümleler kuruyo nasil anlamazsiniz bende sizleri anlamiyorum düpedüz yalan

Iyi de konu sahibi 3 ay once esim ilgisiz diye bir konu acmis zaten. Hemen uye olup acmamis, hangi cumleyi kurdu ben gormedim. Benim gordugum iki bayana yakismayan mesaj varsa biri vermek biri de ustunden inmek gibi amiyane tabirlerdi.

zaten bazı kadınlar söyle konular açılsada yatak odamızı bi anlatsak diye pusuda bekliyo

YAA ÇOK AKILLI GEÇİNEN ARKADAŞLARIM ÖNCEKİ KONULARIMA Bİ BAKIN İSTERSENİZ HORMON TESTİ KULLANDIGIM İLAÇLAR HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN YAZDIGIM KONULAR ERKEK OLSAM O KONULARI NİYE AÇIYIM ..ÇOK ÖNCE AÇILAN KONULAR Bİ BAKIN ÇOK AKILLISINIZ YA Bİ AKIL EDİN O KONULARIMA Bİ BAKIN ....KUŞ ERKEK DİYE ERKEK OLDUGUM BİLİNCİNE VARANLAR

Seviyeden bahsederken bu nasıl bir yorumdur! Evet burayı 14 15 yaşındaki genç kızlarda okuyor!!
Haklisiniz diger konu daki erkek cikinca kufurler yagdirdi benimde uslubum bozuldu Okuyanlardan özür dilerim ama bu konu sahibi de bayan degil yada dalga grcen ergen inanmiyorum çok fazla soruyor ne yapmam gerek nasil yapiyim nasil ediyim diye

Kuş erkek diye erkek olduğumu sananlar kısmında kahkaha attim

senin kuş kandırdı herkesi

olsun kabul edip özür dilemek büyük bir erdem ki çok sık görmediğimiz bir şey hayatın içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…