Siz ona yaklastiginizda istemiyor mu? Belki sizden de bir hareket bekliyordur.Kızlarrr konuyu buraya açmayacktm ama cinsellik bölümüne açamadığım içim mecbur kaldım...sormak,öğrenmek zorundayım bir buçuk yıllık evliyim eşimle Bi sorunumuz yok tuzu biberi hariç.ama sorun bilmiyorum Bi erkek kaç günde Bi birlikte olmak ister eşim 5 gundee Bi haftada bir fln istiyor...evli Bi erkek için uzun Bi ara değil mi...bende mi Bi eksiklik var acaba ki birlikte olunca da gayet mutlu anlamadım yorumlarnzı bekliyorum
haklısınArkadaşım evli omayanlar da biliyor artık
Bence kocaniz cekingen beim esime hergun uanassam hergun yapiyoz ama ben kendimi geri cekip esimi beklersem 2 gunde bi oliyo sen bastan cikar benceKızlarrr konuyu buraya açmayacktm ama cinsellik bölümüne açamadığım içim mecbur kaldım...sormak,öğrenmek zorundayım bir buçuk yıllık evliyim eşimle Bi sorunumuz yok tuzu biberi hariç.ama sorun bilmiyorum Bi erkek kaç günde Bi birlikte olmak ister eşim 5 gundee Bi haftada bir fln istiyor...evli Bi erkek için uzun Bi ara değil mi...bende mi Bi eksiklik var acaba ki birlikte olunca da gayet mutlu anlamadım yorumlarnzı bekliyorum
oyyy bu çok ağır oldu sanırım haklısınnHem işi yorucu hem de işve cilve yapmıyorsanız bence çok iyi haftada bir.