EVLİ BAYANLAR BİLİR....

O çirkin tabirleri kullananları kınıyorum. Bir kadın hiçbir zaman vermek veya almak gibi tabirleri uluorta söylemez yakıştırmaz. Aklınız fikriniz şeyinizde. Az beyin kullanın hani yukarılara kafa yorun aşağısını rahat bırakın. Sizin yüzünüzden herşeyle yüz göz olunuyor artık. Bi saklı gizli olsun bazı şeyler. Bu kadar açıklık başka canlıları çağrıştırıyor gözümde. Cinsellik konuşmaktan zevk alan hatunlardan nefret ediyorum evlendikten sonra daha fazla. Yok bilgi amaçlı sordum vs. Zirvaliklarini geçiniz. Bilgiyi araştırarak okuyarak daha iyi alırsınız. Allah ıslah etsin.

Bi kedi gördüm sanki evet evet gordum bi kedi gördüm

kedi olan yeri başka bişey yazacaktim ama terbiyem müsade etmedi

twitii nirdeesiiiin kafesemi dondun cevap bekliyoruz

Yemek yapmaya gitgiydim geldimmm 7.24bekleyemem ya burada hemen atarlanmışınız kızlar

Erkek fln değilim ya ölesine koydum o ismi kuşun erkek old.fln bilmiyorum ayrıca

Şu dilimizi bir de kısaltmadan yazsanız en azından özenseniz sıradan bir konuşma dili bir de ''ben her gün istiyorum'' gibisinden bir konuşma tarzı oldukça baya bir görünüm ortaya çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…